bunlarda benim GiMUm un çeyizleri :)

mutfak masamız ( fotoğrafı yaptırdığımız firmadan aldım,bizimki daha gelmedi )

Güle güle güzel günlerde kullan canım benim inşallah

canım hayırlı olsun, her şeyin çok güzel ev belli mi? yoksa tutmadan mı aldınız mobilyaları?

canım hayırlı olsun, her şeyin çok güzel ev belli mi? yoksa tutmadan mı aldınız mobilyaları?
çoook sağol canım benim darısı sana olsun inşAllah evimizi tuttuk hemen gidip mobilyaları aldırdım ama daha anahtarımızı alamadık , onu da bu hafta alırız diye plan yapıyoruz :)

çoook sağol canım benim darısı sana olsun inşAllah evimizi tuttuk hemen gidip mobilyaları aldırdım ama daha anahtarımızı alamadık , onu da bu hafta alırız diye plan yapıyoruz :)

güle güle kullanın inşallah bizim de mobilya alasımız var, ev tutmadan alınmaz diyorlar, ama ne biliyim zaten kirada olacağız, yani eve göre almak asıl saçma geliyor bana da, alalım gitsin diyorum sabırsızlanıyorum

amiiiin inşAllah bizde ev tutulmadan önce öyleydik artık bi yerden başlayalım istiyorduk
salon takımı , yemek odası , mutfak masasını istediğin zaman alabilirsin canım .çünkü hangi ev e gidersen git olmama gibi bi şansı yok :)) ama yatak odası ve oturma odası için haklılar.çünkü o odalarının küçük mü büyük mü olacağını bilmiyorsun.ama istersen yatak odanı da alabilirsin çünkü o da standart oluyor geriye bi tek oturma odası kalıyor .onu da almak için kesin evin tutulması lazım..açıkçası tutacağınız ev büyükse size sorun yaratmaz ama küçük olursa o zaman eşyalar büyük gelebiliyor
sizin düğün ne zaman peki canım çok var mı daha ?

salon halınıza ve saate bayıldımmmmm, çok güzeller hepsiii

canım bizim düğün ağustos'da hem çok var hem az var. ama dediğin gibi bence de salon ve yatak odasını alabiliriz ne yapalım eşyayay göre ev tutarız artık zaten ev bizim değil eşya bizim olacak

teşekkür ederiiiiz
o zaman geniş bi ev bakarsınız canım olur biter :)

Canıım hayırlı olsun tutmuşsunuz eviii
Bende o döneme gelmek istiyorum artık ya
Boş boş duruyoruz şu anda, mobilyalara bakıyoruz sürekli ama alamıyoruz
Mobilyalarına da bayıldım çok hoş görünüyorlar
Allahım güzel günlerde aşkla kullanmayı nasip eder inşallah

çok sağ ol canımm benimm dün anahtarımızı aldık , bugünde elektriğimizi açtırdık ,yarında suyumuzu açtırıcaz temizliğe de başlıycaz sonundaa
ayy çok iyi bilirim o hissi.ben hala yaşıyorum .eşim burda olmadığı için mecburen kayınvalidemin kayınpederimin ağzına bakıyorum evle ilgili olan herşeyde.sürekli baskı yapıyorum şunu bu hafta yapalım, şu gün yapalım diye ama sürekli uzuyorda uzuyor.onlarda tamam yaparız tamam ederiz olur biter diyolar bu seferde biz eşimle geriliyoruz ,biz hemencecik olsun istiyoruz herşeyi halledip evimize bi gitsek şöyle bi ohh çekicem kuzum yani

sizin de çok az kaldı ufak tefek başladınız mı peki? ama benden bi tavsiye herşeyi nişanlınla birlikte yapın canım başkasını karıştırmayın bi sürü baş ağrısı

Ay kuzum dua et de bende gönlüme göre ev bulayım yaa

Yaa kıyamam size, ayrıydınız di mi? Rabbim tez zamanda kavuştursun kuzum benim
Yanyanayken bile zor oluyor ayrıyken çok daha zordur,Allah kolaylık versin
Bu evlilik işine aileyi karıştırmak son yapacağımız şeydir herhalde
Bizim herşeyi birlikte yapma şansımız var şükürler olsun ki.
Evimize bardağı bile birlikte alıyoruz

Ama cidden en zor dönemlerimizdeyiz kuzum 4 ay kaldı ve şuan hiç bir şey yapamıyoruz boş boş takılıyoruz
Artık ev tutup yerleştirmek istiyorum bende ((

amiiin canımm inşAllahh gerçekten çok zor ,gittiğinden beri o kadar zorlanıyorum ki .sanki geldiğinde herşey çok güzel olucak gibi geliyor
ne güzel çok şanslısınız kuzum valla inşAllah sizin gününüzde bi an önce gelirde hazırlıklara başlarsınız.önemli olan ev , o tutuldu mu gerisi olur.hem stresli hemde bol heyecanlı geçiyor.ben hala bizim bi evimiz , eşyalarımız olduğuna inanamıyorum ,şaşkın şaşkın gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…