Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok teşekkür ederim :)Hepsi çok güzel kupalarının güle güle kullan =)
kansucum çok teşekkrü ederim canımmm çok tatlısın :)helencim mis gibi çaylar kahveler çikolatalar sahlepler iç çok güzel kupaların ben dördüncü olana bayıldım bayıldım
teşekkür ederim gözdecim :)ayy kupalar çok şeker yahuuuuuuuuu
çok teşekkür ederim canımm :)Çok beğendim canım, güle güle kullan.
teşekkür ederim canımmm,çok saol :)Tavuklar çok tatlı yahu Güle güle kullan tatlmm çok güzeller
ayy ne hoş iltifatlar bunlar böyle :) çok sevindim beğendiğine,daha güzelleri senin olsun inşallah canımm :)Sayfaları tek tek üşenmeden gezdim, sen ne kadar zevkli bir hatunsun öyle
Huzur dolu günlerde kullan canım, aldığın her ayrıntı çok güzel çok beğendim
tavuklarını yesinlerrrrrrr çok tatlılar yeni cicilerin hayırlı olsun helencim
teşekkür ederim tatlmm :)Çok güzeller, güle güle kullan canım..
Çok güzeler helencim, pizza tabakları bnmde aklımda
özlemcim çok teşekkür ederimm canım :)Helencim son aldıkların çok güzel görünüyor, güle güle kullan canım
teşekkür ederim ayşegülcüm :)canım son aldığın çeyizlerin çok güzeller güle güle kullan
çok teşekkür ederim canım,horozlarımı burda bi magazadan aldım ama dekorasyon.com dada var canım :)Hayırlısı olsun tatlım tarzına da zevkine de bayıldım aldığın herşey çok güzel,özellikle horoz grubuna bayıldım nerden aldın merak ettim
teşekkür ederim tatlım,amin inşallah,not panosu altıncı caddeden di,askılıklar hangi askılıklar canım ?Canım çeyizlerina maşallah diyerek başlıyorum hepsi çok sirin,güzel ve tarzlı ürünler. İnşallah evinde mutlu günlerde kullanmak nasip olur. Askılıklar ve not panosu çok hoş nereden aldın ? . Birçok ayrıntıyı atlamadan güzel bir çeyiz hazırlığı yapmışsın emeğine sağlık :)
kansucum çok teşekkür ederim tatlım :)helencim askılığın çok güzel hepside çok cici aşkla kullan