Bunlar pik mi ben anlayamadım. Ovulasyon testi tecrübesi olanlar?

Testin fotosu varsa atabilir misiniz? Ovulasyon testi kesin var demez maalesef bence gebelik testi yapın erken.

Testin fotosu varsa atabilir misiniz? Ovulasyon testi kesin var demez maalesef bence gebelik testi yapın erken.
Erken gebelik testim yok ki alamamda iki parca msj halinde ovulasyon testi atiyim bakin isterseniz çünkü benimki cok koyu olmadi toplu atiyim ben normal gebelik testi yaptim iki tane aşırı silik çıktı cok zor gözüküyor du zaten erken yaptim

Eklentiler

• IMG_20241115_002617.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 4
Gebelik testinde hafif bi gölge var gibi bence de. Üsttekinde.bence var gib eğer hemen silik çıktıysa. Bi daha yaparsanız daha koyu çıkar. Varsa deneyim isterseniz.

Gebelik testinde hafif bi gölge var gibi bence de. Üsttekinde.bence var gib eğer hemen silik çıktıysa. Bi daha yaparsanız daha koyu çıkar. Varsa deneyim istersen
Yaptim yine ayniydi iste bi gun bekledim sanirim dun yaptim ikinciyi ayni golge ovulasyon testi yaptim bugunde yarin yapsammi bilemiyorum gecmi dollendi belki anlamadim ki cumartesi hala olmazsam kan veririm zaten

Yaptim yine ayniydi iste bi gun bekledim sanirim dun yaptim ikinciyi ayni golge ovulasyon testi yaptim bugunde yarin yapsammi bilemiyorum gecmi dollendi belki anlamadim ki cumartesi hala olmazsam kan veririm zaten
Kaset test varsa onda daha belirgin çıkabilir strip testten. Umarım gebelik vardır sizin :)

Kaset test varsa onda daha belirgin çıkabilir strip testten. Umarım gebelik vardır sizin :)
Var albi marka onu denicem bende herkesin onda daha net gözüküyor olmadi yarin yaparim ya varsa cikar zaten isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…