- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi Madamgonca
Özgüvenli insanlara hep hayran olmuşumdur :))
Kız yeğenimde malesef annesi gibi pasif
başetmeyi öğrenmeli.
yoksa daha dert yanacağı çoook konuları olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özgüvenli insanlara hep hayran olmuşumdur :))
Kız yeğenimde malesef annesi gibi pasif
Evet kızını zorluyormuş .Yani bu durumdan kızı kim kurtaracaksa ona söylenmesi gerekiyor. Annesi ve o kadının arası iyi olduğu için ilişkilerini bozmamak adına kızını da zorluyordur arkadaşlık yapsın diye. Umarım sonunda kötü bir şey olmaz.
Kız arkadası ile mesafe koymuş . Kız bu sefer ben sana normal bşy söyledim sen kafanda neler uydurduysan çok abarttın vs psikolojin bozuk diyormuşYok yeğeniniz için söyledim. O kadınla mesafe koymasını ablanız/kardeşiniz bilir yine.
Ah bu ailelerin minnet duygusu, kimse kimseyle arkadaşlık etmek zorunda değil. Annesi bunu idrak etsin önceEvet kızını zorluyormuş .
Sen onunla arkadas olmak zorunda değilsin dedim yeğenime annesi de ama onlar geldiklerinde böyle davranman çok ayıp onun babası bize çok yardım etti ( ev kredisi çekerken aracı oldular ) böyle yapmamalısın vs diyormuş
Haklısınbaşetmeyi öğrenmeli.
yoksa daha dert yanacağı çoook konuları olur.
Yengeme önce bunu anlatmak Lazım aslında ama daAh bu ailelerin minnet duygusu, kimse kimseyle arkadaşlık etmek zorunda değil. Annesi bunu idrak etsin önce
pek anlayacak gibi görünmüyor ama siz bir şansınızı deneyin.Yengeme önce bunu anlatmak Lazım aslında ama da
Bir deneyeyim bakalımpek anlayacak gibi görünmüyor ama siz bir şansınızı deneyin.
Öbür kız annesine ben ondan özür diledim yine de benimle konuşmuyor bana kin tutuyor diyormuş .Yeğeninizin annesine durumu bildirin,konuştuğu konular hoşuna gitmemiş ve arkadaşlık yapmak istemiyor olabilir, annesi o kadınla arasına mesafe koysun, söylediği şeyler muhtemelen öbür kızın annesinin çocuğuyla konuşma şekildir ,kopyala yapıştır cümleler gibi geliyor bana
Yeğenim araya mesafe koyunca da diğer kız sen çok abarttın ne kadar tuhafsın beynin garip Çalışıyor Demiş .Diğer kızın gözü çoktan açılmış, uzak dursun.
Mesafe koyunca Yeğenim kız da bu davranışı beklemediği için yeğenime senin psikolojin bozuk ben sana kötü bşy demedim vs Tarzı Şeyler DemişBana göre 16 yaşındaki genç kızların böyle konuları konuşması hiç doğal değil.
Arkadaşlığını kesmesi yerinde bi davranış , görüşmemeli.
Kız ne derse desin , Arkadaşlığını devam ettirmemeli .Mesafe koyunca Yeğenim kız da bu davranışı beklemediği için yeğenime senin psikolojin bozuk ben sana kötü bşy demedim vs Tarzı Şeyler Demiş
Evet yardım derken onu kastetmiş gercekten öyle götürecekmiş .Yardim edip ne yapacakmis onu anlayamadim ben
Elinden tutup kurtaj olmaya mi goturecekmis??
Gonca bence hemen yegeninin annesiyle gorus ve durumu anlat , gerekirse o kizin annesi de ogrensin , olmaz boyle
Yeğenim mesafesini koymuş ama Kızın ve Kızın annesinin hareketlerinden kurtulamıyorKız ne derse desin , Arkadaşlığını devam ettirmemeli .
Zaten kendi düşüncesini tasdik etmediği için muhtemelen düşman kesilecek , hatta çamur bile aticaktir.
Nereye gidiyo bu gençlik anlamıyorum.
Ne gelirse kötü arkadaşlardan gelir..
Uzak tutun lütfen. .
Ablanizin kızı dimi ?Yeğenim mesafesini koymuş ama Kızın ve Kızın annesinin hareketlerinden kurtulamıyor
Yengemin kızı anlatamadım .Ablanizin kızı dimi ?
Anlattiniz mi Ablaniza ?