Bunlar pik mi ben anlayamadım. Ovulasyon testi tecrübesi olanlar?

Benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu takip ediyorum hala bişey yok

Benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu takip ediyorum hala bişey yok
Artımed markası ama farklı eczanelerden 3 tane aldım bir tane beyaz küçük iki tane erken gebelik hep iki çizgi ama işte kanda sıfır sabırsız olduğum için denedim adet tarihimi bekleyeceğim benim yumurtlama erken oldu çünkü adet günü yumurta büyütme ilacı kullandım ( femera)

O zaman bekle bence adet gününü. Kanda bazen geç çıkıyor burda okudum. İnsallah vardır benim de bu sabah yaptığımda çıkmadı. Ümidimi kestim. Adet olacakmış gibi ağrım var. Günü bekliycem bende

Benim adete 7 gün var idrar testim bu
Belirtilerin neler canım. Benim de şu an iki gün gecikti iki gün önce yaptığımda negatifti. Dün de regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıdı co şiddetli değil ve göğüs ağrım var özellikle ucu sızlıyor. Ben olurum gibi ama bakalım iki gün daha olmazsam i test yaparım tekrar.

Kızlar 10 gün kaldı adetime gögüslerim sis biraz 2-3 kasım yumurtlama vardı değerlendirdim gynoseed jel ile değerlendirdik

Kızlar 10 gün kaldı adetime gögüslerim sis biraz 2-3 kasım yumurtlama vardı değerlendirdim gynoseed jel ile değerlendirdik
Yumurtlama döneminde de göğüs ağrısı hassasiyeti olur. Umarım faydalı olmuştur sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza benim de 12 de değil 18 ekimde pik oldu. 12 de biraz koyuydu ama o gün değilmiş. Üzerinden 16 gün geçti ama hala regl olmadım. Bekliyorum. Benim göğüsler de özellikle ucu ağrıyo sızlıyor iki gündür. İki gün önce test negatifti biraz renkler de karıştı. Şimdi bi kaş gün daha geçsin tekrarlamayı düşünüyorum.

Yumurtlama dönemin geçti canım 2-3 kasımdı. Bugunde bi akıntı gelmiş krem renkte ama böyle slaym gibi bi akıntıydı değişikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…