aa taşınıyor musunuz yoksa kuzummmAy kuzum dua et de bende gönlüme göre ev bulayım yaa
amiiin canımm inşAllahh gerçekten çok zor ,gittiğinden beri o kadar zorlanıyorum ki .sanki geldiğinde herşey çok güzel olucak gibi geliyor
ne güzel çok şanslısınız kuzum valla inşAllah sizin gününüzde bi an önce gelirde hazırlıklara başlarsınız.önemli olan ev , o tutuldu mu gerisi olur.hem stresli hemde bol heyecanlı geçiyor.ben hala bizim bi evimiz , eşyalarımız olduğuna inanamıyorum ,şaşkın şaşkın gülüyorum
Evet canım ev arıyoruz hifa da bnde çok hastalandım bu evdeaa taşınıyor musunuz yoksa kuzummm
ouuuy çoook sevindim kuzum rabbim hayırlısıyla bi an önce gönlünüze göre bi ev e taşınmayı nasip etsin inşAllahhhh (amin)Evet canım ev arıyoruz hifa da bnde çok hastalandım bu evde
amiiin canıım benimm inşAllah o günleri de görürüz de paylaşabilirim sizlerleYaa çok tatlısın
Evet kuzum herkes öyle söylüyor, evi tutsak sonrasını pek düşünmüyorum zaten
Siz en zor kısmını geçmişsiniz çok şükür, darısı başımıza.
Evinin yerleşmiş halini de sabırsızlıkla bekliyorum kuzum
Ay Allah razı olsun canım benimouuuy çoook sevindim kuzum rabbim hayırlısıyla bi an önce gönlünüze göre bi ev e taşınmayı nasip etsin inşAllahhhh (amin)
Güle güle kullanın canımmYatak Odamızı da aldık
Eki Görüntüle 1813426
buda bazamız
Eki Görüntüle 1813427 Eki Görüntüle 1813428
Canım çok güzelmiş bayıldımmmYatak Odamızı da aldık
Eki Görüntüle 1813426
buda bazamız
amin canım benim inşAllahCanım çok güzelmiş bayıldımmm
Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
teşekkür ederiz balımmGüle güle kullanın canımm
Yatak Odamızı da aldık
Eki Görüntüle 1813426
buda bazamız
artık ayaklı mobilya görünce tutamıyorum kendimi canım gülesim geliyor.çooooook beğendimmmm bununda bacakları varr ne güzell kuzumm ohhhh altını süpüüüüüüüüüürrrr geçç hayırlı olsun kuzummm huzurla mutlulukla uyursunuz inşş bir ömür boyu mışıl mışıl
Oy maşallah kuzum hadi az kalmışartık ayaklı mobilya görünce tutamıyorum kendimi canım gülesim geliyor.bu hafta gelicek inşAllah canım ,o kurulunca bütün kışlıklarımızı ve şuan giymediğimiz kıyafetlerimizi götürücem.kışlıklar bazanın altına diğerleri de dolabın içine hemen :) haftaya pazar günü de çeyizlerimiz gidicek
Ayni etki bendede oluyor canimm yaaartık ayaklı mobilya görünce tutamıyorum kendimi canım gülesim geliyor.bu hafta gelicek inşAllah canım ,o kurulunca bütün kışlıklarımızı ve şuan giymediğimiz kıyafetlerimizi götürücem.kışlıklar bazanın altına diğerleri de dolabın içine hemen :) haftaya pazar günü de çeyizlerimiz gidicek