- Konu Sahibi ozelss_0510
1,5 yıllık evliyim 1 yaşında bir oğlum var çalışan ve çok iyi işi olan biriyim .evlendiğimizden beri eşimle sürekli tartışırız birçok konuda ne benim aile nede eşimin ailesi karışmaz bilirler sürekli kavga ettiğimizi ama hiç konularımıza mutabık olmamışlardı taki eltim kaynanamlara bizim çok sorunumuz olduğumuzu ve sorunun eşimin ailesiyle (yani kendi kaynanasıda oluyor)ilgili olduğunu söleyene kadar bir güm kaynanamlar annemlere ourmaya geldiler ama niyetleri başkaymış bizde eşimle o sıralar kavgalıydık eşimin küsme huyu vardır ve ve bazen 1 ay süre buda öyle kavgalardandı kaynanamlar annemlere gelmiş bizide çağırdılar bir gittik gergin bir ortam kaynanam anneme çıkışmış ne bunların derdi ne diye kavga ediyorlar diye annemde bilmiyorum demiş neyse biz oraya gidince birden ortalık alevlendi ve kavga oldu konu kaynanamın oğlunu benden ve ailemden kıskanması eşim aileme çok düşkün bunu hiç kaldıramadı ve benimle sürekli yarışıyor ordan burdan derken kaynanam birden dedkiki anneme sen hep çocuğa bakıyosun hemde şikayet ediyosun ben bakarım seve seve hemde hiç şikayet etmem dedi biz dumur olduk ailecek ki oğlu benim ailemde ilk torun müthiş derecede bağlılar oğluma sadece söylediği durmuyo koşturuyor yemek yemiyo diye söyledikleri ki bunu anne babası olmamıza rağmen biz bile bazen söylüyoruz.birde ben zaten gelin almadım oğlan verdim dedi artık bardağı taşıran son damlaydı ve kavga kıyamet gittiler o günden sonra ben ailemi hiç görüştürtmedim kaynnamlarla eşimde saygı duydu bana ama ben gittim hep konuşmuoyrlardı ama saygıda kusur etmedim sadece o gün biraz sesimi yükselttim oda eşimin teleonuna bkıyorum diye bana bakamazsın dedi bende kocamsa bakarım sen karışamazsın anne dedim aramıza girmeyin dedim bunlar söylediklerimki eşim benim herşeyimi öğrenmek ister telefonuma oda bakar annem o günden sonra bir daha birdaha çocuğun olursa ben bakmam bu kadar iyilik yaptım yaranamadım kesinlikle benden bişey beklemeyin dedi ki annem doğum zamanında bize maddi olarak çok yardım etti neyse şimdi yine hamileyim ve annem asla bakmam diyor ben de eşime dedim ki annen baksın kaynanam 60 yaşında ve şeker tansiyon kalp herşey var eşimde tamam dedi neyse haberi vermek için gittik çok sevindiler hepsi fakat tek soulan soru şuydu kim bakcak sesimi çıkartmadım eşim söylesin diye ben yüzgöz olmak istemiyorum eşimde söylemedi ama çok sinirlendim çünkü bu çocuğu doğurup doğurmam buna bağlı kaynanam bakmazsa aldıtmam gerek.ertesi gün görümcem aradı bende öylesine aradı sandım sorduğu soru annene söyledin mi kaynım aradı aynı gün söyledin mi diye sinirlendim bende eşime tel ettim annene hemen söyle bakcak mı bakmıcak mı o gün söylmeliydin biliyorsun annenden başka bakcak yok dedim (bakıcı tutamayız çünlü yüklü bir kredi ödüyoruz) oda sert bir şekilde tel açar söylerim dedi sizce nasıl bir yol izmeleyim bundan sonra