Bunlar pik mi ben anlayamadım. Ovulasyon testi tecrübesi olanlar?

Test yaptınız mı durum nedir merak ettim ya 😍
Üstteki yumurtlama günümün testi. Alttaki de bugünün. Aralarında 6 gün var. Neden yine kötü çıktı anlamadım. Yumurtlamadan sonr abaya silikleşmişti halbuki.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    249,3 KB · Görüntüleme: 44
Benim 13. Günüm , inşallah sizin o ağrı ve akıntı döllenmedendir sağlıklı bir şekilde olmuştur umarım bende gün aşırı ilişki kuralında ilerliyorum nasip tabiii umarım bu ay müjdeli haberleri veririz 🌸 bu ay sonu evlilik yıldönümümüz eşim için inanılmaz bir hediye olur 😇

Benim 13. Günüm , inşallah sizin o ağrı ve akıntı döllenmedendir sağlıklı bir şekilde olmuştur umarım bende gün aşırı ilişki kuralında ilerliyorum nasip tabiii umarım bu ay müjdeli haberleri veririz 🌸 bu ay sonu evlilik yıldönümümüz eşim için inanılmaz bir hediye olur 😇
Yaa umarım eşine verecek müjdeli bi haberin okur canım :) Allah gönlümüze göre verir insallah 🙏🙏

Sizi çok merak ediyorum gebelik pozitif olursa banada haber verin olurmu☺️
Kızlar en üstteki pik günüm. Ayın 18 inde görmüştüm piki. Alttaki ikisi de biri dün biri de az önce yaptığım. Ben iki kere mi yumurtladım tavuk gibi anlamadım ki 😃 adete yakın pozitife takın çıkması gebeliğe işaret olabiliyormuş ama bugün tekrar silikleşti. Anlayan çözen varsa beni de bilgilendirebilir mi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar en üstteki pik günüm. Ayın 18 inde görmüştüm piki. Alttaki ikisi de biri dün biri de az önce yaptığım. Ben iki kere mi yumurtladım tavuk gibi anlamadım ki 😃 adete yakın pozitife takın çıkması gebeliğe işaret olabiliyormuş ama bugün tekrar silikleşti. Anlayan çözen varsa beni de bilgilendirebilir mi?
İki defa yumurtlayanlarda oluyor , ama sıvı alımına ve aynı saatte yaptın değil mi

Merhaba gelişme var mı durum nedir 😅
İki gün önce yapmıştım dayanamayıp ama negatifti daha doğrusu bir iki saat sonra ikinci çizgi çıktı ama dikkate almadım. Bi hafta vardı o zaman. Şimdi 5 gün kaldı. Gebelik testi siparişi vermiştim iki güne gelir onu bekliyorum. :)

X