teşekkür ederim kansucummm :)güle güle kullan canım bernardolarını
amin bebeğimmm ço teşekkür ederim :)Helen takımı tamamladın hadi hayırlısı tatlım, musmutlu günlerde kullan inşallahhh
Hepside birbirinden masalsı çok begendim güle güle kullan
damlacım çok teşekkür ederim canım :)son eklediklerinde birbirinden güzel canım mutlu günlerde kullan inş
canım forumda bazen oluyormuş öyle..benimde bi fikrim yokniye ben fotoları göremiyprum yahu
ayşegülcüm çok teşekkür ederim tatlım :)canım son aldıklarında çok şekerler özellikle dikiş kutun çok güzel güle güle kullan
serycim ben online sitesinden aldım canım :) fiyatı 22.90 canım teşekkür ederim :)canım dikiş kutunu mağazasında görmedim nerden aldın ? bide fiyatı neydi güle güle kullan tatlım
güle güle kullan canım aldıklarını dikiş kutun çok tatlı canım kokulun taşlardan almayı bende istiyorum nasıl kokuları yoğunmu yani kalıcı bişemi merak ettim alıp almamakta kararsız kaldım sen nerede kullanmayı düşünüyorsun canım
canım çok teşekkür ederim çok tatlısın :)ama ben senin bu kadar övülen ceyizini görmek istyorum
Neyse göremesemde yorumlardan harika oldugu belli canım hepsini güle güle kullan :)
teşekkür ederim kansucumm :)vazonu sevdim şok şekerrrrrrrr
canım genelde hangi siteleri takip ediyorsun ?
Ya ben çok begeniyorum bunları en sonunnda alıcam heralde