allah yardım ederse düğünüme kadar paylaşmaya devam edicem :)) kısmetse 2012 gelinlerinden biriyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) galiba bu siyah kirmizi yine moda olucak güle güle kullan hayrini gör insallah :)
Birde birsey sorcaktim Ekmek kutusu ve baharatliklarin markasini ögrenebilirmiyim yani aldigin dükkan vs....
canım hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..zevklerimiz çok benziyor bende bosch tan küçük kırmızı ev aletlerini almayı planlıyorum acaba fiyatlarını öğrenebilirmiyiz özellikle çay makinası ve tost makinasını merak ettim tatlım.
![]()
bende kırmızıyı seviorm cnm ev aletlerinde kenwood kırmızı serisini düşünüorm ama boschu da beğeniorm:81:
kampanyalı bulursam neden olmasn, benm acelem yok şimdilik yavaş yavaş tamamlarm![]()
ay cnm sorma 2 hfta önce bi %50 indirm kampanyası vardı ykmde onu kaçırdığma hala inanmamıorm
umarm tekrar denk gelir, seninkiler de çok hoş hiç içinde kalmasn en güzelini almıssın![]()