- 20 Haziran 2017
- 1.117
- 4.239
-
- Konu Sahibi sivastrabzon
Teşekkür ederim sıcak hislerinize..Önerim yok ama sabrınız ve özveriniz için tebrik etmek istedim.
Her şey gönlünüzce olsun..
biraz hastalığı kullanıyor gibi geldi bana
Sizi seviyor bence ve yanında olmanızı istiyor.allah şifa versinBaşka erkek çocuğu yok, eşime aşırı düşkün, hep öyleydi. Bir de onlarda küçük çocuk da var onlar her an düşecek, bir şey olacak diye hep diken üstünde, seslerini de kaldıramıyor sanırım. Ama benden de çocuk istiyor
Allah rahmet eylesin.. Çok üzüldüm, ama işte bizler bilemiyoruz onlar ne hissediyor, ne istiyor.. Bilmek bile bazen yetmiyor, ben mesela kısmen biliyorum belki..Senin zamanında bu kadar bilinen bir hastalık değildir. Benim bazı şeyleri bilmem de bana yetmediği oluyor bak.. OKula gitmeyip baksan ne değişecekti? Belki bir iki sene fazla yaşardı ama bitkisel hayat gibi onlarınki biraz da.. Sana ölümsüz duyguları hatırlattığı için üzüldüm..
Çok teşekkür ederim..Sizi cok tebrik ediyorum Allah razı olsun sizden benim bildiğim ve ise yarayan bir sey onericem oyuncak bebek alin onu benimseyip onunla oyun oynayabiliyorlar buyuk bir bebek cok rahatlatabilir sizi umarim işinize yarar bir yakınımda ayni sekilde rahatsiz bebek odak noktasi salliyor uyutuyor yemek yediriyor vs
Allah yar ve yardimciniz olsun saygilar sunuyorum size
Allah cümlemize kolaylık versin..Canim ya ayni durumbizdede var kayinvalidem 75 yasinda beni bile tanımıyor gidicem diye tutturuyor
Hem cift tarafli baston hem psikolojik hasta hem alzeymer baslangici vs
Bende cok yıpranmıyorum
Ama ojadar cocuk ki ona kiyamiyorum elimden gelmiyeni bile getirmeye califiyorum oyleki dunyada sabir ettigim tek sey.
Napalim rabbimin emaneri diyip sabir ediyor ve yaslanmaktan korkuyorum.
Estağfurullah.. Eminim bu düşüncelerle siz de aynısını yapardınız..maşallah sana eli öpülesi kadınsın.
Beni de surekli gozleriyle takip ediyor, rahatsızliğindan mı? Evet, ben olmadığında beni de sürekli soruyor, yanında olmayışıma kendine göre olumsuz anlamlar yüklüyor..Alzheimer hastalarına tek başına bakmak çok zor.Annem babanneme bakmıştı.
Babaannem annem mutfağa gidince gidip arkasından annemi izlerdi.
15 gün bir işimiz nedeniyle ablam bakmıştı hep annemi sayiklamis, dönüşte annemi gördüğünde boynuna sarılıp ağlamıştı.Annem çok zorlanmıştı ama bebek gibi de bakmıştı.Son 1.5 senesi zorluydu çok.Şimdi geçti gitti.İyi ki sabretmişim diyor.Cennette alır mükafatını inşallah.
Kesinlikle tek başına bakılmamalı böyle hastalar.Dönem dönem dinlenmelisiniz.Bir şekilde bu sağlanmalı.Allah kolaylık versin.Herkes bakamaz takdir ediyorum ne güzel insansınız..