• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar doğal Şeyler mi ?

Kuzu 16 yasindaki cocugun lafiyla hareket etme
Burada guven kirilmasindan daha onemli seyler soz konusu
Yrgeninle net bir sekilde konus ya sen anlat ya ben anlatacagim ve bunu seni korumak icin yapacagim de , ayni zamanda obur kizin da korunmasi icin , obur kizin durumu daha vahim , belki de birseyler yasadi ve kimseye anlatamiyor o yuzden boyle konusuyor bilemeyiz
Ben senin yerinde olsam ailelerle paylasirdim bu durumu
16 yasindaki bir kiz hamilelik ve kurtaj konusuyorsa ben dibini kazirdim birsey mi oldu diye
Yeğenimin o kızla arkadaşlık yapması sakıncalı mı aence ?

Belki de sadece merak için Konuşmak istedi bilemiyorum ki ama sanırım ailelere danışmak daha mantıklı

Milana 16 17 yaşlar inan o kadar karmaşık ki herşeyi biliyorlar
Birşey sorduğunda şüphelendin diyelim
Altını kazıdığında saçma sapan bir diyalog bir film bir caps bir kitap bile olabiliyor sonuç
Evet sonradan arkadası ben bşylerden etkilendim seni korumak istedim falan Demiş .
Tuhaf gercekten

Ablam değil de bu kişi yengem .
Yeğenimde kendini suçlu hissetmiş kırılmış kendine kinci şımarık vs denilince
Babanne yani sizin anneniz
Hımm işin rengi değişir çocuk sizin bu zaafınızı kullanıyor olabilir
Laf taşımaktır bu buda davranış bozukluğudur
Zaman zaman çocuklar insanı kulanabiliyorlar
Bunun en masum şekli istediğini alana kadar ağlamayı direten çocuklar
Tuzaklarına düşmeden ona destek olun ama karşınızdaki zor bir çocuk diyebilirim

Babanne yani sizin anneniz
Hımm işin rengi değişir çocuk sizin bu zaafınızı kullanıyor olabilir
Laf taşımaktır bu buda davranış bozukluğudur
Zaman zaman çocuklar insanı kulanabiliyorlar
Bunun en masum şekli istediğini alana kadar ağlamayı direten çocuklar
Tuzaklarına düşmeden ona destek olun ama karşınızdaki zor bir çocuk diyebilirim
Yok Hayor benim öz Abi'min kızı değil yani babaannesi de annem olmuyor o Yüzden ucunda bana dokunan bşy yok böyle bir konuda laf taşımaz vukuatlı bir çocukta değildir .

Milana 16 17 yaşlar inan o kadar karmaşık ki herşeyi biliyorlar
Birşey sorduğunda şüphelendin diyelim
Altını kazıdığında saçma sapan bir diyalog bir film bir caps bir kitap bile olabiliyor sonuç
Bilmeleri , merak etmeleri , arastirmalari cok normal
Ama 16 yasinda bir kizin hamile kalirsan ben seni kurtaja gotururum demesi normal degil
Inan aklima aile ici tacize ugruyor olabilecegi bile geldi
Brn de 16 yasindayken merak ederdim , filmlerde pur dikkat izlerdim vs ama hamilelik ve kurtaj bana bambaska seyler dusunduruyor yok sorun kizlarin cinselligi konusmasi degil

Yeğenimin o kızla arkadaşlık yapması sakıncalı mı aence ?

Belki de sadece merak için Konuşmak istedi bilemiyorum ki ama sanırım ailelere danışmak daha mantıklı
Merak etmesi cok normal
Az once geodal'a da yazdim
Tam merak yasi , ama hamilelik ve kurtaj benim aklimi karistiran nokta
Bizde o yaslarda opusme vs konusurduk , brni irite eden konu kizin acaba basina mi geldi , ben deneyimliyim seni de gotururum diyor
Tam dusuncelerimi kelimeye dokemedim sanirim
Ama acik acik ben kirtaj oldum diyemiyor da , ben sana yardim ederim diyerek mi disa vuruyor
Senin yerinde olsam aklima ilk bu gelirdi
Gercekten ciddi bir mesele olabilir

Bilmeleri , merak etmeleri , arastirmalari cok normal
Ama 16 yasinda bir kizin hamile kalirsan ben seni kurtaja gotururum demesi normal degil
Inan aklima aile ici tacize ugruyor olabilecegi bile geldi
Brn de 16 yasindayken merak ederdim , filmlerde pur dikkat izlerdim vs ama hamilelik ve kurtaj bana bambaska seyler dusunduruyor yok sorun kizlarin cinselligi konusmasi degil
Tacize uğradığını sanmıyorum tacize uğrayan kişiler genelde içe dönük oluyor bu koz tam tersi çok konuşkan Dışa dönük zannetmiyorum taviz OLdupunu

Merak etmesi cok normal
Az once geodal'a da yazdim
Tam merak yasi , ama hamilelik ve kurtaj benim aklimi karistiran nokta
Bizde o yaslarda opusme vs konusurduk , brni irite eden konu kizin acaba basina mi geldi , ben deneyimliyim seni de gotururum diyor
Tam dusuncelerimi kelimeye dokemedim sanirim
Ama acik acik ben kirtaj oldum diyemiyor da , ben sana yardim ederim diyerek mi disa vuruyor
Senin yerinde olsam aklima ilk bu gelirdi
Gercekten ciddi bir mesele olabilir
Yeğenime sordum arkadasın basına gelmiş olabilir mi diye kız yemin ederim öyle bşy yok sadece aklında bulunsun böyle şeyker yaşatsan bana söyle Demiş

Kızların ilişkisi anneyi neden bu kadar alakadar etdi anlamadım. Şimdi kızının söylediklerinide açarsanız yiğeninizi suçlu çıkarır.

Sonra da kadın yeğenime hakaret etmeye Başlamış . Sen zaten tuhaf bir çocuksun soğuksun herkesle arkadas olamazsın vs diye
Maden bu kadar soğuk ve tuhaf bir çocuk niye çocuklarıyla konuşmuyor diye olay çıkarıyorlar acaba? Ben olsa madem gözüm tutmuyor bu çocuğu benim çocuğumla konuşmuyor diye ailesine şikayet etmek yerine iyi ki konuşmuyor diye sevinirdim. İnsanların bu çamur atma huyu da acayip birşey yani

Maden bu kadar soğuk ve tuhaf bir çocuk niye çocuklarıyla konuşmuyor diye olay çıkarıyorlar acaba? Ben olsa madem gözüm tutmuyor bu çocuğu benim çocuğumla konuşmuyor diye ailesine şikayet etmek yerine iyi ki konuşmuyor diye sevinirdim. İnsanların bu çamur atma huyu da acayip birşey yani
Evet öyle Ams öbür Kızın annesi çok korumacı bir anne kendi kızına Karsı haksız bile olsa haksızsın demeyen cinsten

Bilemedim gerçekten ne de olsa olayın içinde değilim. Yeğeniniz izin verirse annesine anlata bilirsiniz beraber. Ne yapacağınıza o karar verir.
Anladığım ne kadının, ne de ķızının yaptıkları normal değil. Uzaklaşmakta fayda vardır.
Annesine ben onunla arkadaşlık yapmak isteniyorum Demiş . Yengem de böyle kinci olma Babannenler gibi onlarla konuşmaman ayıp onlar bize ev kredisi çekerken aracı oldular diyormuş .

Yiğeninize annesi ile ne olursa olsun herşeyi paylaşması gerektiğinde yoksa bu durumda kendisinin yanlış anlaşılacağını söylemelisiniz. Ablanızada çekilen krediyle çocuk üzerine baskı yapmamasını söyleyin. Artık 16 yaşında bir genç kız arkadaş seçebilecek yaştadır. Arkadaş olsun diye baskı yapılmaz

Back