bunlar da benim çeyizlerriim .)

helencim mis gibi çaylar kahveler çikolatalar sahlepler iç çok güzel kupaların ben dördüncü olana bayıldım bayıldım :KK56:

Hepsi çok güzel kupalarının güle güle kullan =)
canım çok teşekkür ederim :)
helencim mis gibi çaylar kahveler çikolatalar sahlepler iç çok güzel kupaların ben dördüncü olana bayıldım bayıldım :KK56:
kansucum çok teşekkrü ederim canımmm çok tatlısın :)
ayy kupalar çok şeker yahuuuuuuuuu:KK16:
teşekkür ederim gözdecim :)

yeni ciciler

6lı yumurtalık servisi

tavu
fırın kapları

tavuklu çay fincanlarımmm tezgah üstünde duracak:)

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim :)

kansucum çok teşekkrü ederim canımmm çok tatlısın :)

teşekkür ederim gözdecim :)

yeni ciciler

6lı yumurtalık servisi

tavu
fırın kapları

tavuklu çay fincanlarımmm tezgah üstünde duracak:)

Çok beğendim canım, güle güle kullan. :KK16:

Sayfaları tek tek üşenmeden gezdim, sen ne kadar zevkli bir hatunsun öyle :21:
Huzur dolu günlerde kullan canım, aldığın her ayrıntı çok güzel çok beğendim :KK16:

tavuklarını yesinlerrrrrrr çok tatlılar yeni cicilerin hayırlı olsun helencim:KK16:

Çok beğendim canım, güle güle kullan. :KK16:
çok teşekkür ederim canımm :)
Tavuklar çok tatlı yahu :nazar::KK16:Güle güle kullan tatlmm çok güzeller
teşekkür ederim canımmm,çok saol :)
Sayfaları tek tek üşenmeden gezdim, sen ne kadar zevkli bir hatunsun öyle :21:
Huzur dolu günlerde kullan canım, aldığın her ayrıntı çok güzel çok beğendim :KK16:
ayy ne hoş iltifatlar bunlar böyle :) çok sevindim beğendiğine,daha güzelleri senin olsun inşallah canımm :)
tavuklarını yesinlerrrrrrr çok tatlılar yeni cicilerin hayırlı olsun helencim:KK16:

kansucum çok teşekkür eederimm canım benim :)
daha cicileri sizlerin olsun :)

bu arada yeni ciclerim
migros çıkartmaları :)
pizza tabaklarımız

english home lar
ferforje askılığımm :)

yüz havluları

kokulu taş

Son düzenleme:
Helencim son aldıkların çok güzel görünüyor, güle güle kullan canım :KK16:

Hayırlısı olsun tatlım tarzına da zevkine de bayıldım aldığın herşey çok güzel,özellikle horoz grubuna bayıldım nerden aldın merak ettim :KK16::nazar:

Canım çeyizlerina maşallah diyerek başlıyorum hepsi çok sirin,güzel ve tarzlı ürünler. İnşallah evinde mutlu günlerde kullanmak nasip olur. Askılıklar ve not panosu çok hoş nereden aldın ? . Birçok ayrıntıyı atlamadan güzel bir çeyiz hazırlığı yapmışsın emeğine sağlık :)

helencim askılığın çok güzel hepside çok cici aşkla kullan:KK16:

Helencim son aldıkların çok güzel görünüyor, güle güle kullan canım :KK16:
özlemcim çok teşekkür ederimm canım :)
canım son aldığın çeyizlerin çok güzeller güle güle kullan
teşekkür ederim ayşegülcüm :)
Hayırlısı olsun tatlım tarzına da zevkine de bayıldım aldığın herşey çok güzel,özellikle horoz grubuna bayıldım nerden aldın merak ettim :KK16::nazar:
çok teşekkür ederim canım,horozlarımı burda bi magazadan aldım ama dekorasyon.com dada var canım :)
Canım çeyizlerina maşallah diyerek başlıyorum hepsi çok sirin,güzel ve tarzlı ürünler. İnşallah evinde mutlu günlerde kullanmak nasip olur. Askılıklar ve not panosu çok hoş nereden aldın ? . Birçok ayrıntıyı atlamadan güzel bir çeyiz hazırlığı yapmışsın emeğine sağlık :)
teşekkür ederim tatlım,amin inşallah,not panosu altıncı caddeden di,askılıklar hangi askılıklar canım ?
helencim askılığın çok güzel hepside çok cici aşkla kullan:KK16:
kansucum çok teşekkür ederim tatlım :)

X