teşekkürler canım :)VAAY ÇOK TATLILAR BİR KEDİSEVER OLARAK BU MARKAYA HEP BAYILMIŞIMDIR
teşekkür ederim ayşegülcüm :) evet büyük parçaların birinden daha kurtuldum :) ama daha alınacak çok büyük parça varcanım yeni cicilerini güle güle kullan çok şekerler:)) ütünüde almakla iyi etmişsin büyük parçalardan biri daha eksilmiş oldu
Canım çoook bayıldım gerçekten o kadar sevimliler ki anlatamam
O Cats Kidson'lardan bende istiyorum. Yabancı bi siteden hiç sipariş vermedim. Senin eline ulaştımı? Ne kadar kargo ödedin? Yada ne bilim biraz tedirginim :26: Yardımcı olursan canım bende almak istiyorum
teşekkürler canım :)
teşekkür ederim ayşegülcüm :) evet büyük parçaların birinden daha kurtuldum :) ama daha alınacak çok büyük parça var(
canım çok teşekkür ederim,benim elime 10-15 gün sonra ulaştı.ben de tedirgindim ama çok seviyorum bu markayı en sonunda da eeh nolacaksa olsun alayım dedim gitti,şimdi ilk önce zaten siteye kayıt oluyorsun,normal sitelerden alışveriş ypaar gibi sepetine ekliyorsun sonra 50 poundumu ne geçerse iki katı kargo alıyorlar baştan 50 poundu geçmemeye çalıştım,yani daha almak istediğim çok parça var ama şimdilik ilk defada bu kadar aldım,elime ulaştıgında hepsini çok güzel sarıp sarmalamışlardı,yardımcı olabildiysem ne mutlu canım :)
Yaradı canım teşekkür ederim bilgiler için. Peki 50 poundu geçmediğin zaman kargo ücreti ne kadar oluyor?
çok teşekkür ederim :) uyku setinde pişman olmayız diye düşünüyorum,migrostakilere gelince açıkçası benim aklımda daha farklı baharatlık takımı almak vardı ama bunları görünce çok beğendim :)
bugün trendyoldan aldığım çift kişilik nevresim takıımım
yine trendyoldan tek kişilik misafirlik nevresim takımım,
dün akşam bernardodan aldığım cezve setim
yine bernardodan ekmek sepetimm
aldıkların çok güzel güle güle kullan canım
teşekkür ediyorum tatlım :) daha güzelleri senin olsun,benim horozlu mutfak aksesuarlardan 2 adet servis tabağım eksik bende bulamıyorum canım senin gibiHepsi çok güzel ve zevkle alınmış
Güle güle kullan cnm.
Bu arada mutfak aksesuarlarından tavuklu olanlardan benimde farklı bir versiyonu var.
Kşke sabunluğuda olsaydı ben bulamadım.
özlemcim çok teşekkür ediyorum canımm :)Canım sepetin çok cici aşkla doldurun içini