bunlarda benimkiler :) yavaş yavaş başladım almaya :))

handecs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
103
3
118
Eskişehir
allah yardım ederse düğünüme kadar paylaşmaya devam edicem :)) kısmetse 2012 gelinlerinden biriyim :)

Eklentiler

• $tost.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $ekmek.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $ariston_bulasik_makinesi_si.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $Bosch-MSM-6A3R-Kablosuz-El-Blenderi__36568478_0.webp
    4 KB · Görüntüleme: 77
  • $çaycı.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $ütü.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 114
devamı da böyle :)

Eklentiler

• $-Filtre-Kahve-Makinesi.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $philips-fritoz.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $rondo.webp
    5 KB · Görüntüleme: 52
çok güzelllll! güle güle kullan meleğim şimdiden mutluluklar dılerım

'Siyah' beyaz eşya ha :) farklı olmuş ama harika olmuş beğendim. Siyahın ve kırmızının büyüleyici ihtişamı. Mutlulukla kullanın inş

:) galiba bu siyah kirmizi yine moda olucak güle güle kullan hayrini gör insallah :)

Birde birsey sorcaktim Ekmek kutusu ve baharatliklarin markasini ögrenebilirmiyim yani aldigin dükkan vs....

hepsıı ckk gzl cnm bende krmızı syah hastasymm kocısınle saglıklı mtlu gunlerle kullan ıns

canım hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. zevklerimiz çok benziyor bende bosch tan küçük kırmızı ev aletlerini almayı planlıyorum acaba fiyatlarını öğrenebilirmiyiz özellikle çay makinası ve tost makinasını merak ettim tatlım.

çok teşekkür ederim :)) normale göre biraz daha pahalı bosch ama 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler :) çay da tostta 130 ar lira. alacaksan şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

gerçekten çok güzelller bende bunlardan alabilirim güle güle kullan hepsini canımm

bende kırmızıyı seviorm cnm ev aletlerinde kenwood kırmızı serisini düşünüorm ama boschu da beğeniorm:81:
kampanyalı bulursam neden olmasn, benm acelem yok şimdilik yavaş yavaş tamamlarm

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah...allah mutluluğunu daim etsin....herşey gönlünce olsun...

bende kırmızıyı seviorm cnm ev aletlerinde kenwood kırmızı serisini düşünüorm ama boschu da beğeniorm:81:
kampanyalı bulursam neden olmasn, benm acelem yok şimdilik yavaş yavaş tamamlarm

kenwoodu bende çok beğeniyorum fakat çok pahalıydı o yüzden alamadım ama bunlar da içime sindi. senin zamanın çoksa bekleyebilirsin kenwood kampanyasını süper olur onlar olursa :))

ay cnm sorma 2 hfta önce bi %50 indirm kampanyası vardı ykmde onu kaçırdığma hala inanmamıorm
umarm tekrar denk gelir, seninkiler de çok hoş hiç içinde kalmasn en güzelini almıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…