• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar doğal Şeyler mi ?

Canım ben büsbütün çocukları da suçlu bulmuyorum.Bu ülkede yalan rüzgarı dizisi 16 17 sene aralıksız gösterildi örneğin.Halamın favorisiydi hatırlıyorum.Orada genç bir kadın kayınpederinden hamile kalmış falan filan.O rolü oynayan genç oyuncu demiş ki,hamilelik yüzünden rolde düzenlemeye gidildi.Dizide de hamile olacaktım,fakat kimden diye öğrenince şok yaşadım.Bunları ve daha sonra çıkan benzerlerinin içine doğdu çocuklarımız:KK43:O diziler bizde izlenmedi hiç,fakat toplum buna alıştı,kanıksadı.Ana baba iyi yetiştirsin evet,fakat diğer dış faktörlerin yanında ana baba yüzde kaç kalıyor ki:KK43:
Kesinlikle öyle dizilerde filmlerde evlilik dışı ilişkiler gayrimeşru çocuklar doğal karşılandı hep . Normal gibi gösterildi . Kavak yelleri , yaprak Dökümü , Aşkı memnu hem kim kime dum duma diziler bozdu toplumun ahlakını

Ben doğrudan her iki anneye de anlatırım. Bu kızın annesi de normal değil pek, arkadaşlıkları da devam etmese de olur ...
Yeğenim annesine o kızla arkadaşlık etmek istemiyorum dediğinde annesi doğrudan ama onlar bize ev kredisi çekerken aracı oldular deyip yeğenime kısıyormuş

Gorusmeye devam etsin ama samimi olmasin yani. Arkadasinin yanlis yaptigini idrak edecek kadar akli basinda belli ki. Kendini korumayi da bilir.

Haydaaaaa.... ben kızı takdir ettim çok karakterli, ama anne böyle olursa kıza da yazık olur..
Ben annesiyle insanca Konuşmak isterim aslında ama beni de yanlış anlayacağına eminim ve de yeğenimin anlattığını hemen gidip annesine yetiştirdi konumuna da düşmek istemiyorum . Çocuk için de üzüldüm yazık arada kalmış

Gorusmeye devam etsin ama samimi olmasin yani. Arkadasinin yanlis yaptigini idrak edecek kadar akli basinda belli ki. Kendini korumayi da bilir.
Mecbur görüşüyor zaten çünkü aileler görüştüğü için hep onlara geliyorlar arkadaşlık yapmak istemiyor yapmadığı zaman da Kızın annesi yeğenime satasıyormuş

Kesinlikle öyle dizilerde filmlerde evlilik dışı ilişkiler gayrimeşru çocuklar doğal karşılandı hep . Normal gibi gösterildi . Kavak yelleri , yaprak Dökümü , Aşkı memnu hem kim kime dum duma diziler bozdu toplumun ahlakını
O yüzden izlememek gerekiyor bakın bu işler arz talep meselesidir herkes aşkı memnu yüzde eleştiriyor ama dizi rekorlar kırıyordu böyle yapımlar istemiyorsanız izlemeyin

Ben annesiyle insanca Konuşmak isterim aslında ama beni de yanlış anlayacağına eminim ve de yeğenimin anlattığını hemen gidip annesine yetiştirdi konumuna da düşmek istemiyorum . Çocuk için de üzüldüm yazık arada kalmış
Siz destek olun en azından bence. Uzak dursun. Annesine de söylemesi yönünde tavsiye verin. Böyle bir durumda hala onunla görüş derse de pes ona ..

Siz destek olun en azından bence. Uzak dursun. Annesine de söylemesi yönünde tavsiye verin. Böyle bir durumda hala onunla görüş derse de pes ona ..
Ne yapabilirim diye sordu annene anlayalım canım dedim o kız da ailemize asla söyleme yoksa seni kötü bilmezler beni bilirler söyleme diyormuş

Ne yapabilirim diye sordu annene anlayalım canım dedim o kız da ailemize asla söyleme yoksa seni kötü bilmezler beni bilirler söyleme diyormuş
Bence söylemeyin eve geldiklerinde az muhabbetleri olur ayrıca size tavsiyem asla yeğenim çocuğum yapmaz yanılgısına düşmeyin

Back