bunlar da benim çeyizlerriim .)

mutfak için sıvı sabunluk ve süngerliğini çok beğendim :KK56:canım msi gibiler güle güle kullan

İşten internete bakamayınca trendyol home ürüler de böyle tükenir tabi:) Hepsi çok hoş güle güle kullan..

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan bende kredi kartı kesim tarihimi beklediğim için bu kampanyadan hiç bir şey alamadım:KK35:

Aldıkların çok hoş :KK9:ya bende kaçırdım trendyol home kampanyasını herşey tükenmiş nerdeyse :KK43:

son eklediklerini de mutlu günlerde kullan inş canım hepside birbirinden güzel :KK16:

İşten internete bakamayınca trendyol home ürüler de böyle tükenir tabi:) Hepsi çok hoş güle güle kullan..
çok teşekkür ederim ama ben de sonuna yetiştim :)
çok güzeller canım güle güle kullan
saol canımmm teşekkür ederim
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan bende kredi kartı kesim tarihimi beklediğim için bu kampanyadan hiç bir şey alamadım:KK35:
canım teşekkür ederim,ben de ne zamandır bekliyordum bu kampanyayı :) dediğim gibi kılpayı yetiştim :)

Aldıkların çok hoş :KK9:ya bende kaçırdım trendyol home kampanyasını herşey tükenmiş nerdeyse :KK43:
evet canım hemen bitti zaten görmemle almam bir oldu benimde :) teşekkür ederim bu arada
son eklediklerini de mutlu günlerde kullan inş canım hepside birbirinden güzel :KK16:
saol canım çok teşekkür ederim :)
Çook begendim trendyol dan aldıklarını :)):KK16:
teşekkür ederim tatlımm:)
yeni cicilerim
2li cats by luyano büyük servis tabağım

fanatik bebeğimin fanatik terlikleriii :)

madame coco nevresim takımım

mutfak havlum

helencim son aldıkların çok gzel canım mutlu günlerde kullan inşallah :)

kesinlikle çok zevklisin şekerim :) Ofb terliklerinden bende nişanlıma alayımmm:KK16:

canım en son iki sayfadakilere bayıldım harikalar seni english home ci seni:KK20:son sayfandaki yepsine bayıldım rengi kır evi gibi sevgiyle kullan canım

kesinlikle çok zevklisin şekerim :) Ofb terliklerinden bende nişanlıma alayımmm:KK16:
teşekkür ederim canımmm :) al tabi ya muya sürekli geliyo sitelere özelliklede morhipoya :) aklında bulunsun
canım en son iki sayfadakilere bayıldım harikalar seni english home ci seni:KK20:son sayfandaki yepsine bayıldım rengi kır evi gibi sevgiyle kullan canım

kansucum çokk güzel yazdığın için teşekkür ederim sana :)
takım tamamlandı :)
2 tane günlük çkb takımım olduu :)

Son düzenleme:
X