adam size bile yiyebilir lafiniza cok güldüm
yok o kadar da degil ama bencil davranmasi, sevdigim seylerden bana birakmamask cidden sinirlerimi bozuyor. Yarina bisey birakmiyor, illa o gün bitecek. Inan evde ne ekmek kaliyor ne de baska bisey, her gün alisverise gitmekten evin eksiklerini sürekli almam yoruyor artik. Dedigim gibi de mutfak masraflari da cok fazla, evde yenilecek bisey kalmiyor mecbur yine alisverise cikiyorum. Bi oturusla bi paket salam, bi paket peyniri bitiriyor. Ben Bi paket salami 3 günde anca bitirebiliyorum ki bazen kenarlari kurumaya basliyor, cöpe atiyorum. Ise götürmek icin (calistigim yerde yemekhane yok) ekmek, salam, peynir aliyorum. Buzdolabini acinca yoklar, esime soruyorum „dün gece yedim, canim cekti“ diyor ki alisveris yaparken özellikle belirtiyorum bak bunlari ise götürmek icin aliyorum diye. Yani bunun gibi örnekler. Hastasin diyorum, terapi yap diyorum, benim direncim düsük, kendimi daha iyi idare etmem gerekiyor, doktorluk sikintim yok, sen yememeyi bana hatirlat diyor. 1 saat sonra elinde dondurma kutusu ve kasik, diyorum ki „saat olmus aksam 10, yarin yemekten sonra tatli niyetine yersin dondurmayi“ diyorum, bana „ama canim cekti“ diyor...ay yemin ederim yazarken bile bana sikinti basti, cok darlaniyorum.