• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmak isteyip mesaj atmayan erkek

Buluşma teklifi ondan geldiyse bugün mesaj atmasi gerekirdi elbet şu saatte surda buluşuyoruz dimi vs gibi bi teyit için en azından. O yazmadiysa siz yazmayın hiçbir şey yazmaz yada son anda iptal ederse de bir daha görüşmeyin bence.
Sinir oldum şu an evet haklısınız yok aynen öyle

Benim de başıma gelmişti, buluşalım diye konuştuğumuz gün, arayıp sormamıştı ertesi gün şey demişti, ben seninle buluşmak istediğimi söyledim, niyetim isteğim belli, senin yazman gerekirdi demişti :) ama benimki alkolik asosyal biriydi, tanıdıktan sonra anladım. Büyük ihtimalle içti uyudu o gün, uğraşamam şimdi demiştir buluşmak için. Yani pek umursandığınızı düşünmüyorum.

Bana göre hayatta bazı değişmez şeyler vardır. İlk adımı erkek atmalı. Yok yıl 2023 olmuş yok zaman değişmiş falan hikaye. Zamanında yaşadığım şeylerden anladım ki kesinlikle bazı durumlarda özelliklede böyle ilk buluşma,ilişkiyi başlatma gibi adımlar erkekten gelmeli. Öteki türlüsü cidden dikiş tutmuyor.

Ki eskiden zaten böyle adımlar hep erkeklerden gelirmiş. Ama şimdi bir şeyler oldu yediklerinden midir içtiklerinden midir nedir bir çok şeyi kadınlardan bekler oldular. Eskilerin bir bildikleri varmış demek ki diyorum ben artık.
şimdikiler piremses ya herşeyi kadından bekliyorlar
kimse kusura bakmasın ister eski kafalı desinler ister başka bişi
bende bu işlerin böyle olması gerektiğini düşünüyorum
bazı adımlar erkek tarafından atılmalı
kadın olarak o adımı attırmak bazen bizim görevimiz olabilir yani bazı sinyalleri vermek gibi , ona eyvallah
ama adım atmak , no :)

yani arkadaşla bile buluşacağımız zaman bi teyit ediyoruz buluşma günü
akşam buluşuyoruz di mi bi aksilik yok? diye bi yoklama çekiyoruz en kötü
sen flört diyorsun
sakın sen msj falan atma
saat 16ya kadar yazmazsa geçmiş olsun
16 gibi yazarsa aa unutmuşum ya senden de ses çıkmayınca falan filan diye cvp yazarsın
canın isterse gidersin istemezse gitmezsin
bence böyle durumlarda en güzeli hiç ses çıkarmamak
buluşma saatine kadarda karşı taraftan ses çıkmazsa onun görebileceği bi yerden paylaşım yapmak
örnek veriyorum sen saat 18:30 gibi dışarıda başkasıyla plan yapmışsın gibi bi paylaşım yapabilirsin
bu harika bi "seni umursamıyorum ve hazırda beklemiyorum , hayatıma devam ediyorum
sana odaklı değilim" deme yoludur
Çok güzel bir fikir kesinlikle yapcam

ç
Arkadaşlar merhaba herkese. Fikirlerinize ihtiyacım olan bir konu var. Önce özetle konuyu anlatayım. 2 haftadır eski iş yerimden bir çocukla yazışmaya başladık. Flört tarzında. Daha sonra konu buluşmaya geldi görüşelim dedi. Olur dedim ayarladık bugün saat 18.00 gibi buluşmak için. Ama bugün daha hiç mesaj atmadı. Sizce bu durum normal mi? Tamam bu 2 haftalık süreçte her sabah mesaj atmıyordu ama bugün buluşacağımız için mesaj atması lazım değil mi? Ben mi evham yapıyorum. Ya da ben mesaj atıp sorayım mı ne dersiniz?baştan haber vermeyip Son anda buluşmayı iptal ederse çok sinir olurum..
çok istekli olsa atardı tabii ki.
bence sen hiç yazma.
18:00 dediniz ama yer konuştunuz mu?
yoksa sadece saat mi?

kadın olarak o adımı attırmak bazen bizim görevimiz olabilir yani bazı sinyalleri vermek gibi , ona eyvallah
Zaten adım atınca işler sarpa sarıyor dediğiniz gibi :)

Ben yakın arkadaşımla bile sabahtan akşam buluşuyoruz demi diye teyitleşiyorum.adam sallamıyor yani çok önemli değil gibi onun için buluşup buluşmamak sakın mesaj atmayın

Çünkü günümüz de çoğu erkek ilişkilere gelip geçici bir şey olarak bakıyor. Hatta ilişki bile olmuyor ortada çoğu zaman flört adı altında ne olduğu belli olmayan ilişki türü. Allah şu flört denilen şeyi icat edeni ne yapmasın ya :D

Gerçekten ilişki isteyen erkekle takılmak isteyen erkek net belli eder kendini ya. İsteyen erkek çabalar,harekete geçer öteki türlü ise bu olmazsa diğeri olur kafasıyla hiç bir hareket göstermez.

Çünkü günümüz de çoğu erkek ilişkilere gelip geçici bir şey olarak bakıyor. Hatta ilişki bile olmuyor ortada çoğu zaman flört adı altında ne olduğu belli olmayan ilişki türü. Allah şu flört denilen şeyi icat edeni ne yapmasın ya :KK70:

Gerçekten ilişki isteyen erkekle takılmak isteyen erkek net belli eder kendini ya. İsteyen erkek çabalar,harekete geçer öteki türlü ise bu olmazsa diğeri olur kafasıyla hiç bir hareket göstermez.
Ben bunu tam çözemedim ne istediği de belli değil evet ya. Erkekler çok garip

Ben yakın arkadaşımla bile sabahtan akşam buluşuyoruz demi diye teyitleşiyorum.adam sallamıyor yani çok önemli değil gibi onun için buluşup buluşmamak sakın mesaj atmayın
Evet normalde öyledir yani buluşacağın gün konuşulur tekrar ama yok bu saçmaladı kesinikle

Saat belliymiş,yer belli mi?
Yer belliyse tekrar yazmasına gerek yok. Yer belli değilse de siz yazın sorun. İlle o arasın diye bir kural yok ki

Back
X