bunlarda benim GiMUm un çeyizleri :)

neden canım sen beğenmemiş miydin mobilyalarını

neden canım sen beğenmemiş miydin mobilyalarını
Maalesef canım bnm mobilyaları kv. ve kp. kendileri beğenip aldılar girmişler uyduruk bişey almışlar bn sadece açık renk istediğimi söylemişim onlara beyaz almışlar 2013de evlendim bi defa taşındı eşyalar ve hurdaya çıktı :'(

canım benim ya ne biçim insanlar var ucuza kaçıcaz diye başkalarının hayallerini mahvediyorlar üstelik daha çok yeni evlisin.bak Allah büyük değiştirme fırsatı çıkamış karşına.

canım benim ya ne biçim insanlar var ucuza kaçıcaz diye başkalarının hayallerini mahvediyorlar üstelik daha çok yeni evlisin.bak Allah büyük değiştirme fırsatı çıkamış karşına.
Evet canım aynen öle oldu :) bide komik olan bn beğendiğim takımdan daha da pahalıya almışlar

çok yardımcı oldun çok sağol canım güle güle kullan :)) korkmazdan mikrodalga bakmak hiç aklıma gelmezdi, denedinmi memnunmusun

çok yardımcı oldun çok sağol canım güle güle kullan :)) korkmazdan mikrodalga bakmak hiç aklıma gelmezdi, denedinmi memnunmusun
valla benimde hiç aklıma gelmezdi ama annem e çok övmüşler o yüzden aldık. mayısta evime gittiğimde deniycem canım :)

4lü kahvaltı seti 2 tanede sosluk var

a101 den aldıklarımız

korkmaz blender setimiz

korkmaz kek fanusu seti ve oval tepsi (kahvaltı takımızın devamı olduğu için aldık)

kahve kadehlerimiz ve english kavanozlarımız

Güle güle kullan canım güzel günlerde kullan inşallah :-*

bunların 6 lı su bardaklarını almıştım 6 tane de meşrubat için aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…