Buluma noktamz :))

mrb rack canim özlletin kendini yahu.demek bayram orda ay ne güzel oluyor benim oglan büyüsün onuda yapicam öyle kostümlerden.canim ben ayniyim oglusumla ugrasiyorum bol bol oynuyorum onla.zaman cabuk geciyor hakketten cocukla.ara ara girde haber ver böyle canim.
diger kizlar sizleride öperim bebisleride byy.

yine kimse yokk ...nerdesiniz kıslar nasılsınız iyişmişsinz ulee ....

hepinizi öptüm herkse slm...

heyyyyyyyyyyy nerdesiniz kızlar hu huuuuu ...............ses verin ............

efenim womcum burdayim kiz.oglusumdan yazmaya fazla zaman kalmiyor.nasilsin kizin nasil canim.
diger kizlar sizler neyapiyosunuz bi haber verin yaff,neysem hadin görüsürük byy.

selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir bide iyiyiz oğluşumla bu aralar benimki huzursuz diş çıkarıyo malum alttan çıktı şimdide üstten çıkarıyo zor oluyo gerçekten biz bile neler çektik bu 20 lik dişler çıkarken onlar napsın kuzucuklarımız bu arada rock ne zamandır yok hırçındeniz bebişim de bu aralar pek girmiyo eskisi gibi olmuyo bi site yaa neyse herkes kendine iyi baksın öpüyorum tek tek

selam kizlar. coktandir yazmamisim yine. Ben iyiyim. Su dis muhabbetiyle ugrasiyorum. Sukur sonunda disim takildi. Insallah bana bi sorun yaratmaz ilerde. Biktim artik disci koltuguna oturmaktan. Agzim 5 karis acik oturuyorum :))) Onun disinda yine pek evde degilim. Arkadasta kaliyorum veya o buraya geliyor ogluyla beraber. Esimin gelmesine tam 5 ay var. 8 aydi 3 ayi gecti bile. cok muyluyum. Sag salim allahin izniyle donsun.

Hepiniz iyisiniz okudugum kadariyla. bebislerle ugrasiyorsunuz. allah kolaylik versin :)) optum sizi

rockum kankam nerdesin yaaa iyi olmana sevindim demek sonunda takıldı dişin bi sorun yapmaz merak etme ilk önceleri biraz zorluk yaratır sana alışana kadar ama alışırsın zamanla.bizde dediğin gibi bebişlerle uğraşıyoruz ev işi iş güç derken vaktit geçiyo çarçabuk bu arada eşinin gelmesine az kalmış bak 3 ayı atlattınız çok şükür canım benim zor gerçekten senin işin Allah yardımcın olsun bebek çalışmalarına başlarsınız artık geldiğinde gari hakkında hayırlısı olsun canım benim öpüyorum

diğer kızlar sizlerde iyisinizdir umarım öpüldünüz

selam millet ... nasılsınız?bakem...
rockum gecmiş olsun canımm benimmmm...hadi bakalım Allah tez zamanda kavustursun inşallah...

herkese bol bol öpücük (en cok bebişlere öpücük) kendinize ii bakın mucksss.....

ohooo kızzlar siz hepten bosladınız burayı yaw nerelerdesiniz yaaa .... neyse iyi olunda gerisi onemli deil hade bay kib...

selam kizlar. Nabersiniz? Ben iyiyim. Hersey ayni. Bu persembe burda sukran gunu. herkes alisveris pesinde. tabi bende :))) yilbasida geliyor heryer civil civil. Bi gun belirleyelim ve herkes ayni saatte burda chat'te olsun rahat rahat konusalim. Misal bu cumartesi aksami sizin saatle nasil? optum sizi

ben anca bu saatlerde uygun olurum önemli bişe çıkmassa veya bir yere gitmessem yani olur benim için bana uyar diğer kızlar ugrarsa olacak ama ugradıkları yok artık foruma neysa elbet gelirler kib bayyy...

womanly senin icin sizin saatle gece 2 gibi falan mi uygun? bana hic farketmez gec olmasi cunku zaten benim icin aksam 6-7 oluyor.

slm kizlar geceleri bende burda olurum.bu aralar cok morelim bozuk teyzem vefat etti.ama bundan kötüsüde var teyzemi öldürende ogluydu hbaerlerde falan cikti.hangisine yanacagimizi sasirdik cünki teyzemin oglu melek gibiydi.inanin bunu yapcak biri degildi.neden nasil oldu bilmiyoruz.sadece teyzem degil yaninda komsusuda varmis onuda öldürmüs,kahrolduk resmen.simdi neler olcak bilmiyoruz.cok kötü bi olay kimse yasamasinya.gece gelen olursa burdayim.

gulsu basin sagolsun. neler olmus boyle ya? allah allah. sasirdim cok. duymadim haberlerde. internette falan. ne zoru varmis annesiyle? tekrar basin sagolsun. konusalim detayli.

canim cok sogul,detayli olarak konusurz bunu sohbet odasinda burdan fazla aciklamak istemiyorum.cumertesi burda olurum.yada baska bi gece derseniz gelirim.haber verin buraya yazin saeti günü tam olarak.bakarim yine.

selam kızlar rock wom gülsü bu arada gülsü başın sağolsun Allah allah nasıl böyle bişey olur ya aklım almıyor bi anlık şeytana uymuş işte nur içinde yatsın teyzen.Allah hayırlı evlat nasip etsin işte böyle vakalar oluyo.Allah kimseye de yaşatmasın bidaha öpüyorum hepinizi.

basın saolsun gülsü rabbim kimseye nasip etmesin boyle bir acı ... şok bir durum resmen ... ben okurken şok oldum sizi ailece düşünemiyorum ..Allah bol bol sabir versin neyse hepinizi öptüm kendinize ii bakın... bu arada cumartesi bayrama denk gelio inşallah ben müsait olurum ...ama olurum heralde ya gittiğim heryerde net var neyse bakarız artık öptüm byee...

basın saolsun gülsü rabbim kimseye nasip etmesin boyle bir acı ... şok bir durum resmen ... ben okurken şok oldum sizi ailece düşünemiyorum ..Allah bol bol sabir versin neyse hepinizi öptüm kendinize ii bakın... bu arada cumartesi bayrama denk gelio inşallah ben müsait olurum ...ama olurum heralde ya gittiğim heryerde net var neyse bakarız artık öptüm byee...

tekrar selam kizlar. ben bayram oldugunu unutmustum. dogru. kardelen zaten gurbette gelen giden olmaz, gulsu desen o da ayni bayram gelmiyor bizim oldugmuz yerlere. ne bilem iste siz bakin yazin.

X