• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar doğal Şeyler mi ?

Kiz yeğeninize bir hata yaparsan ben yanındayım kendini yanlız, çaresiz hissetme demiş ne var bunda? Ben mi yanlış anladım olayı:110:

Annesine ben onunla arkadaşlık yapmak isteniyorum Demiş . Yengem de böyle kinci olma Babannenler gibi onlarla konuşmaman ayıp onlar bize ev kredisi çekerken aracı oldular diyormuş .
Anne hiç mi merak etmiyor, sormuyor neden arkadaşlık yapmak istemiyorsun diye. Gerçekleri bilse kredi falan düşünmez.

Yiğeninize annesi ile ne olursa olsun herşeyi paylaşması gerektiğinde yoksa bu durumda kendisinin yanlış anlaşılacağını söylemelisiniz. Ablanızada çekilen krediyle çocuk üzerine baskı yapmamasını söyleyin. Artık 16 yaşında bir genç kız arkadaş seçebilecek yaştadır. Arkadaş olsun diye baskı yapılmaz
Ablam değil yengem .
Yenge olunca pek bşy söylenmiyor işte

Annesine tabii ki anlatsın.Diğer kızın annesi kendi kızının söylediğini yeğeniniz söylemiş gibi anlatıp iftira bile atabilir yeğeninize.Ay insanlar kafayı yemiş ya.Görüşmesin , hatta bence anneler de görüşmesin artık.Ne olursa olsun biri çocuğuma kinci dese görüşmezdim heralde.

Annesine tabii ki anlatsın.Diğer kızın annesi kendi kızının söylediğini yeğeniniz söylemiş gibi anlatıp iftira bile atabilir yeğeninize.Ay insanlar kafayı yemiş ya.Görüşmesin , hatta bence anneler de görüşmesin artık.Ne olursa olsun biri çocuğuma kinci dese görüşmezdim heralde.
Çocuğunuz var mı ?
Annesi yeğenime onlar bize ev kredisi alırken aracı oldular o Yüzden küslük ayıp Demiş .

Yengemde suç biraz da Kızın annesi yeğenime sen çok soğuk tuhaf bir çocuksun diyormuş yengemde tık yok .
Yengeniz kendi kızını elaleme ezdirip yeğeninizin özgüvenini zedelediğinin farkında değil galiba.Üstelik 16 yaş ergenliğin yoğun yaşandığı dönemler.Neymiş ev alırken kredide aracı olmuşlar ayıpmış.Kadın da bu yüzden yapıyor zaten bu terbiyesizlikleri bence , hani iyilik yaptık ses çıkaramazlar diye.Yengenizle aranız nasıl bilmiyorum ama siz söyleyebilirsiniz.

Yengeniz kendi kızını elaleme ezdirip yeğeninizin özgüvenini zedelediğinin farkında değil galiba.Üstelik 16 yaş ergenliğin yoğun yaşandığı dönemler.Neymiş ev alırken kredide aracı olmuşlar ayıpmış.Kadın da bu yüzden yapıyor zaten bu terbiyesizlikleri bence , hani iyilik yaptık ses çıkaramazlar diye.Yengenizle aranız nasıl bilmiyorum ama siz söyleyebilirsiniz.
Yengemle asırı samimi Değilim yeğenimde zaten o samimiyeti annesinde bulamadığı iöin bana gelip Anlattı içinden çıkamamış .

Kiz yeğeninize bir hata yaparsan ben yanındayım kendini yanlız, çaresiz hissetme demiş ne var bunda? Ben mi yanlış anladım olayı:110:
Bence normal değil .
Kızla konuştuk tekrardan şimdi onunla konuştum bunu diyen kız erkek arkadasım eve hayat kadını getirdi annesiyle babasının yatağında birlikte olmuşlar babası bile normal karşılamış ihtiyaç için herkes sevişir o yasta kişiler için normal benim tüm erkek Arkadaşlarım böyle Demiş
Bu gibi laflar ediyor devamlı diyor Yeğenim

Bence normal değil .
Kızla konuştuk tekrardan şimdi onunla konuştum bunu diyen kız erkek arkadasım eve hayat kadını getirdi annesiyle babasının yatağında birlikte olmuşlar babası bile normal karşılamış ihtiyaç için herkes sevişir o yasta kişiler için normal benim tüm erkek Arkadaşlarım böyle Demiş
Bu gibi laflar ediyor devamlı diyor Yeğenim
Dogru yapmis o zaman yeğeniniz. Bu kızın niyeti bozuk.

Annesine ben onunla arkadaşlık yapmak isteniyorum Demiş . Yengem de böyle kinci olma Babannenler gibi onlarla konuşmaman ayıp onlar bize ev kredisi çekerken aracı oldular diyormuş .
Valla benim çocuğum bana böyle bir şey dese ona kesinlikle kulak veririm.Hangi menfaat çocuğumdan üstün olabilir,kredi yardımı alırken kızının arkadaşlığını mı teminat göstermiş:(

Valla benim çocuğum bana böyle bir şey dese ona kesinlikle kulak veririm.Hangi menfaat çocuğumdan üstün olabilir,kredi yardımı alırken kızının arkadaşlığını mı teminat göstermiş:KK43:
Minnet borcu gibi düşünüyor herhalde :(
Yeğenimle konuştum yeniden ve o kızdan rahatsız oldupu baska seylerde varmış . Mesela diyormuş ki " benim bi kız arkadasım var Kızın 80 tane sevgilisi olmuş bu zamana kadar isterse annenle babanı boşatır. Derslere engel olur diye Düşünme sevgili Konuları önemli ilerde kocanı elinde tutamazsan görürsün " Demiş . Bu gibi konuşmaları var diyor Yeğenim .

Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil...
Bu gençlikten iyice ümidimi kestim ben artık.
Vatanı,milleti emanet edeceğimiz gençler bunlar mı diyorum çoğu zaman :(

Minnet borcu gibi düşünüyor herhalde :KK43:
Yeğenimle konuştum yeniden ve o kızdan rahatsız oldupu baska seylerde varmış . Mesela diyormuş ki " benim bi kız arkadasım var Kızın 80 tane sevgilisi olmuş bu zamana kadar isterse annenle babanı boşatır. Derslere engel olur diye Düşünme sevgili Konuları önemli ilerde kocanı elinde tutamazsan görürsün " Demiş . Bu gibi konuşmaları var diyor Yeğenim .
Vardır böyle kızlar inanırım,bir danışman köşesinde yazmıştı.Okul sorunu için getirilen 14 yaşında bir kız,aylar sonra belli bir samimiyet olunca demiş ki,ben istediğim erkeği kendime baktırırım.Ya,nasıl yapacaksın bunu deyince,onun bir usulu var,önce kaçamak bakışlarla sürekli ona bakacaksın,dikkatini çekince de gözlerini kaçıracaksın utanıyormuş gibi,bu yüzde yüz başarıya ulaşır demiş:(
Kınamıyorum kızlarımızı,yalnızca çok üzülüyorum,onlar için herşey eğlence,ilgi hoşlarına gidiyor,ama karşıdaki adamın içinden neler geçiyor habersizler:(
Allah hepsini korusun,buradan bir üye demişti ki,kıza hamile olduğumu öğrenince ağladım,nasıl koruyacağım bu zamanda diye.
Bir kızım var Allahım bağışlasın korusun herkesinkiyle birlikte,ama gün be gün o üyenin sözünü ve annemi daha iyi anlıyorum

Vardır böyle kızlar inanırım,bir danışman köşesinde yazmıştı.Okul sorunu için getirilen 14 yaşında bir kız,aylar sonra belli bir samimiyet olunca demiş ki,ben istediğim erkeği kendime baktırırım.Ya,nasıl yapacaksın bunu deyince,onun bir usulu var,önce kaçamak bakışlarla sürekli ona bakacaksın,dikkatini çekince de gözlerini kaçıracaksın utanıyormuş gibi,bu yüzde yüz başarıya ulaşır demiş:KK43:
Kınamıyorum kızlarımızı,yalnızca çok üzülüyorum,onlar için herşey eğlence,ilgi hoşlarına gidiyor,ama karşıdaki adamın içinden neler geçiyor habersizler:KK43:
Allah hepsini korusun,buradan bir üye demişti ki,kıza hamile olduğumu öğrenince ağladım,nasıl koruyacağım bu zamanda diye.
Bir kızım var Allahım bağışlasın korusun herkesinkiyle birlikte,ama gün be gün o üyenin sözünü ve annemi daha iyi anlıyorum
Ya yazık gercekten Aklım hayalim almıyor bazı şeyleri . Ahlakı mı bozuk yeni neslin ya da bunları normal mi görüyorlar anlamıyorum ki ben .
Bir de kız Demiş ki yeğenime erkek arkadasım eve hayat kadını getirip anne babasının yatağında birlikte olmuş babası da bşy dememiş bunlar normal Şeyler ihtiyaç Demiş düşünün artık gerisini Bunu diyen çocuk 16 Yaşında

Ya yazık gercekten Aklım hayalim almıyor bazı şeyleri . Ahlakı mı bozuk yeni neslin ya da bunları normal mi görüyorlar anlamıyorum ki ben .
Bir de kız Demiş ki yeğenime erkek arkadasım eve hayat kadını getirip anne babasının yatağında birlikte olmuş babası da bşy dememiş bunlar normal Şeyler ihtiyaç Demiş düşünün artık gerisini Bunu diyen çocuk 16 Yaşında
Canım ben büsbütün çocukları da suçlu bulmuyorum.Bu ülkede yalan rüzgarı dizisi 16 17 sene aralıksız gösterildi örneğin.Halamın favorisiydi hatırlıyorum.Orada genç bir kadın kayınpederinden hamile kalmış falan filan.O rolü oynayan genç oyuncu demiş ki,hamilelik yüzünden rolde düzenlemeye gidildi.Dizide de hamile olacaktım,fakat kimden diye öğrenince şok yaşadım.Bunları ve daha sonra çıkan benzerlerinin içine doğdu çocuklarımız:(O diziler bizde izlenmedi hiç,fakat toplum buna alıştı,kanıksadı.Ana baba iyi yetiştirsin evet,fakat diğer dış faktörlerin yanında ana baba yüzde kaç kalıyor ki:(

Back