bunlar da benim çeyizlerriim .)

hepsi öyle kaliteli öyle cici ki :) baya masraf yapmışsın belli ki :) güle güle kullan canım.

canım yeni cicilerin çok güzel özellikle iç çamaşırı takımına bayıldım güle güle kullan

hepsi öyle kaliteli öyle cici ki :) baya masraf yapmışsın belli ki :) güle güle kullan canım.
çok çok teşekkür ederim canım :) herkes kadar yaptım bişeyler bende :) begenmene çok sevindim
canım yeni cicilerin çok güzel özellikle iç çamaşırı takımına bayıldım güle güle kullan

ayşegülcüm çok teşekkür ederim canım,daha güzelleri senin olsun :)

iç çamaşırın çok tatlı helencim rengine aşık oldum

canım cicilerin mükemmel güle güle kullan inşallah

wuhuuuu

yoruma gerek yok helencim, sımsıcak günlerde kullan inşallah

canım cupcake spatula ve banyo seti kardeşi olduk

güle güle kullan hepsiciğini

canım son eklediklerin çok şekermiş güle güle kullan. ayın altısı gelsede bende alışveriş günlerime dönsem biran önce:)

son eklediklerini güle güle kullan helencim beyaz iç çamaşır çok güzelçok beğendim

acaba nerden bulabilirim bu cırpıcıya bayıldım güle güle kullann daha önce bir int sıtesinde görmüştüm fakat bulamıorm yardımcı olurmusunuz

hepsi çok güzel. güle güle kullanın.. birşey sorcaktım ben.. pembe fırfırlı nevresinm takımını görüyordum ama markasını bilemiyordum. nereden alıdınız acaba hangi markanın ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…