bunlar da benim çeyizlerriim .)

Son düzenleme:
son aldıklarına hele kuşlu şamdana bayıldımmmm
güle güle kullan canım

ah şu ferforjeler yokmu beni benden alıyor resmen yaaaaaa bayılıyorum helencim çok güzel canım bunlar güle güle kullan

yeni eklediklerinde çok güzeller canım güle güle kullanalım havlularımızı

CANIM norah yatak örtüsünü english home mağazasındanmı aldın bende almak istiyorum ama fiyatı çok pahalı geliyo ya sen ne kadara almıştın ? tatlım bu arada havlulardan bende alcam kaldıysa güle güle kullanın

son aldıklarına hele kuşlu şamdana bayıldımmmm
güle güle kullan canım
çok teşekkür ederim özlemcimmm :)
ah şu ferforjeler yokmu beni benden alıyor resmen yaaaaaa bayılıyorum helencim çok güzel canım bunlar güle güle kullan
teşekkür ederim kansucum daha güzelleri senin olsun :)
yeni eklediklerinde çok güzeller canım güle güle kullanalım havlularımızı
ayşegülcüm aynen canım güle güle kullanalım inşallah güzel günlerde :)
Valla kuşlu şamdana bende bayıldımm cnm güle güle kulan
gözdecim teşekkür ederim canım benim :)
Çok güzeller güle güle kullan :)
çok teşekkür ederim canım :)

evet canım ordan aldım :) ben aldığımda yatak örtülerinde indirim vardı canımcım :) teşekkr ederim ama hiç birşey kalmamış malesef canım
tek kişilik battaniyem

ebeveyn banyomuz için aldığım klozet seti

6lı askılarımız(toplam 15 tane oldu)

12 parça dondurma setimiz(6 kişilik)

Son düzenleme:
Herşeyin çok hoş canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

canım yeni cicilerinde çok şeker o askılar benimde hoşuma gidiyor alsam mı almasam mı düşünce aşamasındayım şuan

Herşeyin çok hoş canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim canımm aminn,inşallah :)
canım yeni cicilerinde çok şeker o askılar benimde hoşuma gidiyor alsam mı almasam mı düşünce aşamasındayım şuan
ayşegülcüm teşekkür ederim tatlım,canım fikrimi söyliyim bu son aldığım çıtır askı diye geçiyor adı,çok küçük sonradan pişman oldum üzerine ancak ince yakalı şeyler asılır,gömlek falan atar kendini baştan syliyim canım aklında bulunsun
Helen kesinlikle çok zevklisin ya çok seviyorum senin çeyizleri

ayy gözdecimmm o senin zevkliliğin çok teşekkür ederim canım,karşılıklı olarak bende senin çeyizlerini çok beğeniyorum :)

horoz koleksiyonum tamamlandı daha önceden bu takımın çerezlik(kaselerini) almıştım,şimdide takımını tamamladım
kirli kaşıklığım

set üstü kaşıklığım

tuzluk biberlik kürdanlığım

4lü yumurtalık

horozlu kurabiyeliğimin yanına eş olarak gelen tavuk kurabiyeliğim

4lü servis tabaklarımız

canım yeni aldığın çeyizlerin çok şekerler güle güle kullan

tam bir country evi olacak evin helen :)
yine döktürmüşsünn canım, çok beğendim gıt gıt gıdaklarını

horozlarını yesinlerrrrrr yine çok güzel şeyler almışsın canım senin evini giderek daha çok merak ediyorum nasıl olacak diye inş.buraya eklemekde nasip olur canım aşkla kullan cicilerini

canım yeni aldığın çeyizlerin çok şekerler güle güle kullan
teşekkür ederim canımm :)
tam bir country evi olacak evin helen :)
yine döktürmüşsünn canım, çok beğendim gıt gıt gıdaklarını
özlemcim çok teşekkür ederim tatlım :) bencede tam country havası var çeyizlerimde ama bakalım yerleştirince nasıl olacak bende merak ediyorum canım :)
horozlarını yesinlerrrrrr yine çok güzel şeyler almışsın canım senin evini giderek daha çok merak ediyorum nasıl olacak diye inş.buraya eklemekde nasip olur canım aşkla kullan cicilerini
kansucummm çok teşekkür ederim canımm :)allah kısmet ederse eklicem tabi ya eklemeden olurmu :) inşallah canımm hepimizinkileri:)
horozlu setine bayıldım canım mutlu huzurlu günlerde kullan inş
teşekkür ederim tatlım inşallah :)
çok zevklisiniz bayıldımm. güle güle kullanırsınız hepsini inşallah :)
çok teşekkür ederim saolun :) amin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…