Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa iki model olduğunu bilmiyordum ben sadece görüntüsüne bakıyordum, dikkat edeyim alırken ona. İki kuzenim de öve öve bitiremedi, kendi evlerinde kullanıyorlar. Sen de memnunmuşsun, artık gönül rahatlığı ile alabilirim Teşekkürler canım.
Yaşnız seninkiyle diğeri arasında 400 TL fark var, sanırım diğer modeline yönelicem ben tatlım. Seninki çok phalı olacak bana
Çok teşekkürler canım, haftasonu gidip bende bir bakayım. Süpürge nişanlımın hediyesi olacak öyle anlaştık, bakalım o hangisini derse artık
Merhaba, alt modeline yönelmeyin bence. Aşağıdaki linkten axess kart kullanıyorsanız 50 lira puanla beraber 940-950 civarlarına alabilirsiniz. Gittigidiyor yüzde 5-10 civarı indirim kodu dağıtıyor biraz beklerseniz 900 liranın altına alabilirsiniz.Yaşnız seninkiyle diğeri arasında 400 TL fark var, sanırım diğer modeline yönelicem ben tatlım. Seninki çok phalı olacak bana
Merhaba, alt modeline yönelmeyin bence. Aşağıdaki linkten axess kart kullanıyorsanız 50 lira puanla beraber 940-950 civarlarına alabilirsiniz. Gittigidiyor yüzde 5-10 civarı indirim kodu dağıtıyor biraz beklerseniz 900 liranın altına alabilirsiniz.
Gittigidiyor linki : http://urun.kadinlarkulubu.com/ev-e...toz-torbasiz-supurge-206571803#product-detail
veya n11den 1000 liraya alıp 50 lira bonusla (bonus kartınız varsa ) 950 ye alabilirsiniz. Ayrıca 1 liralık bir şey daha ekleyip 111 ile indirim kuponu kazanıp(1000 lira alışveriş üzerine 111 tl kupon veriyor) daha sonraki 700 lira üzeri alışverişinizde kullanabilirsiniz. Bahsettiğim bu fiyatlar 6 veya 9 taksitli vade farksız fiyatlardır. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim. Ben de alacağım ama birkaç ay daha bekleyim de garantisi boşa dolmasın diyorum.
n11 linki: http://urun.n11.com/elektrikli-supu...arathon-ultimate-elektrikli-supurge-P78339290
Siz bilirsiniz ama bu düşünce bence mantıklı değil. İnternetten alışverişi ne sıklıkla yapıyorsunuz bilmiyorum da ürün elinize ulaştı beğenmezseniz veya hatalı çıkarsa doğrudan iade eder veya değişim istersiniz zaten siz onaylamadan verdiğiniz para satıcıya gönderilmiyor. Mağazadan alsanız servise yönlendirecekler veya servis raporu bekleyecekler ona göre değişim iade yapacaklar. Artık yasalar daha çok tüketicinin yanında koşulsuz iade hakkınız var zaten bir ay sonra nereden alırsanız alın muhatabınız philips yetkili servisleri. İnternetten alışverişe biraz daha güvenmemiz lazım toplum olarak. Genellikle internetten alışverişe veya sanal alışverişe tv reklamlarında çıkan 100 liraya s5 reklamlarından 300 e iphone 6 sitelerinden başlanınca haliyle her şey hüsran oluyor :)Teşekkürler, ama bu kadar büyük parçaları internetten almak içime sinmiyor. artık bir miktar fazla vererek, içim rahat bir şekilde almak istiyorum.
Siz bilirsiniz ama bu düşünce bence mantıklı değil. İnternetten alışverişi ne sıklıkla yapıyorsunuz bilmiyorum da ürün elinize ulaştı beğenmezseniz veya hatalı çıkarsa doğrudan iade eder veya değişim istersiniz zaten siz onaylamadan verdiğiniz para satıcıya gönderilmiyor. Mağazadan alsanız servise yönlendirecekler veya servis raporu bekleyecekler ona göre değişim iade yapacaklar. Artık yasalar daha çok tüketicinin yanında koşulsuz iade hakkınız var zaten bir ay sonra nereden alırsanız alın muhatabınız philips yetkili servisleri. İnternetten alışverişe biraz daha güvenmemiz lazım toplum olarak. Genellikle internetten alışverişe veya sanal alışverişe tv reklamlarında çıkan 100 liraya s5 reklamlarından 300 e iphone 6 sitelerinden başlanınca haliyle her şey hüsran oluyor :)
Görmeden almak bir risk bunun için ben teknoloji mağazalarında görüyorum veya göremeyeceğim bir ürünse internnetten alıp evimde deniyorum beğenmezsem doğrudan kutusuna koyup iade ediyorum bu çok daha sağlıklı oluyor bana göre. Çünkü burada bir mağazadan alsam alırken mağazada kontrol edip evde içime tam sinmese de iade alırlar mı almazlar mı diye veya tanıdıksa ayıp olur mu filan diye düşünmüyorum. Ve mağazaya göre yüzde 50 lere varan bir indirimle ayağıma geliyor ürün. Teknoloji mağazalarında da benzer fiyatlara bulabilirsiniz sadece tanıdık mağazalarda pahalı diye alt modellere yönelmek yerine internetten üst modelin alınmasını doğru bulduğum için yazmıştım ilk olarak bu sayfaya. Vatan varsa 1100 liraya oradan da alabilirsiniz hayırlısı olsun hakkınızda( ürünün kapalı kutu olmasına ve daha önce teşhir ürünü olarak kullanılmamış olmasına dikkat etmekte fayda var.İnternetten çok sık alışveriş yapıyorum, ütümü, mini süpürgemi, mutfak robotumu, küçük bir çok aksesuarımı internetten sipariş ederek aldım ama süpürgemi ve beyaz eşyalarımı görüp alarak almayı tercih ediyorum, garip bir takıntı ama kendimi böyle daha iyi hissedeceğim, içime sinecek hepsi bu
İnternetten çok sık alışveriş yapıyorum, ütümü, mini süpürgemi, mutfak robotumu, küçük bir çok aksesuarımı internetten sipariş ederek aldım ama süpürgemi ve beyaz eşyalarımı görüp alarak almayı tercih ediyorum, garip bir takıntı ama kendimi böyle daha iyi hissedeceğim, içime sinecek hepsi bu
Evet canim denedim benim icin supurge alirken ilk öncelikle cekim gücü ardindan sessiz olmasi cok önemli idi, çekim gücü cok güzel (2400 watt vacuum clean) elin resmen yapisiyor hortuma haliyi supururken kullanilan aparatları özel yapmislar haliyi cekip almiyor sadece üzerindekileri dibine kadar çekiyor dyson sisteminde yapmislar buda bence cok guzel bir özellik, haliya yapisan baslikla savasmak kadar berbat bir sey yok...
Ses olarak en yüksekte calistirdiginda bile sesi cikmiyor gecenin bir yarisi birsey dokuldu kirildi diyelim rahatlikla mudahale edebilirsin...
Kablo uzunlugu gayet yeterli kisa bir kablosu yok buda önemli bir unsur...
Acip kapatmak için sürekli egilmek zorunda degilsin kol kisminda uzaktan kumanda sistemi var....
İlk izlenimler olarak kuzenin gibi bende cok memnun kalarak aldim ürünü canim...
Yalniz bu ürün iki çesit ona dikkat et dış görüntü olarak birbirinin aynisi fakat biri ekstra daha fazla çekiş gücü yüksek...
Benim aldigim model bu canim çekiş gücü yüksek olani...
FC9912/01 2400 watt vacuum clean
Bu iki ayrımı bende bilmiyordum maraton ultimate tek çesit zannediyordum buradan bir kac arkadas supurgen piyasada daha ucuz cok pahali almissin deyince kafama takildi sordum ve bu ürünün iki çesit oldugunu ögrendim bir tanesi 1100 tl digeri 1400 tl aradaki 300 tl fark çekim gücü ekstra yüksek olan imiş.... Alacaksan Buna dikkat et canim...
gizemcim çok teşekkür ederim canım bizimle bu değerli bilgileri paylaştığın için sayende kafamda netleşti artık elektrik süpürgem phılıps düşünüyordum ama modeline karar verememiştim araştırma aşamasındaydım sayende onun da kararını verdim
Ne demek canim benim burada birbirimize destek olmak icin variz, sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Birkez daha soyluyorum bak aklinda bulunsun muhakkak, maraton ultimate 2 çesit görüntü olarak birbirinin aynisi fakat özellik farkli buna kesinlikle dikkat et canim....
Kızlarrr aldım ben süpürgemi, tatlım aynı modeli aldık nişanlımla üstelik kampanya vardı, 1.100 TL ye aldık, internetten sipariş vermek zorunda da kalmadık
Ne demek canim benim burada birbirimize destek olmak icin variz, sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Birkez daha soyluyorum bak aklinda bulunsun muhakkak, maraton ultimate 2 çesit görüntü olarak birbirinin aynisi fakat özellik farkli buna kesinlikle dikkat et canim....
Canım hem nakit fiyat hemde beyaz eşyalarımızı da aynı yerden aynı alda aldık, toplu indirim yapıldı o nedenle
gizemcim çooook teşekkür ederim canım kesinlikle tavsiyelerini dinliycem canım şöyle bikaç aya kadar çeyizime nasipse eklemeyi düşünüyorum bende bimeks te vatan da gold da vs de indirim takibindeyim