- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi sivastrabzon
Evet aynı sorular, aynı kurgular, kendi kurgusuna kendi inanıp bizi de ikna etmeye çalışması, aksi olduğunu iddia ettiğinde gücenmesi.. Çocuktan daha zor..Canim bizim akrabalarda da var alzeimer olan bir kac kisi evet yalniz kalma korkusu var genel ozellik benim kanim .Cunku ölüm korkusuna dönüşüyor soylemeseler de .Cok cok yasli olan nine onceleri gunduz biriyle kaliyor gece hapla uyuyordu simdi gece uyumuyor ve isin kötüsü gece biri elini surekli tutmak zorunda .Birakinca bagirmaya basliyor ya da beni bunlara birakmayin vs tarzinda cumleler sarfediyormus .Cok zorlandığını tahmin edebiliyorum ayni soruya aksama ladar cevap vermek zorunda kaliyorsun 0 3 yas grubu bir cocukla ilgilenir gibi .Ama sabret mükafatını alacaksin Allah in izni ile .Allah kolaylik versin
Amin, Allah razı olsun..Allah yardımcınız olsun, gösterdiğiniz hassasiyete de sabrınıza da hayran kaldım gerçekden, herkesin yapabileceği kaldırabileceği bir durum değil. Rabbim gücünüzü sabrınızı artırsın,inşAllah her iki dünyada da mükafatını fazlasıyla alırsınız.
Gozleri goruyor eli tutuyorsa eline iki sis tutusturabilirsiniz duz orgu yapsin .Terapi gibi olur onun icinEvet aynı sorular, aynı kurgular, kendi kurgusuna kendi inanıp bizi de ikna etmeye çalışması, aksi olduğunu iddia ettiğinde gücenmesi.. Çocuktan daha zor..
Güzel dileklerin için teşekkürler..
Yok, malesef, ellerini kullanamıyor yeteri kadar.. Tırnaklarını kendi kesemiyor, bazen yorganın ucunu bulup üstüne çekerken bile zorlanıyor.. Nörolojik sorunu var, ondan sanırım..Gozleri goruyor eli tutuyorsa eline iki sis tutusturabilirsiniz duz orgu yapsin .Terapi gibi olur onun icin
Maalesef, görümcelerime örnek verdim hatta komşunun bakıcısndan, ''karşılayamayız'' dediler..durumunuz varsa sürekli ilgilenecek arkadas olacak bir yadımcı alsanız yatılı daha iyi olur size de destek olur kendisine de arkadaşlık eder
hastalık hakkında bilgim yok, ama çocuklar evde hasta biri olmasından çok etkileniyor, kızın şuan ve ilerde etkilenebilir yani
işiniz zor
Yok, malesef, ellerini kullanamıyor yeteri kadar.. Tırnaklarını kendi kesemiyor, bazen yorganın ucunu bulup üstüne çekerken bile zorlanıyor.. Nörolojik sorunu var, ondan sanırım..
Evet his kaybi olabilir. Insallah gorumceleriniz destek cikar da biraz rahatlarsınız
Teşekkur ederim..Ne güzel bir insansınız :)
Maalesef.. Degil dısari baska bir odaya bile gitmek istemiyor. Wc sadece, bir de banyo.. Komşular arada çagiriyor, onlarla guzel vakit geciriyor o kadar.. Ben sadece sabah geç kalktiği icin kizımla okula kadar gidip bir hava alıp yürüyorum.. Aslinda uykuda geçirdigi vakit de çok ama uyanıkken yanında birinim istiyor, gözleri arıyor...hergün biraz disari ciksaniz? temiz hava yorar eve gelince uyur bi kac saat?
esine düskün sonucta sana degil.. ama bakan sizsiniz...Başka erkek çocuğu yok, eşime aşırı düşkün, hep öyleydi. Bir de onlarda küçük çocuk da var onlar her an düşecek, bir şey olacak diye hep diken üstünde, seslerini de kaldıramıyor sanırım. Ama benden de çocuk istiyor
karsilamiyorsalsr sizde bakmayin.‘Bulmudlar sizi... bir ay herkes dönüsümlü baksinMaalesef, görümcelerime örnek verdim hatta komşunun bakıcısndan, ''karşılayamayız'' dediler..