Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Şimdi dönüş yolundalardır

asla eşiyle tatile giden kimsenin peşine takılmam, bir yere gitmek istiyorsam otobüse atlar giderim. bazı insanlar hiç bir şey istemeye çekinmiyorlar maalesef. kendi açımdan düşünürsem de eşimle uzun yola çıkarken yanımda kimsenin olmasından hoşlanmam, seyahat etmeyi severim, duracak yerleri vs her şeyi ayarlarım.biri 6 saatlik bir yol için böyle bir şey teklif etse direk hayır derim, diyemiyorsam bahane uydururum. resmen tüm tatile kendini ortak etmiş, siz de hiçbir şey yapamamışsınız. ders olmuştur artık.

İşte konu sahibi hayır diyemediği için yaşamış zaten bu durumu. Yani vayy tek kişi gelemiyor mu evlilerle demişsiniz ya. O da muhtemelen kadın olsun erkek olsun yolcusunu terk edemeyecek karakterde biri. Bize onu aksettirmiş tek kadındı diyerek. Ha sizin dediğinizi ben de yapamam zaten, yarın yüzyüze bakAcağız ve beklemediği bir durumla kaRşılaşmış

Birkaç gündür böyle konular uçuşuyor burada. Harcamaya yer bulamıyorsunuz paranızı ne güzel millete yediriyorsunuz valla. Karşıdakiler de kime yapacağını biliyor ki sizinle geliyor.

Ya sizde cok safsiniz sehre girince bir kenarda bırakacaktınız otelde yer yok diyip. Yada oda yok dendiginde sen kendine bir uer bul diyecektiniz bide pesinizde gezdirmis yedirip icirmissiniz yani lafi bile var sen essek olursan semer vuran cok olur diye bide gerimi gotureceksiniz sok ustune sok. Ben olsam hadi tum bu salakliklari yaptim döndüğümde bir hesap yaparim orda bize masrafin sukadar lutfen en kisa surede ode derim artik oder odemez hatta bunu herkesin icinde soylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…