Bence daha koyulaşacak yapmaya devam edin fikrimceTestler bunlar
Yaa teşekkür ederim cevabınız içinBence daha koyulaşacak yapmaya devam edin fikrimce
Devam ettirdiniz miEn alttaki bugünkü testim. Acaba yumurtlama olup çatladı mı? Bu kadar erken yumurtlama olur mu?
Evet son hali bu şekildeDevam ettirdiniz mi
Devam ettirin siz mutlaka pozitifi görürsünüz gördüğünüz akşamı ve sonraki 3 günü değerlendirinEvet son hali bu şekilde
Umarım görürümDevam ettirin siz mutlaka pozitifi görürsünüz gördüğünüz akşamı ve sonraki 3 günü değerlendirin
Gittikçe silikleşiyor acaba koyuya döner mi bu andaDevam ettirin siz mutlaka pozitifi görürsünüz gördüğünüz akşamı ve sonraki 3 günü değerlendirin
Ben bu sitede çok gördüm böyle silikleşip tam pozitifi göreni ben de ilk defa yapıyorum çok araştırdım umarım kalbimizden geçenler gerçek olur bizde kavuşuruz bebeklerimize sağlıklaGittikçe silikleşiyor acaba koyuya döner mi bu anda
Aminnn insallahBen bu sitede çok gördüm böyle silikleşip tam pozitifi göreni ben de ilk defa yapıyorum çok araştırdım umarım kalbimizden geçenler gerçek olur bizde kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla
Ben adet bitiminden sonraki gün başladım sebebi ablam adetinden sonra hamile kaldı . Aklımda soru işareti kalmasın diye yaptım 1. Gün silik 2. Gün yanı bu sabah daha koyuydu ama t daha koyu olması lazım diye bekliyorum ama yinede değerlendireceğim nasip bilemeyizGittikçe silikleşiyor acaba koyuya döner mi bu anda
Benim de en koyu hali adet bitiminin ikinci günüydü. Bitikten sonraki gün test yapamadım. Belki de o gün daha koyuydu. Bilmiyorum. Ve o gün bi kaç gün yoğun akıntım vardı. Sonra olmadı. Ama şaşırdım tabi o gün yumurtlamaysa çünkü adetlerim gecikir benim hep.Ben adet bitiminden sonraki gün başladım sebebi ablam adetinden sonra hamile kaldı . Aklımda soru işareti kalmasın diye yaptım 1. Gün silik 2. Gün yanı bu sabah daha koyuydu ama t daha koyu olması lazım diye bekliyorum ama yinede değerlendireceğim nasip bilemeyiz
bence daha koyulasmasi gerekli. en az c cizgisi kadar koyu yada daha koyu olmali ama yaklasmis. 1 yada 2 gune pik olur gibi duruyor. devam edin :)Testler bunlar
Bugün son yaptığım en alttaki. Gittikçe silikleşiyor can sıkıcı :)bence daha koyulasmasi gerekli. en az c cizgisi kadar koyu yada daha koyu olmali ama yaklasmis. 1 yada 2 gune pik olur gibi duruyor. devam edin :)
bak canim benim burda bu ay yaptigim ovulasyon testleri. bu sekilde koyu olmustu . Ilk idrarinla mi yaptin pekiBugün son yaptığım en alttaki. Gittikçe silikleşiyor can sıkıcı :)
Hayır ilk idearla yapmadım ve sıvı alımına da dikkat ettim. Ama neden böyle bilmiyorum.bak canim benim burda bu ay yaptigim ovulasyon testleri. bu sekilde koyu olmustu . Ilk idrarinla mi yaptin peki
Sizinki gittikçe koyulaşmış mesela benim gördüğüm de öyle genelde. Ama benim koyu başlayıp silikleşti.bak canim benim burda bu ay yaptigim ovulasyon testleri. bu sekilde koyu olmustu . Ilk idrarinla mi yaptin peki
acaba erken yumurtlama olsdu da kacirdinizmi. hakkimizda hayirlisi aslinda adet bitiminden 1 2 gun sonra 2 gunde bir iliski en guzeli ama . illa garanti olsun istiyoruz. Kendimden biliyorumHayır ilk idearla yapmadım ve sıvı alımına da dikkat ettim. Ama neden böyle bilmiyorum.