- 27 Mart 2019
- 85
- 36
- 88
- Konu Sahibi Blackmoonn
-
Ya sanki bana da öyle geldi. Ama asıl sinir edecek olan son dk haber vermesi eğer öyle bir şey yaparsa tabiBen olsam buluşmam bile .
2 haftadır flört ediyor yarım yamalak .
Ne bilim çok da istekli değil belli
Tamam öyle yapcam sinirimi nasıl atlatırım onu da bilmiyorumo arayana kadar arama sorma
saat 18 e kadar aramazsa bir daha arama.
Ayy teşekkür ederim uyarı için yok atmam o zamanOf en sevmediğim tip.
Zamanında başıma geldi o yüzden benim yaptığım hatayı yapıp sakın mesaj atma. İsteyen insan zaten harekete geçer.
Daha önceden ayarladık dün akşam da konuştuk laf arasında yarın buluşcaz diye. Bu saatten sonra yazarsa bilmiyorum yaDün mü bugün buluşmak için sözleştiniz yoksa daha önceden mi? Her halükarda ben sizin yerinizde olsam bugün bu saatten sonra mesaj atıp akşam napıyoruz gibi bir şey derse; aa biz mi buluşakcaktık unutmuşum benim programım var bugündiyip ortadan çekilirim
Bana göre hayatta bazı değişmez şeyler vardır. İlk adımı erkek atmalı. Yok yıl 2023 olmuş yok zaman değişmiş falan hikaye. Zamanında yaşadığım şeylerden anladım ki kesinlikle bazı durumlarda özelliklede böyle ilk buluşma,ilişkiyi başlatma gibi adımlar erkekten gelmeli. Öteki türlüsü cidden dikiş tutmuyor.Ayy teşekkür ederim uyarı için yok atmam o zaman
Dün netleştirdik aslında ama ben bugun mesaj atmaması kısmına takıldımMesaj atma bence. Muhtemelen seni sallamiyor. 16:00 ya kadar bekle. Ararsa gidersin aramazsa “yaa bugun muydu unutmusum kusura bakma” de gitme. Normalde su gune kadar netlestirilmesi gerekiyordu.
Çok doğru söylediniz bazıları trip atmaya bile başlamış. Yani bu nasıl iş ben anlamadım. Buluşma teklifini o yapmıştı ama şimdi garip davranıyorBana göre hayatta bazı değişmez şeyler vardır. İlk adımı erkek atmalı. Yok yıl 2023 olmuş yok zaman değişmiş falan hikaye. Zamanında yaşadığım şeylerden anladım ki kesinlikle bazı durumlarda özelliklede böyle ilk buluşma,ilişkiyi başlatma gibi adımlar erkekten gelmeli. Öteki türlüsü cidden dikiş tutmuyor.
Ki eskiden zaten böyle adımlar hep erkeklerden gelirmiş. Ama şimdi bir şeyler oldu yediklerinden midir içtiklerinden midir nedir bir çok şeyi kadınlardan bekler oldular. Eskilerin bir bildikleri varmış demek ki diyorum ben artık.
Buluşma teklifi ondan geldiyse bugün mesaj atmasi gerekirdi elbet şu saatte surda buluşuyoruz dimi vs gibi bi teyit için en azından. O yazmadiysa siz yazmayın hiçbir şey yazmaz yada son anda iptal ederse de bir daha görüşmeyin bence.Arkadaşlar merhaba herkese. Fikirlerinize ihtiyacım olan bir konu var. Önce özetle konuyu anlatayım. 2 haftadır eski iş yerimden bir çocukla yazışmaya başladık. Flört tarzında. Daha sonra konu buluşmaya geldi görüşelim dedi. Olur dedim ayarladık bugün saat 18.00 gibi buluşmak için. Ama bugün daha hiç mesaj atmadı. Sizce bu durum normal mi? Tamam bu 2 haftalık süreçte her sabah mesaj atmıyordu ama bugün buluşacağımız için mesaj atması lazım değil mi? Ben mi evham yapıyorum. Ya da ben mesaj atıp sorayım mı ne dersiniz?baştan haber vermeyip Son anda buluşmayı iptal ederse çok sinir olurum.
Sizi sallamadığı bu kadar ortada iken bir de mesaj atmak gibi hata yapıp iyice havalara sokmayın.
Belli ki hiç takmıyor evetSizi sallamadığı bu kadar ortada iken bir de mesaj atmak gibi hata yapıp iyice havalara sokmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?