• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmak isteyip mesaj atmayan erkek

Çünkü günümüz de çoğu erkek ilişkilere gelip geçici bir şey olarak bakıyor. Hatta ilişki bile olmuyor ortada çoğu zaman flört adı altında ne olduğu belli olmayan ilişki türü. Allah şu flört denilen şeyi icat edeni ne yapmasın ya :KK70:

Gerçekten ilişki isteyen erkekle takılmak isteyen erkek net belli eder kendini ya. İsteyen erkek çabalar,harekete geçer öteki türlü ise bu olmazsa diğeri olur kafasıyla hiç bir hareket göstermez.
adamlara ilk buluşmada iki kahvenin hesabını ödemek
ne bileyim bi taksiye yolcu etmek durağa kadar gelmek
yolunun üstünde olan eve bırakmak bile zor geliyor
bunlar mı ilişki yaşayacak ? ahaha ilişki kim bunlar kim :)
hiçbi halt olmaz onlardan

8
Asla yazmayın!!!!
Bu onun sorunu senin değil. Ne istediğini anlayana kadar onu mu çekeceksin? Ona harcayacağın enerjiyi kendine harcarsın,başka şeylere harcarsın. Doğru insanın asla yorucu olmayacağına inanıyorum ben.
Artı bunları da geçtim netlik arıyorum sadece :)

Bu onun sorunu senin değil. Ne istediğini anlayana kadar onu mu çekeceksin? Ona harcayacağın enerjiyi kendine harcarsın,başka şeylere harcarsın. Doğru insanın asla yorucu olmayacağına inanıyorum ben.
[/QUOTE
Gerçekten yorulmak istemiyorum haklısınız. Bu şekilde olması zihnen yoruyor en basiti

O ne ki benim bir kız arkadaşımın sevgilisi kızı eve bırakınca yol parası istiyormuş. Neler neler var ya. Doğru insanı bulana kadar karşımıza çıkan yanlış insanlar işte. Her biri bir tecrübe ama böyle diyip yolumuza bakıcaz işte. :)

O ne ki benim bir kız arkadaşımın sevgilisi kızı eve bırakınca yol parası istiyormuş. Neler neler var ya. Doğru insanı bulana kadar karşımıza çıkan yanlış insanlar işte. Her biri bir tecrübe ama böyle diyip yolumuza bakıcaz işte. :)
ya tecrübe evet ama sinir bozuyor işte :)

Ay bu çok fenaymış.

Seninle oynuyor olabilirmiş acaba
Bide nasılsın diye mesaj atmış bisey yokmuş gibi

Back
X