• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar doğal Şeyler mi ?

Yani bu durumdan kızı kim kurtaracaksa ona söylenmesi gerekiyor. Annesi ve o kadının arası iyi olduğu için ilişkilerini bozmamak adına kızını da zorluyordur arkadaşlık yapsın diye. Umarım sonunda kötü bir şey olmaz.
Evet kızını zorluyormuş .
Sen onunla arkadas olmak zorunda değilsin dedim yeğenime annesi de ama onlar geldiklerinde böyle davranman çok ayıp onun babası bize çok yardım etti ( ev kredisi çekerken aracı oldular ) böyle yapmamalısın vs diyormuş

Evet kızını zorluyormuş .
Sen onunla arkadas olmak zorunda değilsin dedim yeğenime annesi de ama onlar geldiklerinde böyle davranman çok ayıp onun babası bize çok yardım etti ( ev kredisi çekerken aracı oldular ) böyle yapmamalısın vs diyormuş
Ah bu ailelerin minnet duygusu, kimse kimseyle arkadaşlık etmek zorunda değil. Annesi bunu idrak etsin önce

Yeğeninizin annesine durumu bildirin,konuştuğu konular hoşuna gitmemiş ve arkadaşlık yapmak istemiyor olabilir, annesi o kadınla arasına mesafe koysun, söylediği şeyler muhtemelen öbür kızın annesinin çocuğuyla konuşma şekildir ,kopyala yapıştır cümleler gibi geliyor bana

Yeğeninizin annesine durumu bildirin,konuştuğu konular hoşuna gitmemiş ve arkadaşlık yapmak istemiyor olabilir, annesi o kadınla arasına mesafe koysun, söylediği şeyler muhtemelen öbür kızın annesinin çocuğuyla konuşma şekildir ,kopyala yapıştır cümleler gibi geliyor bana
Öbür kız annesine ben ondan özür diledim yine de benimle konuşmuyor bana kin tutuyor diyormuş .

Bana göre 16 yaşındaki genç kızların böyle konuları konuşması hiç doğal değil.
Arkadaşlığını kesmesi yerinde bi davranış , görüşmemeli.

Bana göre 16 yaşındaki genç kızların böyle konuları konuşması hiç doğal değil.
Arkadaşlığını kesmesi yerinde bi davranış , görüşmemeli.
Mesafe koyunca Yeğenim kız da bu davranışı beklemediği için yeğenime senin psikolojin bozuk ben sana kötü bşy demedim vs Tarzı Şeyler Demiş

Yardim edip ne yapacakmis onu anlayamadim ben
Elinden tutup kurtaj olmaya mi goturecekmis??
Gonca bence hemen yegeninin annesiyle gorus ve durumu anlat , gerekirse o kizin annesi de ogrensin , olmaz boyle

Mesafe koyunca Yeğenim kız da bu davranışı beklemediği için yeğenime senin psikolojin bozuk ben sana kötü bşy demedim vs Tarzı Şeyler Demiş
Kız ne derse desin , Arkadaşlığını devam ettirmemeli .
Zaten kendi düşüncesini tasdik etmediği için muhtemelen düşman kesilecek , hatta çamur bile aticaktir.
Nereye gidiyo bu gençlik anlamıyorum.
Ne gelirse kötü arkadaşlardan gelir..

Uzak tutun lütfen. .

Yardim edip ne yapacakmis onu anlayamadim ben
Elinden tutup kurtaj olmaya mi goturecekmis??
Gonca bence hemen yegeninin annesiyle gorus ve durumu anlat , gerekirse o kizin annesi de ogrensin , olmaz boyle
Evet yardım derken onu kastetmiş gercekten öyle götürecekmiş .
Yeğenim anneme anlatma dedi şimdi o bilmeden annesine söylersem bana güveni kırılır .

Kız ne derse desin , Arkadaşlığını devam ettirmemeli .
Zaten kendi düşüncesini tasdik etmediği için muhtemelen düşman kesilecek , hatta çamur bile aticaktir.
Nereye gidiyo bu gençlik anlamıyorum.
Ne gelirse kötü arkadaşlardan gelir..

Uzak tutun lütfen. .
Yeğenim mesafesini koymuş ama Kızın ve Kızın annesinin hareketlerinden kurtulamıyor

Back