BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Hangi mağazanın ürünü bu acaba yatak ucundaki pufu ayrı satarlarmı tam buna ihtiyacım var

İnanilmaz guzelll gosterisli cok şık tam benim tarzım ya bayıldım canımm renk tonları cok güzel aynalari büyük olması avantaj. Genis bi yatakodan olucaksa bence harika durur. Sadece şifonyerin aynasını beğenemedim parça parça oluşunu. Aynayı değiştirme şansın varsa bence bu mobilya cok güzel seçim

İnanilmaz guzelll gosterisli cok şık tam benim tarzım ya bayıldım canımm renk tonları cok güzel aynalari büyük olması avantaj. Genis bi yatakodan olucaksa bence harika durur. Sadece şifonyerin aynasını beğenemedim parça parça oluşunu. Aynayı değiştirme şansın varsa bence bu mobilya cok güzel seçim

O şifonyer benimde hiç hoşuma gitmedi canım onu tamamen iptal edip dresuar düşündük. Yatak odama tam sığıyor ama zaten ölçüler alınıp baştan yapılacak o sorun olmayacak. Bakalım anlaşabilirsek nişanlım bu yatak odasında kararlı.

Mağaza henüz yeni kurulan bir mağaza içersi yarım yamalak bi halde iken inceledik biz ürünleri daha tabela bile asılı değildi ismini ne olacak diye sormak ta aklıma gelmedi açıkcası. Bu yüzden net bir şekilde yardmcı olamayacagm bu konuda.

Bugünki ciciler.

Parex çamaşır sepeti
images (22).jpg

Esse vakumlu saklama kaplarım
images (24).jpg

Ahşap elbise askısı
Hangerworld-Multifunctional-Solid-Wooden-Suit-font-b-Hangers-b-font-font-b-Coat-b-font-font.jpg

Tuvalet kağıdı askılık
images (36).jpg

Mutfak havlu peçete folyoluk
3-Katli-Paslanmaz-Celik-Folyoluk-hergunyeniurun-com-2001x4960x19330_orj.jpg

Dondurma cupları
gural-crema-dondurmalik-3-lu-2242-39-B.jpg

Vileda temizlik seti
images (23).jpg

Can'ım güzel günlerde kullan inşaallah
Emsan bıçak setinden benim de var siyah aldığıma pişman oldum soldu çünkü böyle beyaz beyaz kaldı leke gibi görünüyor..
Sana tavsiyem tamamen metal başlık olanı tercih et siyahsa değiştir :bicak:

Aa gerçektenmi ya, bulaşık makinesine filan mı attın yoksa elde yıkamada mı bozuldu öyle?? Değişme imkanım var ama Bununda aynısının moru ve siyahı var metali yokki.

image.jpeg
Aa gerçektenmi ya, bulaşık makinesine filan mı attın yoksa elde yıkamada mı bozuldu öyle?? Değişme imkanım var ama Bununda aynısının moru ve siyahı var metali yokki.

Bak Can'ım bahsettiğim bu metal tamamı :KK51:
Elde de yıkadım makine de de
O ilk hali kalmıyor hemen soluyo :63:
Çok kötü oluyor diğeri yine de sen bilirsin :bicak:

Eki Görüntüle 1845223

Bak Can'ım bahsettiğim bu metal tamamı :KK51:
Elde de yıkadım makine de de
O ilk hali kalmıyor hemen soluyo :63:
Çok kötü oluyor diğeri yine de sen bilirsin :bicak:

Ben bunları alırken granitlerimi seramik tencerelerimi ve bıçak takımını kesinlikle Bulaşık makinesinde yıkama demişlerdi. Kullanma klavuzunda da yazıyor zaten.

Bu tarz seyleri makineye atarsan tabiki bozulur. Markası ne olursa olsun.

Ben bunları alırken granitlerimi seramik tencerelerimi ve bıçak takımını kesinlikle Bulaşık makinesinde yıkama demişlerdi. Kullanma klavuzunda da yazıyor zaten.

Bu tarz seyleri makineye atarsan tabiki bozulur. Markası ne olursa olsun.
Nasıl istersen uyarmak istedim sadece:KK51:
Güzel günlerde kullan canım :rapci:

X