Sende durumlar nedir?Merhaba gelişme var mı durum nedir
Heyecanlı bekleyiş desene , benim de sol kasıkta batmalar ve uyku baş ağrısı gibi belirtilerim var Allahım inşallah düşündüğüm şeydir çok heyecanlıyım bu arada folik asitte kullanmaya başladım size de tavsiye ederim bu arada benim adet tarihime daha 13 gün varİki gün önce yapmıştım dayanamayıp ama negatifti daha doğrusu bir iki saat sonra ikinci çizgi çıktı ama dikkate almadım. Bi hafta vardı o zaman. Şimdi 5 gün kaldı. Gebelik testi siparişi vermiştim iki güne gelir onu bekliyorum. :)
Aslında bende kullanıyordum da bitti henüz almadım. Uyku bende de var hatta bi saat önce uyandım.Heyecanlı bekleyiş desene , benim de sol kasıkta batmalar ve uyku baş ağrısı gibi belirtilerim var Allahım inşallah düşündüğüm şeydir çok heyecanlıyım bu arada folik asitte kullanmaya başladım size de tavsiye ederim bu arada benim adet tarihime daha 13 gün var
Senin çok varmış daha. Yumurtlama ne zamandı.Heyecanlı bekleyiş desene , benim de sol kasıkta batmalar ve uyku baş ağrısı gibi belirtilerim var Allahım inşallah düşündüğüm şeydir çok heyecanlıyım bu arada folik asitte kullanmaya başladım size de tavsiye ederim bu arada benim adet tarihime daha 13 gün var
Sende durumlar nedir?bat a kaç gün
Benim adetin ertesi günü yumurtlama gördüm ama idrar testi yaptım bulanık çizgi vardı sonra koyulaştı bilmiyorum yaaa bakalım hayırlısıSenin çok varmış daha. Yumurtlama ne zamandı.
Anladım gebelik testi yapmadın değil mi henüz? Bende bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum baya. Kist oluşmuştur falan diye de korkmuyor değilim. Bugün test yaptım çok kararttı gibi bişey gördüm gib geldi ama fazla damlattım sanırım anlaşılmıyor tam. Yarın siparişim gelse bi de onu denicem.Benim adetin ertesi günü yumurtlama gördüm ama idrar testi yaptım bulanık çizgi vardı sonra koyulaştı bilmiyorum yaaa bakalım hayırlısı
Yok gebelik testim de iki çizgi varAnladım gebelik testi yapmadın değil mi henüz? Bende bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum baya. Kist oluşmuştur falan diye de korkmuyor değilim. Bugün test yaptım çok kararttı gibi bişey gördüm gib geldi ama fazla damlattım sanırım anlaşılmıyor tam. Yarın siparişim gelse bi de onu denicem.
Başka test var mı biraz kaymış gibi. Tekrarlasan net sonucu alırsın. Ama evet kaymış da olsa ikinci çizgi var gibiYok gebelik testim de iki çizgi
Bu hangi markaydı bu aradaYok gebelik testim de iki çizgi var
Markasına hiç bakmadım inan ki attım çöpe direk ben yaptım ilk 2 dk baktım bişey yok 10 dk sonra arkadaşım bakmış tuvalette karanlık bişey var dedi sonra akşam yürüyüşe çıktım geldim baya belirgin vardı daha önceki testlerde böyle olmuyordu açıkçası bilmiyorum yarın kadın doğuma gidip bi kan versem iyi olur düşünceyle zaman geçmezAnladım gebelik testi yapmadın değil mi henüz? Bende bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum baya. Kist oluşmuştur falan diye de korkmuyor değilim. Bugün test yaptım çok kararttı gibi bişey gördüm gib geldi ama fazla damlattım sanırım anlaşılmıyor tam. Yarın siparişim gelse bi de onu denicem.inşallah pozitifdir
Umarım vardırMarkasına hiç bakmadım inan ki attım çöpe direk ben yaptım ilk 2 dk baktım bişey yok 10 dk sonra arkadaşım bakmış tuvalette karanlık bişey var dedi sonra akşam yürüyüşe çıktım geldim baya belirgin vardı daha önceki testlerde böyle olmuyordu açıkçası bilmiyorum yarın kadın doğuma gidip bi kan versem iyi olur düşünceyle zaman geçmez
Bende nedense o piskoloji ile hep ilerledim inşallah hayal kırıklığı yaşamayız sağlıkla gelir bebeklerimiz tutunmuştur inşallahUmarım vardıraynen sürekli düşünmek yerine bi kan ver en azından netleşir. Bende çok merak ediyorum. Bu ay nedense çok hissettim ama olmazsa üzülürüm kendimi hazırladığım için. Hayırlısı olsun hakkımızda
İnsallah güzel haberler aldığımız bir ay olsun Kasım ayıBende nedense o piskoloji ile hep ilerledim inşallah hayal kırıklığı yaşamayız sağlıkla gelir bebeklerimiz tutunmuştur inşallah
Aminn duam ikimiz içinde bu yöndeİnsallah güzel haberler aldığımız bir ay olsun Kasım ayı
Benim de duam sizinle umarım bir an önce bebeğinizin güzel haberini alırsınızAminn duam ikimiz içinde bu yönde
Ya bende bugün test yaptım laboquick marka. İlk on dakika bi çizgi görmedim yada vardı da net mi değildi bilemiyorum ama sonra bıraktım bi saat sonra böyleydi. Laboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor diyen de var çıkarıyor diyen de ama ğzerinden bi saat geçtikten sonra dikkate almamam gerekir değil mi?Aminn duam ikimiz içinde bu yönde
Bu arada test yapabildin mi tekrar?Aminn duam ikimiz içinde bu yönde
Ancak görebildim ilk 10 dakikadan sonrası doğru değilmiş bende test yaptım hep silik çok mutlu oldum heyecanlandım özele gittim kan verdim sonuç 0 yani nasıl bunlarda silik oluyor da kanda 0 hayal kırıklığı yaşadım ama bakalım adete son 12 günüm kalmış nasip …. Adetinin geçmesini beklemeliyizYa bende bugün test yaptım laboquick marka. İlk on dakika bi çizgi görmedim yada vardı da net mi değildi bilemiyorum ama sonra bıraktım bi saat sonra böyleydi. Laboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor diyen de var çıkarıyor diyen de ama ğzerinden bi saat geçtikten sonra dikkate almamam gerekir değil mi?
Ve hep ilk 3 dakikada oldu silik çizgilerAncak görebildim ilk 10 dakikadan sonrası doğru değilmiş bende test yaptım hep silik çok mutlu oldum heyecanlandım özele gittim kan verdim sonuç 0 yani nasıl bunlarda silik oluyor da kanda 0 hayal kırıklığı yaşadım ama bakalım adete son 12 günüm kalmış nasip …. Adetinin geçmesini beklemeliyiz
Hangi marka bu testler. Daha doktor ise bende iki ay önce aynen böyle silik çıkarmıştı ama kanda çıkmadı. Ama zaten senin adetine 12 gün varsa çıkmaz hiçbir testte hatta kanda da çıkmaz mümkün değil. Yumurtlaman daha yeni olmuştur adetine o kadar varsa.Ancak görebildim ilk 10 dakikadan sonrası doğru değilmiş bende test yaptım hep silik çok mutlu oldum heyecanlandım özele gittim kan verdim sonuç 0 yani nasıl bunlarda silik oluyor da kanda 0 hayal kırıklığı yaşadım ama bakalım adete son 12 günüm kalmış nasip …. Adetinin geçmesini beklemeliyiz