- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
O gül olan kek kalıbını merak edenlere dip not düşeyim Tanti Toni de var arkadaşlar :)teşekkür ederimkek kalıbım hediye gelmişti bende çok beğeniyorum
ütü masamın markası gazella canım ve gerçekten kaliteli bi ürün.üzerine kazanlı ütü koyabiliyorsun,ve ayakları öne doğru biraz eğimli yapmışlar ki otururkende rahatlıkla ütü yapabilelim diye.ben evkurdan almıştım 200 ya da 210 tl arasıydı.canım son aldıklarında çok güzel güle güle kullan, Mikrodalga ve ütü masan hakkında bir kaç sorum var, markaları ne fiyatları nekadar? birde mikrodalganın içi kaç litre? cevaplarsan çok sevinirim
amiiin inşAAllah canım rabbim herkese nasip etsin böyle güzelliklerGüle güle kullanın inşallah
amiiin canım benimmmAmanda amaan maşallahh tatlı sıcacık yuvanızın eşyalarıı :) ay inşallah hep mutlu mutlu kullanrsınız :) <3
Amiiinn canısıııamiiin canım benimmmbunları alıyoruz ama rabbim hepimize aşkla,huzurla kullanmayı nasip etsin
temizlik bezlerimi bile koydum buraya canım yani o dereceBen senin evlilik heyecanını yerim yaaa canım benimm
Ayy kuzum güle güle kullan inşallah... :) Allahım gönlüne göre versin inşallah tuttun mu evi mobilyalar fln tamam mıvee bunlarda bizim çeyizlerimizz
Karaca x5 84 parça yemek takımımız
Eki Görüntüle 870253
Karaca x5 41 parça çay setimiz
Eki Görüntüle 870254
Karaca sahra çelik tencere çeyiz setimiz
Eki Görüntüle 870255
Karaca dibek kahve makinemiz
Eki Görüntüle 870256
Homend royaltea 1709 çaycımız
Eki Görüntüle 870257
Homend 1501 ekmek kızartma makinemiz
Eki Görüntüle 870259
Karaca flora 91 parça çatal-kaşık-bıçak setimiz
Eki Görüntüle 870261
tupperware kabımız (bunun kırmızısı orta boyu)
Eki Görüntüle 870262
essenso seramik wok tavamız
Eki Görüntüle 870263
fırın kabımız (bunun biraz daha koyu turuncusu)
Eki Görüntüle 870264
puantiyeli çatal-kaşık-bıçak setimiz bunun tabakları ve spatulası da var
babamın askerden getirdiği çkb takımımız
Eki Görüntüle 870266
silikon kek kalıbı setimiz(fuşyası)
paşabahçe borcamlarımız
Eki Görüntüle 870269
su bardaklarımız (pembe olan kristal görünümlü)
Eki Görüntüle 870271
mutfak gereçlerimiz
Eki Görüntüle 870273
buna benzer bişey
Eki Görüntüle 870277
çift kişilik skoç battaniyemiz (rengi farklı)
Eki Görüntüle 870280
pike takımımızhemen hemen aynısı
Eki Görüntüle 870281
tefal 9920 kablosuz ütümüz
Eki Görüntüle 870282
fotoğraflarını bulduklarımı ekledim umarım beğenirsiniz fikirlerinizi merak ediyorum
bu hafta sonu 2 tane eve bakmaya gidicez canım . o kadar çok heyecanlıyım ki hala inanamiyorum bizim bi evimiz , eşyalarımız olucakAyy kuzum güle güle kullan inşallah... :) Allahım gönlüne göre versin inşallah tuttun mu evi mobilyalar fln tamam mı
Ayy kuzum gönlüne göre bulursun inşallah :) allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah gerisi beraberken de olur asker nerdeydi sormadım hiç sen nerdesin Konya da olsan beraber çeyiz sersekbu hafta sonu 2 tane eve bakmaya gidicez canım . o kadar çok heyecanlıyım ki hala inanamiyorum bizim bi evimiz , eşyalarımız olucakinşAllah içi geniş evler bulurum ya rabbim amiiiiin
amiiin inşAllah canım benim ne güzel düşünceler bunlar bitanesiin senAyy kuzum gönlüne göre bulursun inşallah :) allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah gerisi beraberken de olur asker nerdeydi sormadım hiç sen nerdesin Konya da olsan beraber çeyiz sersek
epazar günü mobilya bakmaya gitmiştik canım fotoğraflarını çekmiştim ekledim az önceAyy kuzum gönlüne göre bulursun inşallah :) allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah gerisi beraberken de olur asker nerdeydi sormadım hiç sen nerdesin Konya da olsan beraber çeyiz sersek
Ay inşallah sağ salim gelir de eşin kavuşursunuz cidden ayrı bi içim kaynadı sana çok samimisin Allahım herşeyi her istediğinizi gönlünüze göre versin inşallahamiiin inşAllah canım benim ne güzel düşünceler bunlar bitanesiin senAğrı da canım sağ salim gelir inşAllah hemencecik manisada yım bende canım ..ufak tefek şeyleri eşim gelince birlikte halledicez.gönül isterdi herşeyimizi birlikte yapalım ama olsun buna da şükür :)
Beğendiğin mobilyalar ok güzel canım tam bnm tarzım :) Ama sana tek tavsiyem gardolabı sürgülü alma klasik kapılı al daha kullanışlı...:)epazar günü mobilya bakmaya gitmiştik canım fotoğraflarını çekmiştim ekledim az önce
yatak odası yemek odası koltuk takımı
ayy utandım benAy inşallah sağ salim gelir de eşin kavuşursunuz cidden ayrı bi içim kaynadı sana çok samimisin Allahım herşeyi her istediğinizi gönlünüze göre versin inşallah
Amiin inşallah canım :)ayy utandım bençok sağolasın canım sende öylesin amiiinn rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel şeyleri