çırpıcı derken hangisini kastediyorsunuz acaba?acaba nerden bulabilirim bu cırpıcıya bayıldım güle güle kullann daha önce bir int sıtesinde görmüştüm fakat bulamıormyardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim :) trendyol home kampanyasından almıştım..hepsi çok güzel. güle güle kullanın.. birşey sorcaktım ben.. pembe fırfırlı nevresinm takımını görüyordum ama markasını bilemiyordum. nereden alıdınız acaba hangi markanın ? :26:
canımm çok teşekkür ederim :)son aldıkların çok çok ciciymiş.Güle güle kullan şekerim.
bizim zevklerimiz genellikle aynı zaten canım :)hello kitye bayıldım yaaaaa
ayşegülcüm teşekkür ederim :) öyle mi olmuş :) forumla ilgilenemiyorum bu ara :)canım yeni çeyizlerin çok güzel. o kokulardan denk gelsem bende alırdım yaf:) biz kızlar english homu resmen talan etmişiz bu hafta
Bnecede ihtiyaca göre al tatlım :) sonra çok ıvır zıvır oluyor.sen de güle güle kullan cicilerini :)merhaba bende yenı uyeyım .sırf çeyız konusunu paylaşmak için uye oldum.
:)
benım düğünüm yaklaşık 2-3 ay sonraşuan nışanlıyım ama oyle dolu dolu seylerım yok.
ihityaca göre almak ısıtyorum.
bu arada bu hafta ankamallde bende englh home ın onunden geçerken dayanamadım.
pike çarşaf plaj havlusu ve masa örtusu aldımhepsı 100 tl tuttu.
Herşeyi alamadım daha tatlımMaşallahhbu nasıl çeyiz böylee herşeyini almışsın canım , hepsine bayıldımm çok güzeller
Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallahNe kadar süredir çeyiz alışverişi yapıyorsun , düğününe ne kadar var
Bir de şu çırpıcı na bayıldım nerden aldın onu canımm
yine harika şeyler almışsın aşkla kullan
Ayy çok güzeller yahuuuuuuuuteşekkür ederim canım
bebeğimin hediyesi fotoğraf çerçevesi
yine bebeimin hediyesi tepsi ama ben aksesuar olarak kullanıcam
linense gelmiş sonuncuyu ben kaptım :)
english home ferforje kitap tutucu,benimki bu değil,internete resmini koymamışlar sanırım