- Konu Sahibi Blackmoonn
Net olan hiç bulmuyor bizi ya
Kesinlikle. Şimdiki erkeklere ne olmuş bilmiyorum ama sinirimi fena halde bozuyor bu huyları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net olan hiç bulmuyor bizi ya
Evet yer de belli. Ama işte yazmak istemiyorum yorumlarda kızların dediği gibi sanki benim yazmam garip olur gibi
adamlara ilk buluşmada iki kahvenin hesabını ödemekÇünkü günümüz de çoğu erkek ilişkilere gelip geçici bir şey olarak bakıyor. Hatta ilişki bile olmuyor ortada çoğu zaman flört adı altında ne olduğu belli olmayan ilişki türü. Allah şu flört denilen şeyi icat edeni ne yapmasın ya
Gerçekten ilişki isteyen erkekle takılmak isteyen erkek net belli eder kendini ya. İsteyen erkek çabalar,harekete geçer öteki türlü ise bu olmazsa diğeri olur kafasıyla hiç bir hareket göstermez.
Bu onun sorunu senin değil. Ne istediğini anlayana kadar onu mu çekeceksin? Ona harcayacağın enerjiyi kendine harcarsın,başka şeylere harcarsın. Doğru insanın asla yorucu olmayacağına inanıyorum ben.Ben bunu tam çözemedim ne istediği de belli değil evet ya. Erkekler çok garip
Mesaj attı şimdiAsla yazmayın!!!!
Asla yazmayın!!!!
Bu onun sorunu senin değil. Ne istediğini anlayana kadar onu mu çekeceksin? Ona harcayacağın enerjiyi kendine harcarsın,başka şeylere harcarsın. Doğru insanın asla yorucu olmayacağına inanıyorum ben.
Artı bunları da geçtim netlik arıyorum sadece :)adamlara ilk buluşmada iki kahvenin hesabını ödemek
ne bileyim bi taksiye yolcu etmek durağa kadar gelmek
yolunun üstünde olan eve bırakmak bile zor geliyor
bunlar mı ilişki yaşayacak ? ahaha ilişki kim bunlar kim :)
hiçbi halt olmaz onlardan
8
Mesaj attı şimdi
Bu onun sorunu senin değil. Ne istediğini anlayana kadar onu mu çekeceksin? Ona harcayacağın enerjiyi kendine harcarsın,başka şeylere harcarsın. Doğru insanın asla yorucu olmayacağına inanıyorum ben.
[/QUOTE
Gerçekten yorulmak istemiyorum haklısınız. Bu şekilde olması zihnen yoruyor en basiti
ne yazdı merak ettim8
Mesaj attı şimdi
Nasılsın dedi henüz cevap vermedimNe yazdı?
O ne ki benim bir kız arkadaşımın sevgilisi kızı eve bırakınca yol parası istiyormuş. Neler neler var ya. Doğru insanı bulana kadar karşımıza çıkan yanlış insanlar işte. Her biri bir tecrübe ama böyle diyip yolumuza bakıcaz işte. :)adamlara ilk buluşmada iki kahvenin hesabını ödemek
ne bileyim bi taksiye yolcu etmek durağa kadar gelmek
yolunun üstünde olan eve bırakmak bile zor geliyor
bunlar mı ilişki yaşayacak ? ahaha ilişki kim bunlar kim :)
hiçbi halt olmaz onlardan
Haklısınız gerçekten öyle mesaj atmış şimdi bakalım neler olacakBu onun sorunu senin değil. Ne istediğini anlayana kadar onu mu çekeceksin? Ona harcayacağın enerjiyi kendine harcarsın,başka şeylere harcarsın. Doğru insanın asla yorucu olmayacağına inanıyorum ben.
:))) hiç güleceğim yoktuO ne ki benim bir kız arkadaşımın sevgilisi kızı eve bırakınca yol parası istiyormuş. Neler neler var ya. Doğru insanı bulana kadar karşımıza çıkan yanlış insanlar işte. Her biri bir tecrübe ama böyle diyip yolumuza bakıcaz işte. :)
Nasılsın dedi henüz cevap vermedim
ya tecrübe evet ama sinir bozuyor işte :)O ne ki benim bir kız arkadaşımın sevgilisi kızı eve bırakınca yol parası istiyormuş. Neler neler var ya. Doğru insanı bulana kadar karşımıza çıkan yanlış insanlar işte. Her biri bir tecrübe ama böyle diyip yolumuza bakıcaz işte. :)
cevap verirdim ben olsam çünkü saat daha erkenNasılsın dedi henüz cevap vermedim
O ne ki benim bir kız arkadaşımın sevgilisi kızı eve bırakınca yol parası istiyormuş. Neler neler var ya. Doğru insanı bulana kadar karşımıza çıkan yanlış insanlar işte. Her biri bir tecrübe ama böyle diyip yolumuza bakıcaz işte. :)
Evet bir cevap ver bakalım henüz çokta geç kalmış sayılmaz :)cevap verirdim ben olsam çünkü saat daha erken
seni almaya kaçta geleyim ? yazar belki sonrasında :)
cevap verirdim ben olsam çünkü saat daha erken
seni almaya kaçta geleyim ? yazar belki sonrasında :)