bunaldım çıldıracağım....

Ilk olarak anneni ezdirme bence. Iyi yapmis bakmayarak cocuga. Benim annem 7 sene bakti yaranamadik kimseye.. Emin ol annen ne yaparsa yapsın yaranamaz, begenilmez.

Ya kayinvaliden kendi evinde baksin ya da krese ver. Cok cok calismak zorunda degilsen birak isi kendin bak hatta cocuga.

Annen başlangıçta sizde fazla kalmış.40 gün bana çok fazla geldi.Aynı şehirdeyseniz 3 gün hadi bilemedin 1 hafta yeterdi.
Sonrasında da sen çalışana kadarki kalışları gereksiz yüklenme olmuş.
Sen belki samimiyetinden annene getir götür yap et demiş olabilirsin.Eşin bu yüzden anneni hizmetçi veya bakıcı gibi görmeye başlamış galiba.O aradaki mesafeyi saygı çerçevesini sen belirlemeliydin.
Annen küsmüş,yakında kayınvalidenle tartışırsın o da küser.Siz en iyisi bakıcı veya kreş düşünün.

eşinizin annenize yaptığı büyük saygısızlık keyfini bozupta annenizin oturduğu yerede gitmiyor aman bırak kalsın kadının canın çıkmış nerdeyse siz iyi olun diye.k.pederinde gerçekten saygısız k.valdeniz o kadar evi karıştıyorsa eşinede kahve yapabilirim sanırım.oğlumu kreşe vermeye kıyamıyorum diyorsunuz ama başka yol ne peki?ya devam edicekseniz sizin hayatınıza karıştırmaya yadaa kreş başka yol yok.

Yazık annenize üzüldüm o kadar baktı etti o adamı paralarm valla anneme öyle davranacak he bırakırım işi felan eşek gibi çalış bak bize derim iyilikden Maraz doğar zaten. Sizde hem bırakmam krese diyorsunuz o zaman işi bırakın kV bakarken memnun deme Eşiniz şu adamları varya görüp kanıyorz en başta sonra bi farklı oluyolar sinir oluyorum bu gibi konulara . Annenızin hakkını ödeyemezsiniz Eşiniz çok günaha girmiş helallesmëleri lazım siz de arayı bulun para daha mı önemli işte annenizn kırgınlgi bi ömür sürecek. Kw de övün sun artık ben büyüttüm diye ben olsam ya benim annem yada hiç hem onu beğenmedin bende onun bakmasını istemiyorum işi bırakıyorum derdim.

annenize yada kayınvalidenize güvenerek mi yaptınız çocuğunuzu.

kayınvalideniz oflayıp puflayabilir torunu diye bakma yükümlülüğü yok ki kadının.

eşinize en büyük cevapta işten ayrılıp evinizde çocuğunuzla sizin ilgilenmeniz olur.

çalışsın ödesin evin gelirlerini madem annenizi beğenmiyor. sizde çocuğunuzla ilgilenirsiniz kayınvalide derdi de ortadan kalkmış olur.

Ayni benim kaynvaldm biktirdi beni biktirdi Allah yardim etsin canim

Allahını seven çocuğu kaynanadan alıp kreşe versin.Tililililililiililililililililil konunun sonunda kafamda huni belirdi ayol bu ne böyle.Vallahi kreşe ver arkadaşıııııııııımmmm kreşe ver.Evin yakınlarında güzel bir kreş bul kreşe ver.Bahanesi hazır ''çocuğum gelişme çağında arkadaşı paylaşmayı bilsin arkadaşları olsun'' vs. Yoksa ben okurken huniyi taktım senin çıldırman çok normal gözün döner kesiverirsin kaynanayı.Gerçi bunları dinleyen hakim sana ceza vermez zaten bence.Hey gidi be.

Mavi gozlu sarisin ne alaka? Esmer olsa gonderirdin galiba..
Buyuk krizler yok ortada; can sıkıcı durumlar olsa da

Annenizin bu kadar yıpranmasına müsade etmemeliydiniz kesinlikle, o ne kadar isterse istesin bu kadar uzun süre sizde kalmasına izin vermicektiniz. Onın yorulmasına yıpranmasına müsade etmişsiniz resmen, yani sizde kalırsa yemekte yapar temizlikde.. çocuğu ona bırakıp almalıydınız uzak bile olsa, 1 hafta sizde kalıyosa 1 haftada çocuğu alıp bırakın.. Ayrıca kimse sizin çocuğunuza bakmak zorundada değil, anneniz baktı diye kv bakmak zorunda değil.

Bi yaştan sonra zaten kafa kaldırmaz, ofluyo pufluyo yoruldum oram buram ağrıyo dedi diye alınganlık yapmaya hakkınız yok bence. Çünkü gerçekten yoruluyodur, bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasınız. Çamaşır atma olayıda abartı geldi bana, anne bi daha beni ara dersiniz olur biter, nolurki sizde yıkasa, zaten çocuğa bakıyo vakit kalmıyo olabilir yıkayıp kurutmaya. Aileleri bu kadar içinize sokmanız yanlış. Çocuğu kreşe verin kimseye bu kadar yük olmayın.

Eşinizin yaptığı çok büyük terbiyesizlik, hazmedilir cinsten değil.

Ya ben her şeyi geçtim de kayınpeder benim anneme kahve emri verecek ya o fincanları tek tek geçiririm boğazından. (Büyük konuşmuş olmayayım da)
Sonuçta anneniz de o evde misafir. Karısından istesin kahveyi.
Yine çok sinirlendim.
Eşinize de sayardım da neyse.
Siz de çok sabırlıymışsınız vesselam.

sarisin mavi gozluleri krese almiyorlar mi?
tamam esin annene terbiyesizlik yapmis ama sende onun annesine yapmissin. kadin çocuğuna bakiyor makineni deterjanini kullanmasina bile laf etmissin birak cocugunun hatrina tenceren tabagin baska yerde duruversin oglunun yasi gelmis. krese ver niye bu kadar karsisin krese anlamadim. ii bir kres bulursan. hem profesyenelce cocuguna bakarlar hem faaliyet yaptirirlar.

Anneniz gercekten cok iyi birisi onun kiymetini bilin ve hakkini verin. Esinizin öyle davranmasi benide cok üzerdi...
Maddi durumunuz iyise cocugu kreşe verin ya da calismayin. Böyle kv cekilmez annenize bile kaynanalik yapmis. Hele öyle kp düsman basina gercekten cok saygisizlar

Calisan bi kadin icin ciddi zor segler en kotusude ev duzeninin bozulmasi sana onerim kres...cocugunun yasi kac bilmiyorm ama eger uc yasnda falansa yolla cok raht edersin kimsede karisamaz ewine fln

SouvveniR

benim oglum 2 yasinda sabah 8.30 aksam 18.30 arasi krese gitti, hafta ici her gun. ne yaz ne de kis tatili olmadi, cunku benim bayram gunleri dair mesaim vardi. cocugumda hicbir negatif davranis gozlemlemedim. "cocugu nasil yuvaya-krese vereyim" hirkasini cikarip atin uzerinizden evvela...

sonrasinda da anneniz ile kayyum valideyi de mukayese etmekten vazgecin. su bir gercek ki ayni eylemi anneniz yapsa vereceginiz tepki ile kayyum valide yapsa vereceginiz tepki bambaska olacaktir. ki bunda abes bir durum yoktur, cogumuz boyle davraniriz. dolayisiyla elma ile armut arasi islem yapmak gibi oluyor bu mukayese. vazgecin.

benim evime ben yokken kimse giremez. esimin annesi giremez. cocuk bakiyorsa, benim yatak odamda bakmiyor ya, yatak odama da giremez. en basta kurallarinizi - sinirlarinizi hissettirseydiniz butun bunlar olmazdi.

ve ayrica.

esiniz tam bir terbiyesiz. benim esim anneme "siz" disinda bir hitapta bulunmamistir daha. baskalarinin yaninda azarlamak ne demek? insan cocugunun dadisiyla bile saygi cercevesinde iletisim kuruyor... ancak dunurune hizmetci muamelesi yapan babasini gorunce yadirgamamak lazim esinizi. yazik. yerinizde olsam cocugumu bu insanlardan mumkun oldukca uzak tutardim mezhepleri-mesrepleri benzemesin diye.

Sarışın mavi gözlü olunca kreşe almıyorlar mı
Yaşadıklarınız büyük sabır gerektiriyor gerçekten. Ben sizin kadar katlanamazdım herhalde.
Ya kreşe vereceksiniz ya da işten çıkıp kendiniz bakacaksınız. Ya da bu şekilde devam edecek.
Rahatsız olduğunuz yerleri söyleyin bence kv ye.
En başta yatak odasını kilitleyip işe gidin mesela girmek isterse giremesin
Eşiniz de çok saygısızmış. Benim anneme o şekilde davranacak kv ile postalamıştım onu da.

ya tamam yatak odasi ozeldir falan ama cocuguma bakan bir kadin yatak oda girse noluyo ki. yatagini ortersin tamam. dolaplari acsa baka nolur ki. ben gercekten bunu anlayamiyorum. biri bana anlatsin. tamam orada isi olmayabilir ama kapi kitlemek bunun icin cingar cikarmak falan bana cok abarti geliyor. bizim bakiciya 1000 tl gibi bir para verdigimiz, bu kadinin bedava baktigida dusunulunce evi bu kadar sakinmak gercekten abarti.

Tek bir şey sorayım
Anneniz kendi evinde vakit bulamadığı için çamaşırlarını sizde yıkamaz istese kvalidenize davrandığınız gibi mi davranırdınız, yoksa aaa tabi anne yıka mı derdiniz ?

Biraz taraflı yazmışsınız sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…