bunlar da benim çeyizlerriim .)

Ah şu bernardolaaaaaar

Helen takımı tamamladın hadi hayırlısı tatlım, musmutlu günlerde kullan inşallahhh

güle güle kullan canım bernardolarını

Hepside birbirinden masalsı çok begendim güle güle kullan

son eklediklerinde birbirinden güzel canım mutlu günlerde kullan inş

canım son aldıklarında çok şekerler özellikle dikiş kutun çok güzel güle güle kullan

canım dikiş kutunu mağazasında görmedim nerden aldın ? bide fiyatı neydi güle güle kullan tatlım

güle güle kullan canım aldıklarını dikiş kutun çok tatlı canım kokulun taşlardan almayı bende istiyorum nasıl kokuları yoğunmu yani kalıcı bişemi merak ettim alıp almamakta kararsız kaldım sen nerede kullanmayı düşünüyorsun canım

son eklediklerinde birbirinden güzel canım mutlu günlerde kullan inş
damlacım çok teşekkür ederim canım :)
niye ben fotoları göremiyprum yahu
canım forumda bazen oluyormuş öyle..benimde bi fikrim yok
canım son aldıklarında çok şekerler özellikle dikiş kutun çok güzel güle güle kullan
ayşegülcüm çok teşekkür ederim tatlım :)
canım dikiş kutunu mağazasında görmedim nerden aldın ? bide fiyatı neydi güle güle kullan tatlım
serycim ben online sitesinden aldım canım :) fiyatı 22.90 canım teşekkür ederim :)

kansucum çok teşekkür ederim,ben de ilk defa kokulu taş aldım :) kokusu inanılmaz yoğundu çıkartınca kutusundan bi anda kokusu doluverdi odaya :) ben yaşam alanımızda dekor amaçlı sehpanın vs..bişeylerin üstünde kullanacağım ,dolap içlerinde kullananlar da varmış canım :)

ama ben senin bu kadar övülen ceyizini görmek istyorum

Neyse göremesemde yorumlardan harika oldugu belli canım hepsini güle güle kullan :)

ama ben senin bu kadar övülen ceyizini görmek istyorum

Neyse göremesemde yorumlardan harika oldugu belli canım hepsini güle güle kullan :)
canım çok teşekkür ederim çok tatlısın :)
vazonu sevdim şok şekerrrrrrrr
teşekkür ederim kansucumm :)
canım genelde hangi siteleri takip ediyorsun ?

serycim markafoni,trendyol,limango,morhipo,daybuyday vs.. gibi siteleri canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…