yeniden oleander:) son 3 ay...

Güzel canım fiyatına değmiş bence:21:aksesuarlar olarak bence zamanla evinde tamamlarsınız masa üstü süslü örtüler mumlar biblolar şeklinde tamamlanır duvara tablo olabilir canım net olarak her yeri görebilirsek yardımcı oluruz :KK16:
degdigine sevindim:KK66:) tamami daha yok ki. perdeler halilar falan gelicek daha. o zaman koyarim ins:KK66:

canım herşeyin çok güzel maşallah güzel günlerde kullan. Koltuk takımın benim tarzıma yakın nerden aldığını paylaşabilir misin?
cok sagolun:KK66: ben bu takimi memleketten aldim. ama inegol mobilta satan yerlerde sorabilirsin. dedigim gbj markasini bilmiyorum ama retro takim olarak gecio. umarim faydali olmustur:KK66:

Hayırlı uğurlu olsun hepsi özenle seçilmiş belli güle güle mutlulukla kullanın :KK16::KK16:

sıra geldii küçük ev eşyalarına.... zaten düğüne 1-2 ay kalana kadar almamaya karar vermiştim. ama aylarca araştırmaktan da geri durmadım. süpürge, çay makinesi ve tost makinesini internetten aldım. epeyce de indirimli oldu. tost makinesini tefalin kendi sitesinden diğerlerini ise w.b..a.com diye bi siteden aldım. ben baya güvenilir olduğunu karar verdim. çünkü tencerelerimi falan da ordan almıştım...
bunlarla da ilgili araştırma sonuçlarımı seve seve paylaşabilirim:)))
çay makinesi halihazırda kayınvalidemin kullandığı model ve çok memnundu. ayrıca ankastrelerime de uygundu:)) $çay.png
braun blender zaten şu anki evimde de kullanıodum ve bu üst modelini çeyizime almak istiyodum
$br.png
aslında toz torbasız 9238i alacaktım ama torbalı daha pratik geldi. diğer tüm özellikleri aynısı..
$sü.png
tefalin tost makinesinden annemin evinde vardı. o çok memnundu ben de memnun olmak istedim:))
$sahan.png
bi de taç marka sahan seti aldım. bilmiyorum nasıldır... aslında bunda biraz fyata önem verdim:)) çünkü monetanınki 180e falan geliodu ben bunları 90 tl gibi bi şeye aldım.
$tef.png

şimdilik ekleyebileceklerim bu kadar. 2 hafta sonra evim yerleşecek inşallah.. dantellerim el emeği göz nurlarım ortaya çıkacak:)) bilmem onları kullanır mıyım ama anneannemin annemin yaptığı yaptırdığı bu el emeklerini en azından burda sizlere paylaşmak isterim:))

şimdilik hoçakalın:)

Hayırlı olsuunn, güle güle kullanın güzel günlerde inşallah :KK16:

Yatak odasına ben de herhes gibi ayrıca bayıldım, biz de yaptırıyoruz bu tarz :KK1:
Ayrıca diğer çeyizliklere de, herşey özene bezene alınmış maşallah :nazar::KK69:

Düğüne ne kadar kaldı bu arada, bizim 2 ay var ama hiçbirşey hazır değil :KK43:

Son düzenleme:
Hayırlı olsuunn, güle güle kullanın güzel günlerde inşallah :KK16:

Yatak odasına ben de herhes gibi ayrıca bayıldım, biz de yaptırıyoruz bu tarz :KK1:
Ayrıca diğer çeyizliklere de, herşey özene bezene alınmış maşallah :nazar::KK69:

Düğüne ne kadar kaldı bu arada, bizim 2 ay var ama hiçbirşey hazır değil :KK43:
cok tesekkur ederim. Begenmenize cok sevindim:)) inşallah cok daha guzelleri sizin olur:)) bizim 1.5 ay kalmis yaaa. .. 8 yildan geriye 1.5 ay:)))) biz biraz genis genis aldik her seyi... bi ay birini falan... yani bence 2 ayda da hallolur sıkıntı etme.. ama yine de artik hallet. Cunku sacmasapan problemler gecikmeler oluyor.. bizim mesela yok makyaj masasinin ayagi kirik geldi. Yok halilar gecikti faln. Ama cok sukur vakit oldugu icin nispeten az panik oldum:)) farkinda olmasam da cok planli programli hareket etmişim. Iyi oldu:))
Kısaca hallolur bence:)

En üstteki çiçekli yemek takımına bayıldım.
Mor süzgecimiz aynı :)

Buzdolabımız da aynı.

Çamaşır makinamız da aynıydı da. Benimki arızalı çıktı. Değiştirdiler bir üst modeli ile.

Cam saklama kapları da harika

X