Buluşmak isteyip mesaj atmayan erkek

Konuştuk akşamı netleştirmek için yazmış. Kesin buluşuyoruz dimi dedi. Evet dedim. 18 de gitcem bakalım eğer yine dengesiz bir davranışı olursa 2. Görüşmeye gitmem
İyi bari netleştirmek için yazması,kesin buluşuyoruz dimi diye teyit etmesi güzel. Bu saate kadar beklemese daha iyi olurdu ama neyse olsun bakalım o kadar. Buluşma sırasında ve sonrasındaki hareketlerine bakıp karar verirsin artık. İyi ki mesaj atmadın bak. Bazen biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun. Buluşma nasıl geçti yaz buraya merak ettim

Ben de merak ediyorum inan :) aynen erken yazsa iyidi ama bakalım. İyi ki dinledim sözünüzü. Gelişmeleri yazarım :)

Buluşmaya git oradaysa buluş ama orada yoksa da arama o ararsa işim çıktı zaten gelemeyecektim falan diye yalan at bi daha da yüzüne bakma pek istekli değil gibi çok hoşlanmıyorsan şimdiden işim çıktı bahanesi ile uzaklaş

Benim çok önceden lise yıllarımdan tanıdığım biri vardı ara ara yazardı bana ben başka şehre atandım sonra bi ara ciddi şekilde yazmaya başladı çok görüşmek istiyorum vs diyordu tatilde gidecektim memlekete. Gittiğim zaman cuma buluşalım dedi cuma günü oldu mesaj yok ben salak gibi yazdım görüşecek miyiz diye görüldü bıraktı cevap vermedi bana bir ay sonra mesaj attı sonra özür diliyor işiyle ilgili bi sıkıntı varmış falan yazamamış def ettim tabi hala sinir oluyorum neden yazdım diye

Bugun tam bu durumu yaşamaktan korktum var ya kötü olmuş ben de çok sinir olurdum

bazen buluşma öncesi sessizlikler olabiliyo ama neyseki yazmış. hareketlerine tavırlarına iyi bakın bizi de haberdar edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…