Bunlar pik mi ben anlayamadım. Ovulasyon testi tecrübesi olanlar?

Benim 13. Günüm , inşallah sizin o ağrı ve akıntı döllenmedendir sağlıklı bir şekilde olmuştur umarım bende gün aşırı ilişki kuralında ilerliyorum nasip tabiii umarım bu ay müjdeli haberleri veririz bu ay sonu evlilik yıldönümümüz eşim için inanılmaz bir hediye olur

Yaa umarım eşine verecek müjdeli bi haberin okur canım :) Allah gönlümüze göre verir insallah

Sizi çok merak ediyorum gebelik pozitif olursa banada haber verin olurmu
Kızlar en üstteki pik günüm. Ayın 18 inde görmüştüm piki. Alttaki ikisi de biri dün biri de az önce yaptığım. Ben iki kere mi yumurtladım tavuk gibi anlamadım ki adete yakın pozitife takın çıkması gebeliğe işaret olabiliyormuş ama bugün tekrar silikleşti. Anlayan çözen varsa beni de bilgilendirebilir mi?

Eklentiler

• image.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 33
İki defa yumurtlayanlarda oluyor , ama sıvı alımına ve aynı saatte yaptın değil mi

Merhaba gelişme var mı durum nedir
İki gün önce yapmıştım dayanamayıp ama negatifti daha doğrusu bir iki saat sonra ikinci çizgi çıktı ama dikkate almadım. Bi hafta vardı o zaman. Şimdi 5 gün kaldı. Gebelik testi siparişi vermiştim iki güne gelir onu bekliyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…