- 31 Temmuz 2024
- 64
- 15
- 26
Benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu takip ediyorum hala bişey yokHangi marka bu testler. Daha doktor ise bende iki ay önce aynen böyle silik çıkarmıştı ama kanda çıkmadı. Ama zaten senin adetine 12 gün varsa çıkmaz hiçbir testte hatta kanda da çıkmaz mümkün değil. Yumurtlaman daha yeni olmuştur adetine o kadar varsa.
Artımed markası ama farklı eczanelerden 3 tane aldım bir tane beyaz küçük iki tane erken gebelik hep iki çizgi ama işte kanda sıfırBenim yumurtlama adetten hemen sonra oldu takip ediyorum hala bişey yok
O zaman bekle bence adet gününü. Kanda bazen geç çıkıyor burda okudum. İnsallah vardırArtımed markası ama farklı eczanelerden 3 tane aldım bir tane beyaz küçük iki tane erken gebelik hep iki çizgi ama işte kanda sıfırsabırsız olduğum için denedim adet tarihimi bekleyeceğim benim yumurtlama erken oldu çünkü adet günü yumurta büyütme ilacı kullandım ( femera)
Kaç gün kaldı senin adetineO zaman bekle bence adet gününü. Kanda bazen geç çıkıyor burda okudum. İnsallah vardırbenim de bu sabah yaptığımda çıkmadı. Ümidimi kestim. Adet olacakmış gibi ağrım var. Günü bekliycem bende
Umudunu kaybetme dua et inşallah olur yaO zaman bekle bence adet gününü. Kanda bazen geç çıkıyor burda okudum. İnsallah vardırbenim de bu sabah yaptığımda çıkmadı. Ümidimi kestim. Adet olacakmış gibi ağrım var. Günü bekliycem bende
3 gün kalmıştı bugün. Ama ben hiç bu kadar erken olmam normalde. İlk defa ovulasyon denedim ve o şekilde hesaplıyorum. Bakalım bekleyip görücez hayırlısı olsun ha hakkımızda. :)Kaç gün kaldı senin adetine
Aminnn inşallah adetin gecikince idrar testi sonra kan verirsin hayırlısı ile inşallah olur3 gün kalmıştı bugün. Ama ben hiç bu kadar erken olmam normalde. İlk defa ovulasyon denedim ve o şekilde hesaplıyorum. Bakalım bekleyip görücez hayırlısı olsun ha hakkımızda. :)
Herhangi bir gelişme var mı3 gün kalmıştı bugün. Ama ben hiç bu kadar erken olmam normalde. İlk defa ovulasyon denedim ve o şekilde hesaplıyorum. Bakalım bekleyip görücez hayırlısı olsun ha hakkımızda. :)
Maalesef. Ovulasyon testlerine de güvenin kalmadı. Halbuki net t çizgisi daha koyuydu. Henüz regl de olmadım bekliyorum bakalım.Herhangi bir gelişme var mı
Benim adete 7 gün var idrar testim buMaalesef. Ovulasyon testlerine de güvenin kalmadı. Halbuki net t çizgisi daha koyuydu. Henüz regl de olmadım bekliyorum bakalım.
Yaa çok sevindim baya pembe hem deBenim adete 7 gün var idrar testim bu
Belirtilerin neler canım. Benim de şu an iki gün gecikti iki gün önce yaptığımda negatifti. Dün de regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıdı co şiddetli değil ve göğüs ağrım var özellikle ucu sızlıyor. Ben olurum gibi ama bakalım iki gün daha olmazsam i test yaparım tekrar.Benim adete 7 gün var idrar testim bu
Çatlamış canım 12sinde pik olmusEn alttaki bugünkü testim. Acaba yumurtlama olup çatladı mı? Bu kadar erken yumurtlama olur mu?
Yumurtlama döneminde de göğüs ağrısı hassasiyeti olur. Umarım faydalı olmuştur sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaKızlar 10 gün kaldı adetime gögüslerim sis biraz 2-3 kasım yumurtlama vardı değerlendirdim gynoseed jel ile değerlendirdik
adetine kaç gün varKızlar 10 gün kaldı adetime gögüslerim sis biraz 2-3 kasım yumurtlama vardı değerlendirdim gynoseed jel ile değerlendirdik
Bugün gideceğim doktora ama kan alırlar mı devlette hiç bilgim yok üstteki dün akşam alttaki bu sabahın testi inşallah bu sefer olmuşturYaa çok sevindim baya pembe hem debence var gebelik kan verdin mi?
Valla olmuş giib görünüyor canım insallah vardır :) çok sevindim adınaBugün gideceğim doktora ama kan alırlar mı devlette hiç bilgim yok üstteki dün akşam alttaki bu sabahın testi inşallah bu sefer olmuştur
10 gün gözüküyoradetine kaç gün var
Yumurtlama dönemin geçti canım 2-3 kasımdı. Bugunde bi akıntı gelmiş krem renkte ama böyle slaym gibi bi akıntıydı değişiktiYumurtlama döneminde de göğüs ağrısı hassasiyeti olur. Umarım faydalı olmuştur sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızabenim de 12 de değil 18 ekimde pik oldu. 12 de biraz koyuydu ama o gün değilmiş. Üzerinden 16 gün geçti ama hala regl olmadım. Bekliyorum. Benim göğüsler de özellikle ucu ağrıyo sızlıyor iki gündür. İki gün önce test negatifti biraz renkler de karıştı. Şimdi bi kaş gün daha geçsin tekrarlamayı düşünüyorum.