BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Çay bardağı, kahve yanı su bardağı ve salata kasemiz :))

images (22).jpg

Mini minnakkk kahve yanı su bardaklarım :))

Screenshot_2016-06-13-00-06-56.png

Screenshot_2016-06-13-00-07-17.png

artık alışveriş yapmayın, bizim hiç paramız kalmadı hiçbir şey alamıyorum o yüzden :KK34: en son balayını aldık, paralar suyunu çekti :KK70:o yüzden burada yeni cicileri görünce bende eski çeyiz günlerime dönmek istiyorum :confused:

:KK70: şimdi böyle diyorsun yarın sıralarsın sayfa sayfa çeyizleri :) çeyiz parası bitmez biz hatunlarda bi şekilde yaratırız o fırsatı :KK70:

Ya kuzum bende bundan aldım geçen gün, aynı rengini hemde :KK68:
Aşırı sağlam duruyordu dayanamadım.
Hepsi harika güzel günlerde kullanırsın inşallah canım :KK36:

Teşekkür ederim kuzum :KK36:
Evet gerçektende eğip büktüm almadan önce nişanlım diyokı "napıyosun kırılıcak elinde kalıcak şimdi" dedim " sağlamlık testi yapıyorum daha çocuk giricek onun içine dayanıklı bişey olsun bari" :KK70:

Ben annemin çamaşır sepetlerinin içine girer kırarmışım, ee benimkide girecek bari dayanıklı olsun napalım :)))

:KK70: şimdi böyle diyorsun yarın sıralarsın sayfa sayfa çeyizleri :) çeyiz parası bitmez biz hatunlarda bi şekilde yaratırız o fırsatı :KK70:

Teşekkür ederim kuzum :KK36:
Evet gerçektende eğip büktüm almadan önce nişanlım diyokı "napıyosun kırılıcak elinde kalıcak şimdi" dedim " sağlamlık testi yapıyorum daha çocuk giricek onun içine dayanıklı bişey olsun bari" :KK70:

Ben annemin çamaşır sepetlerinin içine girer kırarmışım, ee benimkide girecek bari dayanıklı olsun napalım :)))

Hahahaha hiç bu yönden düşünmemiştim mantıklı :KK70:Bende girerdim ya hey gidii günlerrr. :cry:

canım benim çok sağol, Belek'teyiz bizde, Gloria Golf Resort'ta. o kadar otel araştırdım gittik hiç bilmediğimiz otelde satın aldık tatili :KK48:

işte buradaaa

http://www.etstur.com/Gloria-Golf-Resort :KK45:

İlk tecrübelerimiz bunlar, bizde başka şeyler düşündük en son bi baktık hiç aklımızda olmayan Titanik'ten almışız :-)insan ilk olacak özel olsun diye didiklerken bambaşka bişey çıkıveriyor ortaya.

İnşallah güzel zamanlar geçiririz hepimiz.

X