BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

ev belli mi canım? komple siyah evi karartabilir, mutfak çok büyükse olabilir de ama beyaz eşyalar siyah, mutfak dolaplar beyaz olursa çok şık olabilir. inoxlar da güzel, üstelik leke yapmıyorlar.

Siemens ile Bosch aynı fabrikadan çıkıyormuş bu arada Arçelik ile Beko gibi.

Evet evimiz belli canım ama henüz insaat halinde evimin mobilyalarını komple bembeyaz istiyorum allah nasip ederse mutfagımızda beyaz olur muhtemelen... Bu yüzden siyah dedim ben ama mutfak cok buyuk degil tabiki bu yüzden sevdicegm karartabilir diyor...

Gri inox istiyor aslında bende cok seviyorum gri inox dedıgın gibi mat inoxlar parmak izide yapmıyor, ben siyah camlı bir buzdolabı baktım üzeri komple el izi idi :)
Sanırım nişanlım bu konuda haklı olarak baskın çıkacak...

Evet evimiz belli canım ama henüz insaat halinde evimin mobilyalarını komple bembeyaz istiyorum allah nasip ederse mutfagımızda beyaz olur muhtemelen... Bu yüzden siyah dedim ben ama mutfak cok buyuk degil tabiki bu yüzden sevdicegm karartabilir diyor...

Gri inox istiyor aslında bende cok seviyorum gri inox dedıgın gibi mat inoxlar parmak izide yapmıyor, ben siyah camlı bir buzdolabı baktım üzeri komple el izi idi :)
Sanırım nişanlım bu konuda haklı olarak baskın çıkacak...

o zaman inox al tatlım, mutfak büyük olsa dediğin gibi çok güzel olabilirdi ama küçük mutfakta alanı dar gösterebilir. hem inoxlarda çok şık :KK6:

o zaman inox al tatlım, mutfak büyük olsa dediğin gibi çok güzel olabilirdi ama küçük mutfakta alanı dar gösterebilir. hem inoxlarda çok şık :KK6:

Tabikide griler cok güzel zaten o favori, sanırım bizimkilerde gri inox olacak öyle gözüküyor bi karar verelimde görücüye sunucam burada :KK70:

Uzun bir kararsızlıktan sonra balayı otelimizde belirlendi kızçelerime fikir ve bilgi olsun....

27 eylülde TİTANİC DELUXE BEACH LARAdayız :KK200::nazar:
1 hafta uçak biletlerimiz dahil 3800 tl anı turdan aldık...
Otele birebir mail attım 2014 yılında komple yenilenmiş bir otel olduğunu öğrendim...
Odaları ferah ve beyaz, balkonlu büyük camlı benim için bu çok önemli idi...
Yemeklerinden son derece memnun gidenler...
Havuza direkt giriş odaları var otele çok yakın konumda ayrı bir güzel...
Balayı oteli ve balayı çiftlerine çok güzel sürprizleri var...

Gelelim görsellere...

images (11).jpg
images (7).jpg
images (9).jpg
images (10).jpg
tsr00191635539917469467125.jpg
images (8).jpg
tsr00191635539917502128993.jpg

Uzun bir kararsızlıktan sonra balayı otelimizde belirlendi kızçelerime fikir ve bilgi olsun....

27 eylülde TİTANİC DELUXE BEACH LARAdayız :KK200::nazar:
1 hafta uçak biletlerimiz dahil 3800 tl anı turdan aldık...
Otele birebir mail attım 2014 yılında komple yenilenmiş bir otel olduğunu öğrendim...
Odaları ferah ve beyaz, balkonlu büyük camlı benim için bu çok önemli idi...
Yemeklerinden son derece memnun gidenler...
Havuza direkt giriş odaları var otele çok yakın konumda ayrı bir güzel...
Balayı oteli ve balayı çiftlerine çok güzel sürprizleri var...

Gelelim görsellere...

Eki Görüntüle 1786303 Eki Görüntüle 1786304 Eki Görüntüle 1786305 Eki Görüntüle 1786306 Eki Görüntüle 1786307 Eki Görüntüle 1786308 Eki Görüntüle 1786309
Hayırlı olsun kuzuuum
Çok araştırmıştım bunu ama hiç bir yerde yorum bulamadığım için vazgeçmiştim
Çook çok güzelmiş bayıldım. İnşallah gönlünüzce eğlenirsiniz :KK68:

Hayırlı olsun kuzuuum
Çok araştırmıştım bunu ama hiç bir yerde yorum bulamadığım için vazgeçmiştim
Çook çok güzelmiş bayıldım. İnşallah gönlünüzce eğlenirsiniz :KK68:

İnşallah canımmm, hepimiz mükemmel bir tatil geçiririz insallah :KK15:

Bende yorumlara bakarak seçtim kuzum, trpadvisorda tatil sitelerinde kendi sitesinde çok fazla yorum var hatta titanicte tatil yapan 4-5 blogger bile buldum :))
Bizim için oda çok önemliydi ferah beyaz agırlıklı,sıkıcı olmamalı idi titanicin odaları çok güzel baksana :KK68:

O kadar mükemmel oteller bulduk odaları içimize sinmedi hiç...

Adam&eve'nin de odalarına bayılıyorum bak hakkını yememek lazm ama bana göre bir otel değil :KK47:

Baya baya yolu yarıladık şükür :KK68:
Bu hafta beyaz eşya araştırmasındayız :KK200:

çok heyecanlıı değil mi :rolleyes: canım düğün ne zamandı bu arada? sormuş muydum hatırlamıyorumda
Birde beyaz eşyayı hangi markadan alacağınıza karar verebildin mi?

İnşallah canımmm, hepimiz mükemmel bir tatil geçiririz insallah :KK15:

Bende yorumlara bakarak seçtim kuzum, trpadvisorda tatil sitelerinde kendi sitesinde çok fazla yorum var hatta titanicte tatil yapan 4-5 blogger bile buldum :))
Bizim için oda çok önemliydi ferah beyaz agırlıklı,sıkıcı olmamalı idi titanicin odaları çok güzel baksana :KK68:

O kadar mükemmel oteller bulduk odaları içimize sinmedi hiç...

Adam&eve'nin de odalarına bayılıyorum bak hakkını yememek lazm ama bana göre bir otel değil :KK47:

Yaa ben neden hiç yorum bulamamışım tühhh.
Orasını deli gibi istemiştim oysaki neyse kısmet değilmiş :)

Ay kuzum Adam&Eve'ye asla gitmezdim herhalde, kesinlikle bana göre de değil. Evliliğimizin ilk günlerinde kıskançlıktan ölmek istemem doğrusu :KK45:

çok heyecanlıı değil mi :rolleyes: canım düğün ne zamandı bu arada? sormuş muydum hatırlamıyorumda
Birde beyaz eşyayı hangi markadan alacağınıza karar verebildin mi?

Çok güzel çok heyecanlı farklı birşey bu ya :))) canım düğünümüz 25 eylülde olacak, beyaz esya bosch baktık hesaplattık beğendiklerimizi ama bosch bana cok kaba geldi bir tek buzdolabını beğendim bulaşık makınesi ve çamaşır makinesi hoşuma gitmedi samsungla aynı zaten modellri hemen hemen... Birde LG baktık ama ben hala Arçelik istiyorum ya...

Yaa ben neden hiç yorum bulamamışım tühhh.
Orasını deli gibi istemiştim oysaki neyse kısmet değilmiş :)

Ay kuzum Adam&Eve'ye asla gitmezdim herhalde, kesinlikle bana göre de değil. Evliliğimizin ilk günlerinde kıskançlıktan ölmek istemem doğrusu :KK45:

Ahhh kuzum bir sürü yorumlar var titanic için amaannn olsun canım ya bi sonraki senede ona gidersin nolcak önemli olan balayımız güzel geçsin oteller sabit yerinde duruyor biz gitmek istedikten sonra oooo :))))

Adam&eve mümkün değil sadece havuz başı dansçılar bile yeterli çıldırmam için :)))

Çok güzel çok heyecanlı farklı birşey bu ya :))) canım düğünümüz 25 eylülde olacak, beyaz esya bosch baktık hesaplattık beğendiklerimizi ama bosch bana cok kaba geldi bir tek buzdolabını beğendim bulaşık makınesi ve çamaşır makinesi hoşuma gitmedi samsungla aynı zaten modellri hemen hemen... Birde LG baktık ama ben hala Arçelik istiyorum ya...

canım neden Arçelik, ya lütfen bulaşık makinesini Siemens all harika bir şey :confused: fotografını yolluyorum;

SIEMENS-Bulaşık Makinesi.png

canım neden Arçelik, ya lütfen bulaşık makinesini Siemens all harika bir şey :confused: fotografını yolluyorum;

Eki Görüntüle 1788535

Aaa şimdi farkediyorumda siemens bakmamışız biz :))

Neden arçelikte ısrarcıyım biliomusun kuzum benim istediğim tüm beyaz eşyayı halam aldı arçelikten aynı modellerini ve çokkk memnun hepsinden özellikle buzdolabndan ama benim etrafımda bosch kullanan o kadar çok ki sakın boscha bulasma pişman olursun diyor....

Birde arçeliktede tam set hesaplattık bosch samsung lg.... Bi arçeliğin tam seti hoşuma gitti, birinin bulaşık makınesini beğenmedim diğerinin camasır makınesini illa bi sey battı gözüme....

Aaa şimdi farkediyorumda siemens bakmamışız biz :))

Neden arçelikte ısrarcıyım biliomusun kuzum benim istediğim tüm beyaz eşyayı halam aldı arçelikten aynı modellerini ve çokkk memnun hepsinden özellikle buzdolabndan ama benim etrafımda bosch kullanan o kadar çok ki sakın boscha bulasma pişman olursun diyor....

Birde arçeliktede tam set hesaplattık bosch samsung lg.... Bi arçeliğin tam seti hoşuma gitti, birinin bulaşık makınesini beğenmedim diğerinin camasır makınesini illa bi sey battı gözüme....

:KK64: hımm o zaman Arçelik alabilirsin canım, çok istediysen ve çevren de memnunsa, annem senelerdir Arçelik kullanıyor ama eski kalitesi yok diyorlar çok da dert etme biraz da şans işi, zaten güzel modelleri alacaksın çok dandirik bir şey almadığın sürece hepsi aynı canım ya. Biz Siemens kaliteli dediler gittik 2-3 mağaza gezdik, iyi modelleri belirledik ve en uygun fiyatı veren yerden aldık gitti, 1 gün sürdü beyaz eşya maceramız :KK69: o yüzden çok kafanı karıştırma, yorumlara bakma, Hisar kaliteli diye çeliklerimi Hisar'dan aldım, 1000 tane şikayet var, hepsi öyle, dediğim gibi şans :KK30: heves edip begendiğini al o yüzden :KK51:

:KK64: hımm o zaman Arçelik alabilirsin canım, çok istediysen ve çevren de memnunsa, annem senelerdir Arçelik kullanıyor ama eski kalitesi yok diyorlar çok da dert etme biraz da şans işi, zaten güzel modelleri alacaksın çok dandirik bir şey almadığın sürece hepsi aynı canım ya. Biz Siemens kaliteli dediler gittik 2-3 mağaza gezdik, iyi modelleri belirledik ve en uygun fiyatı veren yerden aldık gitti, 1 gün sürdü beyaz eşya maceramız :KK69: o yüzden çok kafanı karıştırma, yorumlara bakma, Hisar kaliteli diye çeliklerimi Hisar'dan aldım, 1000 tane şikayet var, hepsi öyle, dediğim gibi şans :KK30: heves edip begendiğini al o yüzden :KK51:

Evet evet bu iş birazda şans işi kesinlikle haklısın...

Bak Arçelikte çalıştım fabrikada kalite kontrol yapıyordum örneğin bir ürün banttan geçerken düştüğü zaman hurdaya çıkar günde 1500 ürün çıkarıyorlar 300 tanesi rahat banttan düşüyor müdahale ediyorum hurdaya alın diye, uyarı yiyorum gönder o gider bişey yok onda diyorlar bana....

Eee bu ürün kapatılıp paketleniyor içini biz tüketiciler görüyormuyuz hayır....
Asıl demek istediğim ne biliyormusun mesela sen ve ben ikimiz aynı ürünü aldık diyelim sen çok memnunsun ama aynı üründen ben memnun değilim neden??? Çünkü bana üretimde hasar gören ürün denk geldi...

Beyaz eşya aslında bu yüzden şans işi kuzum...

Bu türkiyedeki her beyaz eşya üretiminde böyle gelişiyor... O yüzden diyorlarya menşei türkiye olan değil almanya vs. Avrupa ülkelerinde üretilenlere ithal ürüne yönelin diye... Aslında çok doğru ama bu bize çok pahalıya patlıyor...

Evet evet bu iş birazda şans işi kesinlikle haklısın...

Bak Arçelikte çalıştım fabrikada kalite kontrol yapıyordum örneğin bir ürün banttan geçerken düştüğü zaman hurdaya çıkar günde 1500 ürün çıkarıyorlar 300 tanesi rahat banttan düşüyor müdahale ediyorum hurdaya alın diye, uyarı yiyorum gönder o gider bişey yok onda diyorlar bana....

Eee bu ürün kapatılıp paketleniyor içini biz tüketiciler görüyormuyuz hayır....
Asıl demek istediğim ne biliyormusun mesela sen ve ben ikimiz aynı ürünü aldık diyelim sen çok memnunsun ama aynı üründen ben memnun değilim neden??? Çünkü bana üretimde hasar gören ürün denk geldi...

Beyaz eşya aslında bu yüzden şans işi kuzum...

Bu türkiyedeki her beyaz eşya üretiminde böyle gelişiyor... O yüzden diyorlarya menşei türkiye olan değil almanya vs. Avrupa ülkelerinde üretilenlere ithal ürüne yönelin diye... Aslında çok doğru ama bu bize çok pahalıya patlıyor...

aynen öyle tatlım ne güzel açıklamışsın :KK9: bizde o yüzden bulaşık makinesini özellikle Almanya üretimi aldık, çamaşır makinesi de satıcı gerek yok dediği için yerli üretim oldu ama aynen anlattığın sebepler dolayısıyla şans işte, o yüzden beğendiğimizi alalım gitsin :KK73:

X