Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adam zaten her gün arayıp soran ilgilenen biri değilmiş ki bunda sinirlenicek bir şey yok.
Öyle flört ediyor görüşmek istemiş arada da .
Biraz rahat olun bence.
Adam sanki sevgili olup yari yolda bırakmış gibi öfkeye gerek yok .
Ben olsam bu saatten sonra yazarsa aramayinca işin çıktı diye düşündüm başka bir plan yaptım başka zaman görüşelim der geçerim yani
Yani dün netlestirmissiniz aslında.
Bazı insanlar çok fazla mesaj atmaktan hoşlanmıyor ben de pek sevmem.
Dün netlesmese durum haklisiniz derdim de ben takilacak pek bir şey göremedim.
Buluşmaya gidip nasıl vakit geçirdiğime keyif alıp almadigima odaklanırdim ben olsam.
Aynısı başıma geldi benim sehrime gelecekti gelmedi mesaj da atmadi.Hikaye paylastim yine bir sey yok bunu da ikinci kere yapinca ben engelledim.Biraz ergence olabilir ama sinirlerim cok bozuldu.Engellemeseydim aklim kalir beklntim bitmezdi
Aynısı başıma geldi benim sehrime gelecekti gelmedi mesaj da atmadi.Hikaye paylastim yine bir sey yok bunu da ikinci kere yapinca ben engelledim.Biraz ergence olabilir ama sinirlerim cok bozuldu.Engellemeseydim aklim kalir beklntim bitmezdi
Benim de başıma gelmişti, buluşalım diye konuştuğumuz gün, arayıp sormamıştı ertesi gün şey demişti, ben seninle buluşmak istediğimi söyledim, niyetim isteğim belli, senin yazman gerekirdi demişti :) ama benimki alkolik asosyal biriydi, tanıdıktan sonra anladım. Büyük ihtimalle içti uyudu o gün, uğraşamam şimdi demiştir buluşmak için. Yani pek umursandığınızı düşünmüyorum.
Bana da aynını demişti aylar sonra konuştuğumuzda :) belki cidden o beklentiye girmiştir senin piremses de benim ki girmiş çünkü; aynen öyle, buluşmayı ben teklif ettim, gününü de senn programına göre ayarladık bi zahmet sen yazsaydın o gün de demişti çoook isabet olmuş yazmamam, böyle durumlarda tepkisizlik en iyisi cidden
Kızlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Buluşma bitti. Gayet iyi geçti keyifli vakit geçirdik. Eve bıraktı sonra ayrıldık. Yüz yüze muhabbet daha güzeldi. Ortak konulardan vs konuştuk. Bundan sonra ki süreci de bilemiyorum artık :) herkese iyi geceler