Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Nevriyenin eline kimse su dökemez

Hadi Amaaaa gel artık konu sahibi. Vallahi hasta halimle girip çıkıyorum, acaba geldi mi diye. Merak ediyoruzzzzzz

Hep böyle başkasını yarı yolda bırakma, aman ne olacak şunu da yap bunu da yap, boşver kimseyi kırma diye büyütülüyoruz. Sonra hayır demek ayıp sayıldığı için, insan böyle kendi tatilini kendine rezil ediyor.
O kadar yüzsüz ve yapışık insanlar var ki, gerçekten kibarca hayır diyerek sınırını çizmelisin ki karşı taraf anlayabilmeli. Arkadaşı falan da huyunu bildiği için bence buluşup görüşmek istemedi. Salladı. O da sizi buldu size yapıştı. Ben öyle ilişki metres falan olduğunu düşünmüyorum ama böyle yüzsüz insanlara hadlerini bildirmek gerektiğine inanıyorum.
Ben, paylaşımlı evde yaşamaya başladığım zamanlar mutfakta ne görürsem yıkayıp kaldırıyordum her zaman. Çünkü diğer arkadaşlarımla hiç böyle sorunlar olmamıştı. Hani elime mi yapışır diye bakarken, millet bana zayıf, enayi ve salak gözüyle bakmış meğer arkamdan. Söylenip konuşulmuş da bu. Sonra evde tartışma çıktı benim üzerime yüründü. Daha sonradan öğrendim ki, arkamdan, zayıf yaa o, onun bunun bulaşığını yıkıyor ben ona güçlü olmayı öğretmek istedim o yüzden kavga ettim gibi bi konuşma yapılmış.
O yüzden insanlara iyi niyetli olmak yaramaz, sizin de arkadanızdan haha akılsıza hafta sonu tatilini kitledim derse hiç şaşmam, masrafları da ödeyeceğini hiç sanmam.

Aaaa terbiyesizlik baska birsey degil ay cok sabirliymissin ben olsam heralde en yakin otogara birakirdim ozaman sen geri dön ben ailemle gezecem rahat edemezsin derdim. Keske oyle yapsaydin ama iste insanin yüzü yumusak olunca herkes kullaniyor. Bencede selami sabahi kes neden derse de acik acik anlat.

Kabul etmeniz baştan hata. Ben asla kabul etmezdim. Şuraya buraya uğrayacağız yol üzeri bizim program tam belli değil geze geze gitcez der başımdan savardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…