Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yeni çeyizlerin çok şeker güle güle kullan
mutfak için sıvı sabunluk ve süngerliğini çok beğendim canım msi gibiler güle güle kullan
çok teşekkür ederim ama ben de sonuna yetiştim :)İşten internete bakamayınca trendyol home ürüler de böyle tükenir tabi:) Hepsi çok hoş güle güle kullan..
saol canımmm teşekkür ederimçok güzeller canım güle güle kullan
canım teşekkür ederim,ben de ne zamandır bekliyordum bu kampanyayı :) dediğim gibi kılpayı yetiştim :)canım yeni çeyizlerini güle güle kullan bende kredi kartı kesim tarihimi beklediğim için bu kampanyadan hiç bir şey alamadım
evet canım hemen bitti zaten görmemle almam bir oldu benimde :) teşekkür ederim bu aradaAldıkların çok hoş ya bende kaçırdım trendyol home kampanyasını herşey tükenmiş nerdeyse
saol canım çok teşekkür ederim :)son eklediklerini de mutlu günlerde kullan inş canım hepside birbirinden güzel
teşekkür ederim tatlımm:)Çook begendim trendyol dan aldıklarını :))
helencim son aldıkların çok gzel canım mutlu günlerde kullan inşallah :)
teşekkür ederim canımmm :) al tabi ya muya sürekli geliyo sitelere özelliklede morhipoya :) aklında bulunsunkesinlikle çok zevklisin şekerim :) Ofb terliklerinden bende nişanlıma alayımmm
canım en son iki sayfadakilere bayıldım harikalar seni english home ci senison sayfandaki yepsine bayıldım rengi kır evi gibi sevgiyle kullan canım