BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Ahhh kuzum bir sürü yorumlar var titanic için amaannn olsun canım ya bi sonraki senede ona gidersin nolcak önemli olan balayımız güzel geçsin oteller sabit yerinde duruyor biz gitmek istedikten sonra oooo :))))

Adam&eve mümkün değil sadece havuz başı dansçılar bile yeterli çıldırmam için :)))
Aynen kuzum ya güzel geçsin yeterkii
Bi o güne kavuşalım da Allah'ın izniyle :KK22:

O havuz başııı beni de çoookkkk etkilemişti
Yorumları okuduktan sonra aslaaaaa dedim katil olurumm :KK62::KK62:
Odaları falan da bi değişikmiş galiba, ışık renk değiştiriyormuş falan filann :KK23:

aynen öyle tatlım ne güzel açıklamışsın :KK9: bizde o yüzden bulaşık makinesini özellikle Almanya üretimi aldık, çamaşır makinesi de satıcı gerek yok dediği için yerli üretim oldu ama aynen anlattığın sebepler dolayısıyla şans işte, o yüzden beğendiğimizi alalım gitsin :KK73:

Evet kuzum şans dediğin gibi içimize sinen olsun en iyisi... Birde en son üretilenleri alıyoruz hepimiz genel olarak sorun yaşamayız diye düşününüyorm...

Aynen kuzum ya güzel geçsin yeterkii
Bi o güne kavuşalım da Allah'ın izniyle :KK22:

O havuz başııı beni de çoookkkk etkilemişti
Yorumları okuduktan sonra aslaaaaa dedim katil olurumm :KK62::KK62:
Odaları falan da bi değişikmiş galiba, ışık renk değiştiriyormuş falan filann :KK23:

Evet odaları gerçekten çok güzel kuzum ama diğer olaylar beni soğuttu o otelden..

O +16 eşimizle olsa yine iyi, genele açık bi +16 :KK70:
Canimm bende seninle aynı düsünüyordum adam eve hakkında. Bir arkadasımız gectigimiz yaz balayını orda yaptılar video cekmisler birsürü izledik benim icim rahat suan canli gördüm onlar sayesinde .. ama keske otelde o danscılar olmasa iyi olurdu.. bide keske sadece ciftler alınsa. Bekarlar alınmasa aahh ahh :KK53: ama ben yinede kararliyim adam eve de balayı yapma konusunda :confused:

Canimm bende seninle aynı düsünüyordum adam eve hakkında. Bir arkadasımız gectigimiz yaz balayını orda yaptılar video cekmisler birsürü izledik benim icim rahat suan canli gördüm onlar sayesinde .. ama keske otelde o danscılar olmasa iyi olurdu.. bide keske sadece ciftler alınsa. Bekarlar alınmasa aahh ahh :KK53: ama ben yinede kararliyim adam eve de balayı yapma konusunda :confused:

Ben çok korktum görünceee ama kendimden korktum, otelde rezillik çıkmasın hiçç gerek yok :))) tatlı tatlı tatil yapıp gelicez şuracıkta :))

Bizim düğünümüz eylülde ama biz gelinliğin siparişini verdik bile :)))
Hee bu arada damatlığımız bile alındı kızlar bizzz çıldırmış olmalıyızzzz :)))

Gelinliğim sürpriz :))
Damatlığımız ise burada...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-damatligimizzz.910524/

canım hayırlı olsun damatlığınız :KK39: ama en çok da gelinliğni merak ediyorum bunun için bizi fazla bekletme olur mu :KK52: veee birde tamamen kişisel olarak kuaförünü yani gelin saçını ve makyajını nerde yapacağını merak ediyorum bende araştırma içerisindeyim ancak henüz hiç bir kuaför üzerinde kararımı veremedim ya da gidip bi görüş almadım :KK17:

canım hayırlı olsun damatlığınız :KK39: ama en çok da gelinliğni merak ediyorum bunun için bizi fazla bekletme olur mu :KK52: veee birde tamamen kişisel olarak kuaförünü yani gelin saçını ve makyajını nerde yapacağını merak ediyorum bende araştırma içerisindeyim ancak henüz hiç bir kuaför üzerinde kararımı veremedim ya da gidip bi görüş almadım :KK17:

Teşekkür ederim canımmm... Gelinliğim sürprizzzzzzz :cool: provaya gittiğim zaman foto çekip atıcam o aklımda :)
Ben kocaelideyim sendemi kocaelidesin??? Kuaförüm izmit merkezde fethiye caddesinde kuaför özer canım... Nişanımdada oraya gittim şimdi yine oraya gidicem makyajı filan çok başarılı...

Teşekkür ederim canımmm... Gelinliğim sürprizzzzzzz :cool: provaya gittiğim zaman foto çekip atıcam o aklımda :)
Ben kocaelideyim sendemi kocaelidesin??? Kuaförüm izmit merkezde fethiye caddesinde kuaför özer canım... Nişanımdada oraya gittim şimdi yine oraya gidicem makyajı filan çok başarılı...

evet kuzum bende artık izmitteyim :KK54: tavsiyeni kesinlikle dikkate alıcam canım iyi bi kuaför araştırmasındayım suat ı da tavsiye edenler oldu bilmem sen ne düşünürsün :KK66: bu arada özerde fiyatlar nasıl kuzum gelin saçı ve makyajı diyince malum fiyatlar fırlıyo :KK17:

evet kuzum bende artık izmitteyim :KK54: tavsiyeni kesinlikle dikkate alıcam canım iyi bi kuaför araştırmasındayım suat ı da tavsiye edenler oldu bilmem sen ne düşünürsün :KK66: bu arada özerde fiyatlar nasıl kuzum gelin saçı ve makyajı diyince malum fiyatlar fırlıyo :KK17:

Suatı tavsiye etmiyorum canım hee birde mehmet tatlıyı, gidenler bin pişman...
Özer için net bir sey diyemem canım bizim çok samimi tanıdıgımız bana verdiği fiyatla dışarı verdiği fiyat bir olmuyor...

Bugünki alışveriş...

Gazzella teleskobik kurutmalığımız
0105815_sil-ter-cift-kanatli-kurutmalik.png

Maco cotton banyo paspasımız

images (19).jpg

4 mevsim Bambu yorganımız

images (22).jpg
iypu75vp5blvvm4l1pmv.jpg

Bugünki alışveriş...

Gazzella teleskobik kurutmalığımız
Eki Görüntüle 1796774

Maco cotton banyo paspasımız

Eki Görüntüle 1796776

4 mevsim Bambu yorganımız

Eki Görüntüle 1796777 Eki Görüntüle 1796778

gizemcim hayırlı olsun kuzum yeni cicilerin çamaşır kurutmalığın benimde aklımdaydı kuzum ama yakından görmedim hiç ben netten araştırmıştım gazzellanın çamaşır kurutmalığı ve ütü masasını. ütü masasını yakından inceleme fırsatım oldu ama kurutmalığı göremedim ne dersin nasıl çok beğendin mi resimlerinden çok kaliteli ve işlevsel görünüyo yorumlarını merak ediyorum :KK52:

gizemcim hayırlı olsun kuzum yeni cicilerin çamaşır kurutmalığın benimde aklımdaydı kuzum ama yakından görmedim hiç ben netten araştırmıştım gazzellanın çamaşır kurutmalığı ve ütü masasını. ütü masasını yakından inceleme fırsatım oldu ama kurutmalığı göremedim ne dersin nasıl çok beğendin mi resimlerinden çok kaliteli ve işlevsel görünüyo yorumlarını merak ediyorum :KK52:

Çok teşekkür ederim kuzumm :KK15:
Evet canım benim özellikle inceleyerek kıyaslayarak aldım paslanma kesinlikle yapacak bir ürün değil ve telleri incecik değil kalın, eğilme bükülme yapmaz diğerlerine dokununca buna emin oluyorsun zaten... 23 metrelik ipin aldığı çamaşırı alıyor, birde uç kısımlara ayrı bir bölme yapmışlar çorap gibi küçük çamasırları asmak için... Nettende inceledim canlıda inceledim onayladm tasdikledim ve aldım :)) tavsiye ederim kuzum...

En yeni ciciler :nazar::nazar::KK200::KK200:

Korkmaz havanımız
MAG_5002453 (1).jpg

Korkmaz tekli cezvemiz (siyah)
korkmaz_a1212-kopuk_-cay-ve-kahve-makinesi_120036.jpg

Korkmaz nihaleler

korkmaz-a538-stara-nihale-570.jpg

Primanova Banyo setimiz

images (25).jpg

Kirli çamaşır sepetimiz

Mobilya_4654212.jpg

Bunlara uyumlu maco coton marka paspas setimiz

IMG_20160323_021633.JPG

Bunları tuvaletimiz için düşündk

Mobilya_5092825.jpg

Mobilya_11381556.jpg

Bunlarda Ufak tefek mutfak malzemelerimiz
images (23).jpg
MAG_11319095.jpg

Sevdiceğimin çocuklarımıza yaparsın diye seçtiği kurabiye kalıplarımız

images (22).jpg
unnamed (2).jpg
images (19).jpg

Çok teşekkür ederim kuzumm :KK15:
Evet canım benim özellikle inceleyerek kıyaslayarak aldım paslanma kesinlikle yapacak bir ürün değil ve telleri incecik değil kalın, eğilme bükülme yapmaz diğerlerine dokununca buna emin oluyorsun zaten... 23 metrelik ipin aldığı çamaşırı alıyor, birde uç kısımlara ayrı bir bölme yapmışlar çorap gibi küçük çamasırları asmak için... Nettende inceledim canlıda inceledim onayladm tasdikledim ve aldım :)) tavsiye ederim kuzum...

çooook teşekkür ederi tatlım ilk fırsatta çeyizciğime ekliyorum :KK28: yeni cicilerinde harika çok güzel şeyler hepsini iyi günlerde kullanmanı dilerim özelliklede beyaz eşyalarını neye göre tercih ettin nasıl yorumlar ve tavsiyeler aldın arçeliği ve bu modellerini tercih ettin kuzum bizde henüz kararımızı vermedik beyaz eşyalar hakkında :KK64:

çooook teşekkür ederi tatlım ilk fırsatta çeyizciğime ekliyorum :KK28: yeni cicilerinde harika çok güzel şeyler hepsini iyi günlerde kullanmanı dilerim özelliklede beyaz eşyalarını neye göre tercih ettin nasıl yorumlar ve tavsiyeler aldın arçeliği ve bu modellerini tercih ettin kuzum bizde henüz kararımızı vermedik beyaz eşyalar hakkında :KK64:

Çok tesekkür ederim canımm...
Beyaz esya konusunda bosch kesinlikle almayacaktm onda kararlıydım etrafımda bosch kullanan çok var ama ne estetik olarak nede memnuniyet olarak etrafımda kimse memnun değil ve bende estetik olarak beğenmiyorum boschu....

Bi LG kafamı kurcaladı biraz, lg baktım çok hoşuma gitti estetik olarak sonra nişanlım dediki madem bu kadar çorba olduk arçelik alalım en azndan servis ağı çok fazla hemde izmitteki tüm arçelik servisler tanıdık dedi... Zaten aklım arçelikteydi ikna oluverdim hemen :))

Birde bu buzdolabından gecen sene halam aldı çok memnun kuzum, eskiden aldığım sebzeler hafta dolmadan çürürdü şimdi 10-15 gün taze saklayabiliyorum diyor,Demekki mavi ışık teknolojisi gerçekten işe yarıyor...Dondurucusundan filanda çok memnun...

Etrafımızda kullanıpta memnun olanlardan yorum alarak ilerlemek bana daha mantıklı geliyor canım... İşte bizim beyaz eşya hikayemiz bu şekilde son buldu :))

X