Bunlar doğal Şeyler mi ?

17 yaşında kızım var
Herşeyi konuşurum kızımla
Merak ettiği herşeyi doğru kaynaklardan öğrensin isterim
Çok idaalıyım bu konuda ablanız kızına yeterce yakın olsaydı böyle bir konuda herşeye rağmen annesine danışmak isteyecekti
Çocuklar var olan uyarıcılardan heleki ellerindeki imkanlarla haberdar olup yanlış doğru bilgiye sahip olabiliyorlar
Diğer çocuğun neden böyle bir şey söylediği kanımca daha önemli neler yaşadığı araştırılmalı aile anlayacak kapasitede ise haberdar edilmeli değilse okulun rehberlik servisi ile iletişime geçmeli

Kesinlikle halledin bi şekilde.
Anne kıza napabilir ki sonuçta , en azından gözü hep üstünde olur. Korur falan.
Umarım cozersiniz en kisa zamanda.
Yeğenim zaten şu sebeple Konuşmak istemiyorum diye annesine anlatacaktı . Diğer kız anlatma ailelere çünkü anlatırsan seni kötü bilmezler beni bilirler diyormuş . Ams kendi ailesine gidip o benimle konuşmuyor diyormuş . Kızın annesi de gelip sen benim yeğenimle konuşmamazlık edemezsin diye çemkiriyor .

Maşallah ne guzel ...

Yeğenim annesi ile çok yakın değil . O Yüzden zaten bu kadar arada sıkıştı çocuk .

Annesiyle konuyu paylaşmak istemiş diğer kız asla paylaşma yoksa beni kötü bilirler algılarlar diyormuş .
Diper Kızın annesi de bilip bilmeden yeğenime sen şımarık ve kindarsın diyormuş evlerine gidip gelip

Hicbirsey bu dünyada insanın evladindan değerli olamaz.
Arkadaş neymiş , arkadaşın kızı da neymiş.
Eminim bilse irtibati koparir , çünkü 16 yaşındaki kızların muhabbeti bu olmaz yaa..
Kürtaj ' ı nerden biliyor bu çocuk ?
Yardım ederim ne ya ?
Nasıl yardım edicek acaba ..
Mutlaka annesi bilsin , kızın ailesi de bilsin birçok şeyin önüne geçebilirsiniz.

Yeğeninizin yalan söyleme ihtimalini de her ihtimale düşünün derim... Belki de detaylar başka ve o kızı kötülemek istiyor olabilir. Hamilelik nereden çıkmış, o konuşmanın öncesini araştırın bence.

Anne kiz yegeninize baski yapiyorlar ddmek hmm.
Ben olsam suanlik birdey yapmaz o kadin yengenize geldiginde bende birgun o ortama katilir gozlemlerdim.
Simdi kucuk cocuklarin laflariyla da acele hareket etmeyin hemen derim.
Kadin da cidden yegeninize ve annesine niye kizimla konusmuyorsun senin psikolojin bozuk diyorsa o kadindan uzak durmali. Ama siz yinede kendi kulaklarinizla duyun ondan sonra bakarsiniz.

O zâten biraz rahat bir kız . Belki de cinselliği merak ediyordu o nedenle Konuşmak mı istedi acaba bilemiyorum ki ama yine de normal değil .
Tuhaf bir cümle kız da ben sadece arkadas olduğumuz için her durumda yanındayım demek istedim diyormuş

Yeğenim yalan böyle bir konuda asla yalan Söylemez . O da kendisine böyle bşy söylediği için bu kız Şaşkın .

Dün kızım bana doğum kontrolü nedir diye sordu kaza nasıl olr hamile kalınır dedi

Nereden çıktı bu diye sordum

Arkadaşının annesi kazayla hamile kalmış ve bu şekilde anlatmış arkadaşı kızıma

Biyoloji dersi gçrüyorlar cinselliği biliyorlar ama kazanın ne olduğunu bilmiyor tabi

Cinselliği kaza olmadığını doğum kontrolünün
Bebek istemeyen her ciftin uzmanlarların onayladığı şekilde uyulması gerektiğini söyledim
Peki bunlar nelerdir diye sordu
Araştırmalısın bunu
Marketlerde satılan prezervatife kadar sordu çünkü merak ediyor
Ben olmasam arkadaşıma soracak yalan yanlış bir sürü bilgi kafasına dolacak
Yiğeninizin arkadaşıda eminim etraftaki uyarıcılardan yalan yanlış bilgi karmaşasını yiğeninizle paylaşmak istemiş

Yeğenim o arkadaşla arama mesafe koymak istiyorum diyormuş annesine annesi de onlara mesafeli olma ayıp ev kredisi çekerken bize aracı oldular nankörlük etme diyormuş

O da olabilir belki ama yeğenimğn o kızla arkadaşlık yapması sakıncalı olabilir mi ?

Ben olsam gözlem altında kendi tercihine bırakırdım
Işte anne ile Kızın diyaloğu çok önemli .
Kız bu konuyu annesine anlatamıyor . Annesi de sen arkadaşınla Küstün kinci ve kötü birisin Kinciliğin aynı babaannene benzemiş Demiş .

Işte anne ile Kızın diyaloğu çok önemli .
Kız bu konuyu annesine anlatamıyor . Annesi de sen arkadaşınla Küstün kinci ve kötü birisin Kinciliğin aynı babaannene benzemiş Demiş .
O zaman her türlü bıraksın akışına o doğruyu biliyor eğer arkadaşlığa değer görüyorsa sürdürsün
Kimsenin demesiyle kindar falan olmaz annesi bile olsa bu söyleyen kişi
Bunu ona anlatın
Gerekirse sizde uyarın ablanızı
Ama ben bunu biliyorum bu dönemde onu anlayan aklı başında birine ihtiyacı var bu çocukların
Doğru tavsiyelerinizle yiğeninizin yanında olmanız onun için bir şans olacaktır

Evet yardım derken onu kastetmiş gercekten öyle götürecekmiş .
Yeğenim anneme anlatma dedi şimdi o bilmeden annesine söylersem bana güveni kırılır .
Kuzu 16 yasindaki cocugun lafiyla hareket etme
Burada guven kirilmasindan daha onemli seyler soz konusu
Yrgeninle net bir sekilde konus ya sen anlat ya ben anlatacagim ve bunu seni korumak icin yapacagim de , ayni zamanda obur kizin da korunmasi icin , obur kizin durumu daha vahim , belki de birseyler yasadi ve kimseye anlatamiyor o yuzden boyle konusuyor bilemeyiz
Ben senin yerinde olsam ailelerle paylasirdim bu durumu
16 yasindaki bir kiz hamilelik ve kurtaj konusuyorsa ben dibini kazirdim birsey mi oldu diye

Ablam değil de bu kişi yengem .
Yeğenimde kendini suçlu hissetmiş kırılmış kendine kinci şımarık vs denilince

Milana 16 17 yaşlar inan o kadar karmaşık ki herşeyi biliyorlar
Birşey sorduğunda şüphelendin diyelim
Altını kazıdığında saçma sapan bir diyalog bir film bir caps bir kitap bile olabiliyor sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…