Bunaldııımmm.. Kocamın Ailesiyle başım dertte

O zaman ağzı sıkı aileden birileri olabilir.Dayı,amca,tabi varsa abi abla önceliklidir.
Kimse arkanda olmazsa çok çekersin canım ya.

Cok uzuldum, hele o evinizde yiyip icip sonra abisinin yuvasini dinamitlemeye calisan, abisine kari kiz ayarlamaya calisan o kayniniza diyecek kotu siz bulamadim..

mazlumun ahi diye bisey vardir bilirmisin, iste o yerde kalmaaaaaaaazzzzz...
kalmadı zaten. kır arkadaşını hamile bıraktı. köpek gibi seviyodu. ailesi öğrendi. kızı alıp kaçırdılar bebeği aldırdılar. kavga gürültü. şimdi kıza hiç bi şekilde ulaşamıyor. öldü mü kaldı mı evlendimi haberi yok. ruh gibi yaşıyor.

O zaman ağzı sıkı aileden birileri olabilir.Dayı,amca,tabi varsa abi abla önceliklidir.
Kimse arkanda olmazsa çok çekersin canım ya.
amcam yok.yengem sağolsun aileyle arasına girdi. şu an ölüm döşeğinde arayamıyoruz. cenazesini bile vermem diyor. dayım zaten yok. hala desen ağzı sıkı değil. arkadaşlarıma anlatabiliyorum sadece. eşim durumun farkında eğer babam duyarsa bunun geri dönüşü olmaz o yüzden olay daha fazla büyümüyor ya. babamın haberi olmasada varlığı arkamda hepside bunun farkında

aman Yarabbim 18 aylık evlilikte anladım kadarıyla 3 kez ev taşımışsınız ve ailesi yardım etmemiş madem kardeşlerine çok düşkünler gelip yadım etselermiş .. ben Türk eşim Kürt ailelerden uzakta oturuyoruz ama yılda bırkaçkez bir aradayız sağolsunlar beni el üstünde tutarlar kendi ailemden farkları yoktur ... bunun zihniyetle , ahlakla , terbiyeyle , akılla , ilğisi var yok çirkinmiş sanane gönül kimi severse güzel odur acaba görümcelerin neye benziyor merak ettim... kaynına ne demeli ne demek ya kardeşini arayıp sana laf edip kızla tanış diyecek höst derler adama ...görümcen sana küfür ederken kocan armut mu topluyordu sen de adam dıye yanında gezdir .. çıkarıp sana para mı verdıler cezayı öde diye .. basıretsiz senin kocan bu belli ... buyuk lokma ye buyuk soz tme demişler konuşmam görmem deyip arkandan nıye iş çeviriyo sen mı dedin konuşma dıye sankı ... insanın kocası mert olmalııı ... benden sana tavsiye kendinizi başka bir ile taşıyın yoksa sana da aile hayatınada denmedik kalmayacak hep üstüne gelecekler olur olmaz seylerden canın sıkılıcak ... bebegın için güçlü ol dik dur .. her olayda hastanelik olma ..

astımım var benm bide hamilelikte panik atak çıktı. kocam her olaydaonalara ağzının payını verdi yalan yok. eli armut toplamadı. ama sonunda gitti yine hiç bişe olmamış gibi görüştü. başlarda sen istersen görüş beni muatap etme dedimama son olayda nadire denilen dengesizle görüşmeni istemiyorum dedim oda tmm ölse cenazesine gitmem dedi ama msj ve arama kaydı gördüm dün gece... evet 3 kez taşıdım ev. ilk evimden ısıtma sorunu nedeniyle ikincidende koku nedeniyle taşındım. lavabosu kokuyodu hamileydim içim almıyodu.

yuhh yani yuhh sen bu tımarhanelik delileri niçin neden çekiyorsun

biri evli barklı abisine kız ayarlamaya kalkar bir ağıza alınmayacak küfürler hakaretler eder

eşinde de iş yok senin kusura bakma da onlardan farkı yok hamile karısına bu kadar işkence ettirebildiğine göre

Mutsuzluk veren,zulmeden kisilerede mevlam rahatlik vermiyor zaten..

Ama insan kahroluyor ister istemez, o kadar iylik yap, karsiligi bu..

ehliyeti olmayan adam motorla trafiğe çıkarsa olacağı o senin uğursuzluğunla ne alakası var

abisinin kafasızlığı

ne cahil ne boş konuşan insanlar bunlar

yorum bile yapamıyorum o aileye yaranmak mümkün değil

Sen o adamı koca diye koluna mı takıyorsun...ilginç..

Siz için ne kadar kolay silip atmak ama evlilik dediğin mucadele gerektirir.
Evet eşi hatalar yapmış ama kim hata yapmıyor kocası genel olarak iyi niyetli zaten hanım efendi buna dayanarak sabrediyor.
İşte insanlar böyle ayrılma meraklısı oldugu için boşanma oranları yüksek tahammül sıfır.

eşinizin kardeşi gelecek abi sana kız buldum bir görüş diyecek,kız kardeşleri o....bu diyecek ,herkes sizi bitirmeye programlanacak,kocanız biblo gibi durup hayatına devam edecek..ben bekar değilim kocayı boşamak kolay olsun bana ama buna tahammül eden kadına diyecek lafım yok..en sevilmeyen hak boşanmadır..bu da çok sağlam bir gerekçedir..
size sormak istiyorum kimsenin boşanmasını istmeyiz de ,sizin kriterlerinize göre hangi durumda boşanılmalıdır?

Ayy resmen sorun çıkarmak için dünyaya gelmiş bu insanlar ya bir sürü hakaret laf bir de yüzyüze bakılıyor falan iğrendim valla. Eşine yaşadıklarını söyle ailesinden kimseyle görüşmek istemediğini söyle ya onlar ya ben de bakalım ne yapacak.

Acilen bosanmali bunu kendisi olxa
olsa ceker mi o mucadeleci bayana sormak istiyorum sikinti maddi olur mucadele edersin namusuna kadar dil uzatmislar mucadeleymis donuna kadar alma mucadelesi verirse daha hayirli olur

Yani okurken daraldım. Ne diye kendini ezdiriyosun. Kürt türk değil erkek tarafı genelde gelini istemez. Kocanıda boşa gitsin benim manyak kaynanada bana takmıştı eşime boşanalım dedim şimdi süt dökmüş kedi gibi oldu. Bu dünyada iyilik yapmayacaksın her an saygısız ol o zaman senden kıymetlisi olmaz

boşver canım sen kendi hayatına bak.
bana çekememezlik kavramını açıkla deseler 'eltiler görümceler' derim...
ben eltime 2 sene baktım.kocası cezaevine girdi.
abartısız söylüyorum kendi çocuguma ne aldıysam onunkine de aldım.
kocası çıktı bize düşman oldu.
Arkamdan atıp tutmalar işe başladım diye çekememeler.
Aynı binada oturuyoruz ve ben yaklaşık 1 senedir görüşmüyorum.
Direk kestim ilişkiyi. muhattap olmuyorum.
Beni görünce yüzüme bile bakamıyor.sende öyle yap.
Allah'a havale et gerisini bırak.ne halleri varsa görsünler.eşinle çocugunla mutlu olmaya bak.Ben öyle yaptım çok da mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…