Catc kindstonları ne kadara aldın ? Muhteşemler ya güle güle kullanteşekkür ederim hepinize kızlar :)
yeni cicikler
tantitoni kek kalıpları
silikon kupa kapakları aşkımla ikimiz için :)
günlük kadeh takımım da tamamlandı
kadeh takımının su bardakları
veeee cath kidstonlarımm 4lü tabaklarım
şeker mi şeker un eleğimm
son olarak tatlı kaşıklarım
teşekkür ederim hepinize kızlar :)
yeni cicikler
tantitoni kek kalıpları
canım çok teşekkür ederim,daha güzelleri senin olur insallah,canım onlaarı resmi sitesinden aldım,toplamda 154 lira tuttularcanim tum ceyizlerini inceledim ve gercekten cok begendim maddi manevi buyuk bi emek var her parca ozenle secilmis cok begendim gercekten ve kendi sevkime de cok yakin gordum gule gule kullanirsin insalhh. Birde su son aldigin catch kidstonlara bayildim nerden aldin ben yurt disindan hic alisveris yamadim da biraz yardimci olursan cok seviniriz ve virde tabiki fiyatlari ne kadar ogrenebilirmiyim?
Hepsi cok tatlı iyi günlerde kullan bayıldımmmmmmmteşekkür ederim hepinize kızlar :)
yeni cicikler
tantitoni kek kalıpları
Hepsi cok tatlı iyi günlerde kullan bayıldımmmmmmm
teşekkür ederim ayşegülcüm:)canım aldıkların çok güzel güle güle kullan:) çay takımlarına tabaklarına bayıldım:)
teşekkr ederim tatlım bu benim 5.çay setim falan herhalde :)canım harıka seyler gule gule kullan englısh home un bu cay setıne bende bayılıyrm ama baska bır setım oldugu ıcın almıyorum ama gozum kalmadı degıl gule gule kullan canım
Çoooook güzelleer güle güle kullan
VAAY ÇOK TATLILAR BİR KEDİSEVER OLARAK BU MARKAYA HEP BAYILMIŞIMDIRteşekkür ederim ayşegülcüm:)
teşekkr ederim tatlım bu benim 5.çay setim falan herhalde :)
teşekkür ederim gözdecim :)
philips azur ütüm
cats by luyano nişanlıma bana özeldi ama dayanamadım, 4 kişilik takım oluşturdum
pasta tabakları
sürahi
6 adet meşrubat bardağı,6 adet su bardağı
toplam 12 parça çkb