Aminn kuzuum inşAllah bide evimize girdiğimiz günleri görsek Allah ın izniyleGüle güle güzel günlerde kullan canım benim inşallah
İnşallah hayırlısı olsun kuzum gönlüne göre olsun herşeyAminn kuzuum inşAllah bide evimize girdiğimiz günleri görsek Allah ın izniyle
çoook sağol canım benim darısı sana olsun inşAllahcanım hayırlı olsun, her şeyin çok güzelev belli mi? yoksa tutmadan mı aldınız mobilyaları?
çoook sağol canım benim darısı sana olsun inşAllahevimizi tuttuk hemen gidip mobilyaları aldırdım ama daha anahtarımızı alamadık , onu da bu hafta alırız diye plan yapıyoruz :)
amiiiin inşAllahgüle güle kullanın inşallahbizim de mobilya alasımız var, ev tutmadan alınmaz diyorlar, ama ne biliyim zaten kirada olacağız, yani eve göre almak asıl saçma geliyor bana da, alalım gitsin diyorum sabırsızlanıyorum
teşekkür ederiiiizsalon halınıza ve saate bayıldımmmmm, çok güzeller hepsiii
canım bizim düğün ağustos'da hem çok var hem az var. ama dediğin gibi bence de salon ve yatak odasını alabiliriz ne yapalım eşyayay göre ev tutarız artık zaten ev bizim değil eşya bizim olacak
çoook sağol canım benim darısı sana olsun inşAllahevimizi tuttuk hemen gidip mobilyaları aldırdım ama daha anahtarımızı alamadık , onu da bu hafta alırız diye plan yapıyoruz :)
çok sağ ol canımm benimmCanıım hayırlı olsun tutmuşsunuz eviii
Bende o döneme gelmek istiyorum artık ya
Boş boş duruyoruz şu anda, mobilyalara bakıyoruz sürekli ama alamıyoruz
Mobilyalarına da bayıldım çok hoş görünüyorlar
Allahım güzel günlerde aşkla kullanmayı nasip eder inşallah
Ay kuzum dua et de bende gönlüme göre ev bulayım yaaçok sağ ol canımm benimmdün anahtarımızı aldık , bugünde elektriğimizi açtırdık ,yarında suyumuzu açtırıcaz temizliğe de başlıycaz sonundaa
ayy çok iyi bilirim o hissi.ben hala yaşıyorum .eşim burda olmadığı için mecburen kayınvalidemin kayınpederimin ağzına bakıyorum evle ilgili olan herşeyde.sürekli baskı yapıyorum şunu bu hafta yapalım, şu gün yapalım diye ama sürekli uzuyorda uzuyor.onlarda tamam yaparız tamam ederiz olur biter diyolar bu seferde biz eşimle geriliyoruz ,biz hemencecik olsun istiyoruzherşeyi halledip evimize bi gitsek şöyle bi ohh çekicem kuzum yani
sizin de çok az kaldı ufak tefek başladınız mı peki? ama benden bi tavsiye herşeyi nişanlınla birlikte yapın canım başkasını karıştırmayın bi sürü baş ağrısı
Yaa kıyamam size, ayrıydınız di mi? Rabbim tez zamanda kavuştursun kuzum benimçok sağ ol canımm benimmdün anahtarımızı aldık , bugünde elektriğimizi açtırdık ,yarında suyumuzu açtırıcaz temizliğe de başlıycaz sonundaa
ayy çok iyi bilirim o hissi.ben hala yaşıyorum .eşim burda olmadığı için mecburen kayınvalidemin kayınpederimin ağzına bakıyorum evle ilgili olan herşeyde.sürekli baskı yapıyorum şunu bu hafta yapalım, şu gün yapalım diye ama sürekli uzuyorda uzuyor.onlarda tamam yaparız tamam ederiz olur biter diyolar bu seferde biz eşimle geriliyoruz ,biz hemencecik olsun istiyoruzherşeyi halledip evimize bi gitsek şöyle bi ohh çekicem kuzum yani
sizin de çok az kaldı ufak tefek başladınız mı peki? ama benden bi tavsiye herşeyi nişanlınla birlikte yapın canım başkasını karıştırmayın bi sürü baş ağrısı
amiiin canımm inşAllahh gerçekten çok zor ,gittiğinden beri o kadar zorlanıyorum ki .sanki geldiğinde herşey çok güzel olucak gibi geliyorYaa kıyamam size, ayrıydınız di mi? Rabbim tez zamanda kavuştursun kuzum benim
Yanyanayken bile zor oluyor ayrıyken çok daha zordur,Allah kolaylık versin
Bu evlilik işine aileyi karıştırmak son yapacağımız şeydir herhalde
Bizim herşeyi birlikte yapma şansımız var şükürler olsun ki.
Evimize bardağı bile birlikte alıyoruz
Ama cidden en zor dönemlerimizdeyiz kuzum 4 ay kaldı ve şuan hiç bir şey yapamıyoruz boş boş takılıyoruz
Artık ev tutup yerleştirmek istiyorum bende((