- 6 Aralık 2018
- 6.693
- 15.592
- 248
- Konu Sahibi Blackmoonn
Yaa sormayın daha neler neler yaptı da boşverin. Allah'tan kurtardık kızı sonundaAy bu çok fenaymış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sormayın daha neler neler yaptı da boşverin. Allah'tan kurtardık kızı sonundaAy bu çok fenaymış.
Evet öyle dedi :) sinirim geçti birazcevap verirdim ben olsam çünkü saat daha erken
seni almaya kaçta geleyim ? yazar belki sonrasında :)
Onu ilk mesajda hep nasılsın diye yazıyor genelde ya da napıyosun diyorSeninle oynuyor olabilirmiş acaba
Bide nasılsın diye mesaj atmış bisey yokmuş gibi
İyi bari netleştirmek için yazması,kesin buluşuyoruz dimi diye teyit etmesi güzel. Bu saate kadar beklemese daha iyi olurdu ama neyse olsun bakalım o kadar. Buluşma sırasında ve sonrasındaki hareketlerine bakıp karar verirsin artık. İyi ki mesaj atmadın bak. Bazen biraz sabırlı olmak gerekiyor.Konuştuk akşamı netleştirmek için yazmış. Kesin buluşuyoruz dimi dedi. Evet dedim. 18 de gitcem bakalım eğer yine dengesiz bir davranışı olursa 2. Görüşmeye gitmem
Ama yer belliyse hala ne yazmasını bekliyorsunuz ki? Sözleşilmiş,yer belli saat belli,her şey net zaten.Evet yer de belli. Ama işte yazmak istemiyorum yorumlarda kızların dediği gibi sanki benim yazmam garip olur gibi
Ben de merak ediyorum inan :) aynen erken yazsa iyidi ama bakalım. İyi ki dinledim sözünüzü. Gelişmeleri yazarım :)İyi bari netleştirmek için yazması,kesin buluşuyoruz dimi diye teyit etmesi güzel. Bu saate kadar beklemese daha iyi olurdu ama neyse olsun bakalım o kadar. Buluşma sırasında ve sonrasındaki hareketlerine bakıp karar verirsin artık. İyi ki mesaj atmadın bak. Bazen biraz sabırlı olmak gerekiyor.
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun. Buluşma nasıl geçti yaz buraya merak ettim![]()
Yani ne biliyim netleştirmek amaçlıAma yer belliyse hala ne yazmasını bekliyorsunuz ki? Sözleşilmiş,yer belli saat belli,her şey net zaten.
Buluşmaya git oradaysa buluş ama orada yoksa da arama o ararsa işim çıktı zaten gelemeyecektim falan diye yalan at bi daha da yüzüne bakma pek istekli değil gibi çok hoşlanmıyorsan şimdiden işim çıktı bahanesi ile uzaklaşArkadaşlar merhaba herkese. Fikirlerinize ihtiyacım olan bir konu var. Önce özetle konuyu anlatayım. 2 haftadır eski iş yerimden bir çocukla yazışmaya başladık. Flört tarzında. Daha sonra konu buluşmaya geldi görüşelim dedi. Olur dedim ayarladık bugün saat 18.00 gibi buluşmak için. Ama bugün daha hiç mesaj atmadı. Sizce bu durum normal mi? Tamam bu 2 haftalık süreçte her sabah mesaj atmıyordu ama bugün buluşacağımız için mesaj atması lazım değil mi? Ben mi evham yapıyorum. Ya da ben mesaj atıp sorayım mı ne dersiniz?baştan haber vermeyip Son anda buluşmayı iptal ederse çok sinir olurum.
Alacak o beni ama bakalımBuluşmaya git oradaysa buluş ama orada yoksa da arama o ararsa işim çıktı zaten gelemeyecektim falan diye yalan at bi daha da yüzüne bakma pek istekli değil gibi çok hoşlanmıyorsan şimdiden işim çıktı bahanesi ile uzaklaş
Ahahaha kesinlikle katılıyorum :)haber ver bizede.soğuk yap cok laubali olma erkekleri iteceksin ki koşsunlar:)
Net olanı mı netleştirecek? Hadi ama,sohbet etmek istiyorsanız siz arayın veya siz yazın. Buluşmayla ilgili sorunlu bir durum yok.Yani ne biliyim netleştirmek amaçlı
Bugun tam bu durumu yaşamaktan korktum var yaBenim çok önceden lise yıllarımdan tanıdığım biri vardı ara ara yazardı bana ben başka şehre atandım sonra bi ara ciddi şekilde yazmaya başladı çok görüşmek istiyorum vs diyordu tatilde gidecektim memlekete. Gittiğim zaman cuma buluşalım dedi cuma günü oldu mesaj yok ben salak gibi yazdım görüşecek miyiz diye görüldü bıraktı cevap vermedi banabir ay sonra mesaj attı sonra özür diliyor işiyle ilgili bi sıkıntı varmış falan yazamamış def ettim tabi hala sinir oluyorum neden yazdım diye
![]()
Mesaj attı o banaNet olanı mı netleştirecek? Hadi ama,sohbet etmek istiyorsanız siz arayın veya siz yazın. Buluşmayla ilgili sorunlu bir durum yok.
Tamam işte ne güzel siz de sohbeti devam ettirin,kendinize dert aramayın bugünlerin tadını çıkarın.Mesaj attı o bana
Evet konuşuyoruz şu an modum düzeldiTamam işte ne güzel siz de sohbeti devam ettirin,kendinize dert aramayın bugünlerin tadını çıkarın.
Tamam bitsin de bir :) heyecan yaptımbazen buluşma öncesi sessizlikler olabiliyo ama neyseki yazmış. hareketlerine tavırlarına iyi bakın bizi de haberdar edin:)