Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi mağazanın ürünü bu acaba yatak ucundaki pufu ayrı satarlarmı tam buna ihtiyacım var
İnanilmaz guzelll gosterisli cok şık tam benim tarzım ya bayıldım canımm renk tonları cok güzel aynalari büyük olması avantaj. Genis bi yatakodan olucaksa bence harika durur. Sadece şifonyerin aynasını beğenemedim parça parça oluşunu. Aynayı değiştirme şansın varsa bence bu mobilya cok güzel seçimKızzlarrr Bu yatak odası takımı nasıl sizcee???
Eki Görüntüle 1824743 Eki Görüntüle 1824744 Eki Görüntüle 1824746 Eki Görüntüle 1824747
İnanilmaz guzelll gosterisli cok şık tam benim tarzım ya bayıldım canımm renk tonları cok güzel aynalari büyük olması avantaj. Genis bi yatakodan olucaksa bence harika durur. Sadece şifonyerin aynasını beğenemedim parça parça oluşunu. Aynayı değiştirme şansın varsa bence bu mobilya cok güzel seçim
Yapılmışı var zaten siz mağazanın şehri ve adınî söyleseniz ?Özel tasarım bir mobilya canım bu, anca resmini göstererek güvenilir bir imalatçıya yaptırabilirsin.
Yapılmışı var zaten siz mağazanın şehri ve adınî söyleseniz ?
Bugünki ciciler.
Parex çamaşır sepeti
Eki Görüntüle 1842863
Esse vakumlu saklama kaplarım
Eki Görüntüle 1842864
Ahşap elbise askısı
Eki Görüntüle 1842865
Tuvalet kağıdı askılık
Eki Görüntüle 1842866
Mutfak havlu peçete folyoluk
Eki Görüntüle 1842867
Dondurma cupları
Eki Görüntüle 1842868
Vileda temizlik seti
Eki Görüntüle 1842862
bunların hepsinden benim de almam lazım :) güle güle kullan canım.
Her sey okadar guzel ki! Cok begendim! Cok mutlu olun.
ALLAH ağız tadı ile huzur ve mutluluk ile kullanmayi nasip etsin insaALLAH.
Can'ım güzel günlerde kullan inşaallahNevresimlerimle devam ediyorum...
Can'ım güzel günlerde kullan inşaallah
Emsan bıçak setinden benim de var siyah aldığıma pişman oldum soldu çünkü böyle beyaz beyaz kaldı leke gibi görünüyor..
Sana tavsiyem tamamen metal başlık olanı tercih et siyahsa değiştir
Aa gerçektenmi ya, bulaşık makinesine filan mı attın yoksa elde yıkamada mı bozuldu öyle?? Değişme imkanım var ama Bununda aynısının moru ve siyahı var metali yokki.
Eki Görüntüle 1845223
Bak Can'ım bahsettiğim bu metal tamamı
Elde de yıkadım makine de de
O ilk hali kalmıyor hemen soluyo
Çok kötü oluyor diğeri yine de sen bilirsin
Nasıl istersen uyarmak istedim sadeceBen bunları alırken granitlerimi seramik tencerelerimi ve bıçak takımını kesinlikle Bulaşık makinesinde yıkama demişlerdi. Kullanma klavuzunda da yazıyor zaten.
Bu tarz seyleri makineye atarsan tabiki bozulur. Markası ne olursa olsun.
Nasıl istersen uyarmak istedim sadece
Güzel günlerde kullan canım