neden canım sen beğenmemiş miydin mobilyalarınıBeğendiğin mobilyalar ok güzel canım tam bnm tarzım :) Ama sana tek tavsiyem gardolabı sürgülü alma klasik kapılı al daha kullanışlı...:)
Bnm hep içimde kalmıştır böle mobilya beğenip almak :'(
Maalesef canım bnm mobilyaları kv. ve kp. kendileri beğenip aldılar girmişler uyduruk bişey almışlar bn sadece açık renk istediğimi söylemişim onlara beyaz almışlar 2013de evlendim bi defa taşındı eşyalar ve hurdaya çıktı :'(neden canım sen beğenmemiş miydin mobilyalarını
canım benim ya ne biçim insanlar var ucuza kaçıcaz diye başkalarının hayallerini mahvediyorlarMaalesef canım bnm mobilyaları kv. ve kp. kendileri beğenip aldılar girmişler uyduruk bişey almışlar bn sadece açık renk istediğimi söylemişim onlara beyaz almışlar 2013de evlendim bi defa taşındı eşyalar ve hurdaya çıktı :'(
Evet canım aynen öle oldu :) bide komik olan bn beğendiğim takımdan daha da pahalıya almışlarcanım benim ya ne biçim insanlar var ucuza kaçıcaz diye başkalarının hayallerini mahvediyorlarüstelik daha çok yeni evlisin.bak Allah büyük değiştirme fırsatı çıkamış karşına.
çok yardımcı oldun çok sağol canım güle güle kullan :)) korkmazdan mikrodalga bakmak hiç aklıma gelmezdi, denedinmi memnunmusunütü masamın markası gazella canım ve gerçekten kaliteli bi ürün.üzerine kazanlı ütü koyabiliyorsun,ve ayakları öne doğru biraz eğimli yapmışlar ki otururkende rahatlıkla ütü yapabilelim diye.ben evkurdan almıştım 200 ya da 210 tl arasıydı.
mikrodalgam da Korkmaz A431 Multiwave ..23 lt iç hacim , 5 lt de kapasite. normal fiyatı 500 tl civarı ama biz indirimdeyken 260-280 tl arası almıştık canım
bunları 2-3 ay önce aldığımız için net fiyatını hatırlamıyorum ama belirttiğim fiyat aralığındaydılar
valla benimde hiç aklıma gelmezdi ama annem e çok övmüşler o yüzden aldık. mayısta evime gittiğimde deniycem canım :)çok yardımcı oldun çok sağol canım güle güle kullan :)) korkmazdan mikrodalga bakmak hiç aklıma gelmezdi, denedinmi memnunmusun
Ev bakacaktın kuzum dün baktın mıvalla benimde hiç aklıma gelmezdi ama annem e çok övmüşler o yüzden aldık. mayısta evime gittiğimde deniycem canım :)
teşekkür ederizgüzel günlerde kullanmanız dileğiyle
bacağımı yaktım canım o yüzden bakamadıkEv bakacaktın kuzum dün baktın mı
:'( geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayırbacağımı yaktım canım o yüzden bakamadık
Çok sağol canım :'( malesef çok derin ve baya bi büyük ..nolur dua et bana kuzum:'( geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayırçok değildir inşallah yanık çabuk iyleşir
Ayy inşallah geçer izi kalmaz kuzum nasıl oldu bi doktora gitseydinÇok sağol canım :'( malesef çok derin ve baya bi büyük ..nolur dua et bana kuzum
amin canım benim çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım güzel günlerde kullan inşallah :-*