- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
- Konu Sahibi sude naz 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tusemcimm aldığın her şey çok güzel güle güle kullan kuzum. Düğün tarihimiz de aynı sayılır. Seninki benden 1 hafta önce. Allahım mutlu etsin hepimizi inşallah. Kahvaltı takımına bayıldım. Ütü masana da. Aksesuarlarına da. Annenin aldığı tencere seti hisarınkine çok benziyor. Bence hiç düşünme eski diye :)) güle güle kullan canım her bir şeyin çok güzel
misafr için çatal pıcak takımım ve baharat takımım
Eki Görüntüle 1039741 Eki Görüntüle 1039742
Eki Görüntüle 1039743 Eki Görüntüle 1039747
kıbrıs hatırası fincan takımım ve kase takımları
Eki Görüntüle 1039748 Eki Görüntüle 1039744 Eki Görüntüle 1039750
Son aldıklarını güle güle kullan canım benim
Tusemim çok güzel şeyler almışsın bugün gittiğim bir mağazadan kahvaltı takımımızın fotosunu çektim topiğimden bakabilirsin istersen sende ekle topiğine
çook saol cnm bakıyorum hemen :) kahvaltı takımını kullanmak için sabırsızım inan cıvıl cıvıl ya
başlayınca ardı arkası kesilmiyor her gün başka birşey beğeniliyor. Ütü masan çok değişik ve kullanışlı gibi hoşuma gitti iyi günlerde kullan[/
çook saol cnm :) evt hemen hemen bitti sayılır çeyizler ama hala gözüm doymadı aldıkca alasım geliyor her ay gittim bi çeyiz magazası var taksit ödemek için gidiyorum her gititmde birşey alıp çıkıyorum bir an önce taksit günüm gelsede gitsem neler gelmiş görsem bii
Hepsi çok güzel. Gule gule kullanın.