Bunlar pik mi ben anlayamadım. Ovulasyon testi tecrübesi olanlar?

Bugün gideceğim doktora ama kan alırlar mı devlette hiç bilgim yok üstteki dün akşam alttaki bu sabahın testi inşallah bu sefer olmuştur
Acile gidip gebelik şüphem var test yaptırmak istiyorum diyünce yaparlar diye düşünüyorum. İlaç kullanmam gerek öncesinde bilmem lazım dersin.

Laboquick bende hiç kuruma çizgisi yapmadı fakat bugün yaptı. Sizin sunucunuz nedir umutlanmalı mıyım..

Kız daha yenisin olur inşallah ben 2 senedir deniyorum olmuyor bendede gögüslerde siskinlik var hafif kasık sızlaması
İnşallah bian önce kucağın bebekle dolar canım benim benim amh düşük (0.98) o yüzden stresliyim biraz ama jelin etkisi olacak mı merakle bekliyorum

İnşallah bian önce kucağın bebekle dolar canım benim benim amh düşük (0.98) o yüzden stresliyim biraz ama jelin etkisi olacak mı merakle bekliyorum
Amin canım inşAllahBen şimdi meraktan yaptım ama çıkmayacağını bilerek yaptım jelin yanında bir gebenin günlüğü gebelik testi vardı negatif cıktı tabi ama c çizgisi bile çok silik çıkıyor o testte yaa hiç beğenmedim prodoctor mu alsam acaba

Bende bi erken gebelik var ama son iki güne saklıyorum daha çok erken bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…