- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende senin gibi hep almak istiyordum canım dayanamadım sonunda aldım :)Ya ben çok begeniyorum bunları en sonunnda alıcam heralde
son eklediklerinde çok güzeller canım mutlulukla kullan inş
çok teşekkür ederim özlemcimmm :)son aldıklarına hele kuşlu şamdana bayıldımmmm
güle güle kullan canım
teşekkür ederim kansucum daha güzelleri senin olsun :)ah şu ferforjeler yokmu beni benden alıyor resmen yaaaaaa bayılıyorum helencim çok güzel canım bunlar güle güle kullan
ayşegülcüm aynen canım güle güle kullanalım inşallah güzel günlerde :)yeni eklediklerinde çok güzeller canım güle güle kullanalım havlularımızı
gözdecim teşekkür ederim canım benim :)Valla kuşlu şamdana bende bayıldımm cnm güle güle kulan
çok teşekkür ederim canım :)Çok güzeller güle güle kullan :)
CANIM norah yatak örtüsünü english home mağazasındanmı aldın bende almak istiyorum ama fiyatı çok pahalı geliyo ya sen ne kadara almıştın ? tatlım bu arada havlulardan bende alcam kaldıysa güle güle kullanın
çok teşekkür ederim canımm aminn,inşallah :)Herşeyin çok hoş canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
ayşegülcüm teşekkür ederim tatlım,canım fikrimi söyliyim bu son aldığım çıtır askı diye geçiyor adı,çok küçük sonradan pişman oldum üzerine ancak ince yakalı şeyler asılır,gömlek falan atar kendini baştan syliyim canım aklında bulunsuncanım yeni cicilerinde çok şeker o askılar benimde hoşuma gidiyor alsam mı almasam mı düşünce aşamasındayım şuan
Helen kesinlikle çok zevklisin ya çok seviyorum senin çeyizleri
teşekkür ederim canımm :)canım yeni aldığın çeyizlerin çok şekerler güle güle kullan
özlemcim çok teşekkür ederim tatlım :) bencede tam country havası var çeyizlerimde ama bakalım yerleştirince nasıl olacak bende merak ediyorum canım :)tam bir country evi olacak evin helen :)
yine döktürmüşsünn canım, çok beğendim gıt gıt gıdaklarını
kansucummm çok teşekkür ederim canımm :)allah kısmet ederse eklicem tabi ya eklemeden olurmu :) inşallah canımm hepimizinkileri:)horozlarını yesinlerrrrrr yine çok güzel şeyler almışsın canım senin evini giderek daha çok merak ediyorum nasıl olacak diye inş.buraya eklemekde nasip olur canım aşkla kullan cicilerini
teşekkür ederim tatlım inşallah :)horozlu setine bayıldım canım mutlu huzurlu günlerde kullan inş
çok teşekkür ederim saolun :) amin inşallah..çok zevklisiniz bayıldımm. güle güle kullanırsınız hepsini inşallah :)