bunlarda benim GiMUm un çeyizleri :)

saatimizi internetten almıştık kızlar ama hiç güzel çıkmadı geri iade ettik

amiiin canımm inşAllahh gerçekten çok zor ,gittiğinden beri o kadar zorlanıyorum ki .sanki geldiğinde herşey çok güzel olucak gibi geliyor:nazar: :KK51:
ne güzel çok şanslısınız kuzum valla inşAllah sizin gününüzde bi an önce gelirde hazırlıklara başlarsınız.önemli olan ev , o tutuldu mu gerisi olur.hem stresli hemde bol heyecanlı geçiyor.ben hala bizim bi evimiz , eşyalarımız olduğuna inanamıyorum ,şaşkın şaşkın gülüyorum:KK48::KK45:

Yaa çok tatlısın :KK15:
Evet kuzum herkes öyle söylüyor, evi tutsak sonrasını pek düşünmüyorum zaten
Siz en zor kısmını geçmişsiniz çok şükür, darısı başımıza.
Evinin yerleşmiş halini de sabırsızlıkla bekliyorum kuzum :KK200:

Yaa çok tatlısın :KK15:
Evet kuzum herkes öyle söylüyor, evi tutsak sonrasını pek düşünmüyorum zaten
Siz en zor kısmını geçmişsiniz çok şükür, darısı başımıza.
Evinin yerleşmiş halini de sabırsızlıkla bekliyorum kuzum :KK200:
amiiin canıım benimm inşAllah o günleri de görürüz de paylaşabilirim sizlerle :KK36::KK15:

lambaderimiz ve kapı önü paspasımız :KK36::KK36:
evidea-aydinlatma-lambader-ONO323_2.jpg
evidea-paspas-banyo-takimlari-MRB710_2.jpg

:KK54: çooooook beğendimmmm bununda bacakları varr ne güzell kuzumm :KK70: ohhhh altını süpüüüüüüüüüürrrr geçç :21: hayırlı olsun kuzummm huzurla mutlulukla uyursunuz inşş bir ömür boyu mışıl mışıl:KK28::nazar:
artık ayaklı mobilya görünce tutamıyorum kendimi canım gülesim geliyor. :KK70: bu hafta gelicek inşAllah canım ,o kurulunca bütün kışlıklarımızı ve şuan giymediğimiz kıyafetlerimizi götürücem.kışlıklar bazanın altına diğerleri de dolabın içine hemen :) haftaya pazar günü de çeyizlerimiz gidicek :nazar::KK36:

artık ayaklı mobilya görünce tutamıyorum kendimi canım gülesim geliyor. :KK70: bu hafta gelicek inşAllah canım ,o kurulunca bütün kışlıklarımızı ve şuan giymediğimiz kıyafetlerimizi götürücem.kışlıklar bazanın altına diğerleri de dolabın içine hemen :) haftaya pazar günü de çeyizlerimiz gidicek :nazar::KK36:
Oy maşallah kuzum hadi az kalmış :-)

Ayni etki bendede oluyor canimm yaa :KK70: Azz kaldii artikk kuzumm yaa hayirlisiyla sen bazayi kullan bende ayni tarz baza dusunuyorum cunku biliyorsun. Kullanislimi ona gore soyle bende alayimm

X